Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Odwiedził mnie dziś stary dobry kolega z którym graliśmy w czasach młodości kilkanaście lat,
Zaproponiwał spotkanie przy flaszeczce aby powspominać stare dobre czasy i pograć muzykę z lat naszej młodości.
Obecnie dysponuję tylko instrumentami dwoma kopiami stratokastera(będę miał do dyspozycji jeszcze Epiphany kopię Les paula) ale nie posiadam wzmacniacza,
Piec którego kiedyś używałem kilka lat temu rozebrałem na czynniki pierwsze i zabrakło czasu,woli kasy aby go poskładać.
Na tą okazję chciałbym kupić coś w miarę taniego a o szerokiej gamie brzmień.
Coś o brzmieniach najbardziej zbliżonych do Fendera.
Wiem że na forum są gitzrzyści więc czekam na propozycje.
Co chcę grac od muzyki w stylu bum cyk cyk po Budkę Suflera ONA The Shadows. Shakina Steawensa.
Za wszelkie sugestie bedę wdzięczny.
Od lat już nie siedzę w temacie.
mialem kiedys Fender H.O.T 75 -- to byly czasy (mimo ze muzyk ze mnie zaden, glownie grunge i punk sie gralo) mysle ze uzywke bys gdzies wychaczyl do 1000
Polecam Vox AC4TV.
Już kupiłem Fender Mustang II.
Miałem dylemat pomiędzy VOX VT40+ a Fender Mustang II.
Zdecydowałem się na fendera ze względu na 12 calowy głośnik.
W voxie jest 8 cali.
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00074 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.218.2.191' WHERE u.id=1 |
0.00061 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.218.2.191', 1732384137) |
0.00043 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732383837 |
0.00064 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='85.208.96.194' |
0.00086 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=28031 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00161 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=28031 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00077 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=28031 |
Total query time: 0.00586 s |