Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
nie bardzo rozumiem, dlaczego dziennikarze nazwali go "hakerem", no ale.[/quote]
bo przyjęło się, że hacker to ten zły wandal i złodziej, który używa klawiatury zamiast wytrycha.
linux register user: 484281
"[i]It's great to be here. It's great to be anywhere[/i]"
[b]Keith Richards[/b]
Nie rozumie troszkę temat zaczął się o wirusa rozsyłanego pocztą a portem zszedł na walentynki .....
Co do wirusa to kto otwiera dziwne załączniki od nieznanych osób? Ja każdemu mówię żeby nie robić tego.
Co do walentynek to według mnie fajnie tak z drugą osobą mieć jeden dzień gdzie się o siebie zadba i przypomną czasy jak było na początku.
[quote=djjanek]Nie rozumie troszkę temat zaczął się o wirusa rozsyłanego pocztą a portem zszedł na walentynki .....[/quote]
Uroki żywego i luźnego forum :))
[quote=djjanek]Co do walentynek to według mnie fajnie tak z drugą osobą mieć jeden dzień gdzie się o siebie zadba i przypomną czasy jak było na początku.[/quote]
A kto Ci broni zrobić sobie walentynki choćby nawet w maju?? Czy to musi być odgórnie ustalone?? IMHO nie bo w pewnym momencie traci to sens....
Czy to musi być odgórnie ustalone??
Tak bo ktos musi na tym zarobić :)
nie no cos takiego jak "PATROL" internetowy to juz wyrzsza szkola jazdy . ciekaw jestem czy patroluja pieszo czy maja specjalne motory jak w filmie TRON .. co za moski
[quote=winnetou]A kto Ci broni zrobić sobie walentynki choćby nawet w maju?? Czy to musi być odgórnie ustalone?? IMHO nie bo w pewnym momencie traci to sens....[/quote]
No nie musi ale to mnie bardziej mobilizuje. Ja z ostatnich 2 tygodni pamiętam tyko jak się kładłem z przemęczenia i nic więcej więc super że mam możliwość się troszkę spowolnić i zająć się ukochaną osobą.
[quote=marcusdavidus]ciekaw jestem czy patroluja pieszo czy maja specjalne motory jak w filmie TRON ..[/quote]
Skojarzył mi się [url=http://www.commissionedcomic.com/strips/2009-02-13.jpg]dzisiejszy COMMISSIONED[/url] ;) .
Co do Walentynek.. to dla mnie okazje na randkę i tylko tyle - specjały zostawiam na inne okoliczności :)
Co do ustalonej daty to jest amerykańskie, a społeczeństwo (nie tylko polskie) chłonie wszystko co amerykańskie
Co do ustalonej daty to jest amerykańskie, a społeczeństwo (nie tylko polskie) chłonie wszystko co amerykańskie[/quote]
True true... Zawsze mnie skręcało jak słuchałem od starszych 'a za moich czasów'; dzisiaj marzy mi się zobaczyć 'ich' czasy. Dobra, kartki i stany wojenne pewnie sux, seks przed ślubem też odpuszczę, ale wydaje mi się (z opowieści starszyzny) że ludzie byli jakby trochę życzliwsi dla siebie... God damn america ;/Ostatnio edytowany przez lis6502 (2009-02-14 01:54:18)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00150 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.223.158.132' WHERE u.id=1 |
0.00129 | UPDATE punbb_online SET logged=1732902133 WHERE ident='18.223.158.132' |
0.00059 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732901833 |
0.00119 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.133.124.23' |
0.00192 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.144.48.72' |
0.00121 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.145.10.80' |
0.00094 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=110885 |
0.00152 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=13413 ORDER BY posted |
0.00081 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=13413 AND t.moved_to IS NULL |
0.00009 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00337 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=13413 ORDER BY p.id LIMIT 25,25 |
0.00123 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=13413 |
Total query time: 0.0158 s |