Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja pierdzielę. Nie było mnie 3 dni a tu już masowa produkcja Picasso!
Mnie tez z czarna ramką od ahzag'a się podoba :)
[quote=giegiel]Mnie tez z czarna ramką od ahzag'a się podoba :)[/quote]
*Trin ze skromną pomocą azhaga
Chciałbym w [s]tym[/s] nadchodzącym tygodniu zamknąć temat banera. Mam następującą propozycję:
- zgłaszanie propozycji banera do wtorku
- do czwartku/piątku wybranie banera
Może być?
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-12-06 12:12:12)
azhag nie klepiąc nikogo po ramieniu iż twoje ostatnie propozycje najbardziej mi pasują. ostatnie propozycje ethro jak dla mnie za jasne/ciemne, moze idzie to od monitora ale u mnie wygląda to fatalnie(zwłaszcza spirala). Jeśli chodzi o kolor tamki to, tak sobie myślę, że dobrze by było wybrać baner dopiero, gdy się zobaczy go na głównej. Reszte banerów umieścił bym pod linkiem "zespół" tak aby ktoś kto chce duga reklamować też miał wybór.
Ostatnio edytowany przez terefere (2009-12-06 14:37:03)
OK, trójka chyba najpoważniejszych kandydatów:
1.
[img]http://img46.imageshack.us/img46/4606/film3.gif[/img]
2.
[img]http://img31.imageshack.us/img31/5134/film5.gif[/img]
3.
[img]http://azhag.fluxboxpl.org/duperele/bannerdug6a.gif[/img]
Który wg was najlepszy?
(Ponieważ za [i]pięć-minut-temu[/i] muszę wychodzić (a wrócę jutro) nie zdążyłem zrobić ankiety jak należy. Jak ktoś mógłby mnie wyręczyć — będę wdzięczny.)
Po pierwsze, mi te dwa pierwsze się tną. Po drugie, nie chce mi się czytać całego tematu, więc stąd moje pytanie/propozycja - dlaczego nie wszystkie trzy?
bez jaj :D
wprawdzie Boże Narodzenie już niedługo, ale DUG nie choinka :)
Właśnie mi się 2 podoba...
Miała być ankieta hehe :D
Ostatnio edytowany przez marg1 (2009-12-09 15:59:48)
3
3, bo w 1 i 2 niepotrzebny jest ten czerwony obrys tekstu.
3
3
No, bardzo dobrze- czegoś się nauczyliście co do wyboru ;-)
azhagu, good work. Give me 5. (Teraz już możesz).
Widzę, że zostałem sromotnie przegłosowany :] dajcie mi chwile na pogodzenie się z tym :P
przyjmij to na klatę :P
3
[quote=marg1]Widzę, że zostałem sromotnie przegłosowany :] dajcie mi chwile na pogodzenie się z tym :P[/quote]
Nie jest nigdzie napisane, że można tylko jeden raz głosować ;)
Ja jestem za 2. 3 jest jakaś taka nijaka, choć z drugiej strony bardziej pasuje do stylu forum, mimo to 2.
No więc właśnie mam podobne odczucie 3 byłoby lepsze gdyby dać mu tło i tą lekką wypukłą formę z pierwszego :)
[quote=raven18]Nie jest nigdzie napisane, że można tylko jeden raz głosować ;)[/quote]
no fakt, Irlandczycy dwa razy głosowali nad traktatem :)
[quote=Trin]azhagu, good work. Give me 5. (Teraz już możesz).[/quote]
Here you are: 5. ;)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00012 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00120 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.145.61.199' WHERE u.id=1 |
0.00075 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.145.61.199', 1732351184) |
0.00055 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732350884 |
0.00075 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.15.203.242' |
0.00083 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='85.208.96.199' |
0.00049 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=135893 |
0.00016 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=15487 ORDER BY posted |
0.00061 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=15487 AND t.moved_to IS NULL |
0.00008 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00374 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=15487 ORDER BY p.id LIMIT 100,25 |
0.00078 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=15487 |
Total query time: 0.01012 s |