Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Kolejny roczek za nami. Sto lat! :)
http://dug.net.pl/news/90/
W imieniu administracji chciałbym podziękować wszystkim za wkład, to dzięki Wam DUG jest taki jaki jest. :)
Oj, a ja Ojciec Założyciel nie pamiętałem :(( wstyd
No to sto lat dla DUGa i admninistracji, za czterty latka trzeba będzie zrobić jakąś mega popijawe - obecnością obowiązkową wszystkich użyszkodników ;)
Jak narazie wszystko zmierza ku dobremu, oby tak dalej! W imieniu swoim i pewnie większości użytkowników dziękuje administracji za forum, inicjatywę gangu no i wszystkim za masę rozwiązanych wspólnie problemów i tysiące postów bez których nie byłoby tutaj tak fajnie jak jest :)
Wszystkiego najlepszego i oby ta miła atmosfera trwała bez końca :)
. taak :) do przodu po coraz lepiej ...
Stooooo laaaat.
P.S. Dug niedługo będzie mógł pójść do podstawówki.
Ale ten czas leci... i jak sie wszystko zmienia :)
DUG to moje ulubione miejsce w sieci - oby tak dalej!
Sto lat :]
STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!! ;)
Kiedy będziemy na nowym serwerze?
Ostatnio edytowany przez giegiel (2010-04-16 17:49:59)
Wszystkiego najlepszego
[quote=debianus_userus]DUG to moje ulubione miejsce w sieci - oby tak dalej![/quote]
Podpisuję się rękami i nogami :-)
ja też świeczkę na torta dam :)
To i ja życze dalszych sukcesów. I podziękuje za to że jesteście i możemy tu smarować :)
A że przy piątku wypadło to browara strzelę za nasze zdrowie.
Wszystkiego dobrego użytkownikom i administracji :) oby tak dalej!
[quote=Bodzio]Oj, a ja Ojciec Założyciel nie pamiętałem :(( wstyd[/quote]
Bo ojcu sie pewnie "film urwał" gdy się jego dziecko rodziło;)
BTW by tak dalej! 100lat!
1100100 lat :D
dzięki że jesteście
:D wow jednak to że się rusze z mieszkania zawsze powoduje jakieś niecodzienne wydarzenia. Czekać aż kosmici przyjadą. Tyle słowem wstępu, bo bynajmniej DuG już ma aż tyle lat to aż czuje się zobowiązany coś dla niego czynić niż tylko posty nabijać. Swoją droga, oby Dug z sieci nie zniknął :P bo drugiego takiego miejsca nie widziałem jeszcze :)
No to po obiedzie ide Na kilka Tyskich jak śię komuś odbije to znak ze piję następne
wsiocho dobrocho ;)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00007 | SET CHARSET latin2 |
0.00003 | SET NAMES latin2 |
0.00071 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.224.73.124' WHERE u.id=1 |
0.00078 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.224.73.124', 1732376726) |
0.00049 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732376426 |
0.00045 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=146098 |
0.00006 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=16631 ORDER BY posted |
0.00060 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=16631 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00132 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=16631 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00135 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=16631 |
Total query time: 0.00591 s |