Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Musze miec kada jesli mam sie całkowiecie przesiaść do szkoły do projektów.
Czy nie ma możliwośći....Żadnej??
Są cady na Debiana. Najpopularniejszy jest QCad. Ten jest chyba najbardziej funkcjonalny, ale i tak działa tylko w trybie 2-D.
Albo probowac emulowac w wine czy crossover'ze :)
Na pewno autocad 14 na wine się odpala.
zobacze w crossie:)
moze sie uda:)
Mam orginał 2004 wiec wole go używac!!
swojego czasu bliski mi temat...
jak siedziales w autocadzie to nie znajdziesz godnego (niestety) odpowiednika na linuxa...
to co jest to szajs... tyle moge powiedziec... jedyna opcja to jak bylo pisane wczesniej tylko emulacja... :/ a 14 brakuje wieeeelu rezczy.... :D ale to moze tylko moje skrzywienie wersja 2004 (trial of course... 8) )
Eee tam szajs... Narysować pewnie narysujesz ale z wiekszz iloscia manewrów.
Ziornij tutaj
http://rwo.pl/zamienniki.html
ja nawet nie probowalem rozkminiac cada na linuksie bo nawet na windzie mnie szlag trafia jak cos trza rysnąć:)
To schodzi na zły temat.
Nie ma mowy o zamienniku i prosze mi tego nie proponowac.
Próbowalemk odpalic na wine ale przy instalacji krzyczy ze potrebuje przegladarki ie 6.
Jest jakis sposob by to zrobic??
Moze cross emuluje winde z tym ie 6??
To schodzi na zły temat.
Nie ma mowy o zamienniku i prosze mi tego nie proponowac.
Próbowalemk odpalic na wine ale przy instalacji krzyczy ze potrebuje przegladarki ie 6.
Jest jakis sposob by to zrobic??
Moze cross emuluje winde z tym ie 6??
jest tak pisze sie posta wywala ze blad wysylania a post sie pojawia.
przeprzszam za zasmiecenie 2 takimi samymi!!
Pozdrawiam!!
na crossie bez problemow zainstalujesz ie6... sproboj... ja probowalem instalowac acada 2000i (tylko do takiego oryginalnego mam wtedy dostep)... ale nie dalo rady... natomiast 14 powinna pojsc, bo miala jeszcze stary instalator...
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00005 | SET NAMES latin2 |
0.00091 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.133.108.172' WHERE u.id=1 |
0.00080 | UPDATE punbb_online SET logged=1732350928 WHERE ident='3.133.108.172' |
0.00044 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732350628 |
0.00047 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=16020 |
0.00005 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=1943 ORDER BY posted |
0.00045 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=1943 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00170 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=1943 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00087 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=1943 |
Total query time: 0.00588 s |