Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
486
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:45:49)
Gdyby temat nazywał się "ciekawe rozszerzenia do Firefoksa", to bym wrzucił ciekawsze
Niestety, DUG nas szpieguje :(
Fervi
[quote=fervi]Niestety, DUG nas szpieguje :([/quote]
I gnębi niepokornych!
[quote=azhag][quote=fervi]Niestety, DUG nas szpieguje :([/quote]
I gnębi niepokornych![/quote]
Ale Google ... Leo, why?
Fervi
490
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:45:54)
Firefox-27.0 - też niby się otwiera, ale nic nie pokazuje.
Noscript, Request Policy i Ghostery są dużo lepsze w te klocki.
491
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:45:55)
[quote="uzytkownikubunt"]...codziennie wchodzi na jakieś 10 stron, na których nigdy jeszcze nie był, to jednak NoScript i Request Policy bywają upierdliwe.[/quote]
zmienianie opon na zimę, jeżdżenie z zapalonymi światłami cały dzień i zapinanie pasów w samochodzie też jest upierdliwe;)
Ostatnio edytowany przez menel (2014-02-17 11:27:34)
492
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:45:57)
Z tego co ja zauważyłem, to to automatycznie blokuje te dodatki -- jak mi zaczeło wyrzucać okienka o ciastkach, to wywaliłem tego addona, poza tym w między czasie wlazłem na gazete.pl -- rany ile tam syfu, przez te parę lat internet się tak zasyfił? Choć może to moja wina bo ja bardzo rzadko widuje jakiekolwiek reklamy. Ale rany ile tam tego było, jestem w szoku. xD
[quote=uzytkownikubunt][quote=menel][quote="uzytkownikubunt"]...codziennie wchodzi na jakieś 10 stron, na których nigdy jeszcze nie był, to jednak NoScript i Request Policy bywają upierdliwe.[/quote]
zmienianie opon na zimę, jeżdżenie z zapalonymi światłami cały dzień i zapinanie pasów w samochodzie też jest upierdliwe;)[/quote]
Zapinanie pasów i włączenie świateł to odruch i nie jest upierdliwe, ale wyobraź sobie czy nie byłoby upierdliwe, gdybyś musiał zmieniać opony przed każdą podróżą?[/quote]
Powiem tak - większość stron działa bez JavaScriptu i się żyje ;)
Jak ktoś chce być szpiegowany, to niech wyłączy
Niemniej niedługo ludzie będą przez TOR'a jechać, bo cenzura w Polsce się pojawia
Fervi
[quote=fervi]Gdyby temat nazywał się "ciekawe rozszerzenia do Firefoksa", to bym wrzucił ciekawsze[/quote]
Tutaj możesz wrzucać: [url]http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=20441[/url].
581
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:47:55)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00011 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00112 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.221.27.56' WHERE u.id=1 |
0.00087 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.221.27.56', 1732880653) |
0.00060 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732880353 |
0.00072 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=257424 |
0.00005 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=25271 ORDER BY posted |
0.00046 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=25271 AND t.moved_to IS NULL |
0.00020 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00181 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=25271 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00124 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=25271 |
Total query time: 0.00724 s |