Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
[quote="neo86"]Nie piję, nie palę, nie ćpam[/quote]
to chyba musisz się nieźle nudzić :-)
[quote=Pavlo950][quote=neo86]Gorące całuski dla Forumowiczek (jeśli takowe tu są)... Zatem Buziaki :-*[/quote]
Jest jedna, stała bywalczyni :D[/quote]
Stałych bywalczyń jest co najmniej trzy, do tego co najmniej kilkanaście rzadszych. Ba, są nawet matki niegdysiejszych stałych bywalców. ;)
[quote=neo86]... Jedyne moje uzależnienia to Kobiety, fotografika oraz grzebanie w kompie.[/quote]
Zestaw cech najgorszy z możliwych ;)
pzdr.
[quote=azhag][quote=Pavlo950][quote=neo86]Gorące całuski dla Forumowiczek (jeśli takowe tu są)... Zatem Buziaki :-*[/quote]
Jest jedna, stała bywalczyni :D[/quote]
Stałych bywalczyń jest co najmniej trzy, do tego co najmniej kilkanaście rzadszych. Ba, są nawet matki niegdysiejszych stałych bywalców. ;)[/quote]
Serio? A to nie wiedziałem :D
Są tu może jakieś Panie wolnego stanu cywilnego szukające kogoś do bliższych kontaktów? Jak coś mam pracę, jestem kawalerem, umiem gotować przepyszne dania (prawie jak w restauracji), znam się na masażu relaksacyjnym (ukończyłem szkołę policealną Technik Masażysta) i potrafię zrobić tak, że Kobieta przy mnie poczuje się jak bogini. Chętnie masuje stópki i robię śniadania do łóżka :)
Ile bogomips? ;]
awk -F: '/bogomips/ {sum+=$2} END {print sum}' /proc/cpuinfo
[quote=neo86]Są tu może jakieś Panie wolnego stanu cywilnego szukające kogoś do bliższych kontaktów? Jak coś mam pracę, jestem kawalerem, umiem gotować przepyszne dania (prawie jak w restauracji), znam się na masażu relaksacyjnym (ukończyłem szkołę policealną Technik Masażysta) i potrafię zrobić tak, że Kobieta przy mnie poczuje się jak bogini. Chętnie masuje stópki i robię śniadania do łóżka :)[/quote]
[img]http://johan.perso.free.fr/Shrek/petitperso/Doris.JPG[/img]
No cześć, skarbeńku.
A serio: eeee, adresów przypadkiem nie pomyliłeś? sympatia.pl kilka serwerów dalej.
[b]azhag[/b] to mi przypomina Panią B. oczywiście bez ten tego no..;-)
Witam,
jestem nową użytkowniczką tego forum, wieloletnią Linuksów różnych, od pewnego czasu Debiana, który bardzo mi przypadł do gustu.
Rejestruję się, bo spodobał mi się artykuł na temat działania sieci Bitcoin, akurat dość mi to potrzebne, a dobrze jest być bliżej miejsca, gdzie się pojawiają tak wartościowe teksty.
Fajne jest forum, na którym można mieć swoje imię na login bez cyferek ;-)
Pozdrawiam :)
Droga Izuniu Serdecznie Cię Witamy i Bardzo Chętnie Pomagamy :)
jako, że dopiero co sie zapisałem to sie przywitam :)
powitać debianową brać :)
Ja też właśnie dołączyłem, więc grzecznie się witam. Dopiero zaczynam przygodę z debianem i proszę o wyrozumiałość :)
Witam wszystkich tutajeszych użytkowników! :)
Witajcie drodzy użyszkodnicy, badmini i gangsterzy!
Jestem nowym członkiem forum a ze względu na moją fascynację uniwersalnym systemem operacyjnym niewykluczone, że wkrótce również i gangu :-) Jednak wcześniej chciałbym się rozejrzeć wokół i przystosować siebie i/lub grupę do bezinwazyjnego przyjęcia.
Krótko o mnie:
OS: Debian Jessie, Debian Wheezy, Windows 3.1 do Server Technical Preview, iOS7, IOS 12.2(50)SE5 i inne
Skłonności: [u]sieci[/u] i systemy, [u][b]Debian testing[/b][/u], crazy-tronners, dymek, winko, kobiety i śpiew (bardzo bardzo amatorski śpiew, wyłącznie przy wystąpieniu wszystkich poprzednich skłonności w tej samej czasoprzestrzeni :-))
Witam po latach nieobecności
Jestem jeszcze bardziej zielonym użyszkodnikiem niż kiedyś, no i jestem skazany na:
mi@newbie:~$ uname -a Linux newbie 2.6.32-5-686 #1 SMP Sat Jul 12 22:59:16 UTC 2014 i686 GNU/Linux
Czyli paragraf 6.0.6 Squeeze
Przyjmiecie z powrotem do gangu?
Ostatnio edytowany przez wietrzny (2014-12-22 00:46:04)
[quote=wietrzny]Witam po latach nieobecności
Jestem jeszcze bardziej zielonym użyszkodnikiem niż kiedyś, no i jestem skazany na:
mi@newbie:~$ uname -a Linux newbie 2.6.32-5-686 #1 SMP Sat Jul 12 22:59:16 UTC 2014 i686 GNU/Linux
Czyli paragraf 6.0.6 Squeeze
Przyjmiecie z powrotem do gangu?[/quote]
Tak, ale nie od razu.
[quote=Bodzio]Tak, ale nie od razu.[/quote]
Zapewne ciastkami możesz skrócić okres oczekiwania.
[quote=kdejwid]Witam[/quote]
Cześć :)
[quote=elektron]... :)[/quote]
[img]http://www.dev.suchary.com/upload/images/medium/2014/09/suchar_nr_925_2014-09-25_19-04-04.jpg[/img]
:D
Ostatnio edytowany przez neo86 (2015-11-13 22:13:58)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00003 | SET NAMES latin2 |
0.00131 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.119.120.59' WHERE u.id=1 |
0.00065 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.119.120.59', 1732363888) |
0.00040 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732363588 |
0.00059 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=270585 |
0.00009 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=307 ORDER BY posted |
0.00053 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=307 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.02075 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=307 ORDER BY p.id LIMIT 225,25 |
0.00092 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=307 |
Total query time: 0.02541 s |