Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Może mi ktoś wgrać/insertnąć avatarka, wszelkie znane mi sposoby czyli przesłanie z mojego kompa, przesłanie z adresu (http://www.imageshack.us/) zawiodły, a chciałbym mieć Avatarka, please...
no przecież masz, o co chodzi ??
to jest lama ?
prześlij mi na pocztę to ci wgram
Ale jajka, to jest lama.
JA NIC NIE WIDZĘ!!!
Przy wczytywaniu na sekunde miga box (taki jak w przeglądarce gdy wyłączymy wczytywanie obrazków) , a później nic nie ma. Pod firefox.
Pod explorerem box z czerwonym x, (kiedy to ja explorera włączałem???)
O co chodzi??
prześlij mi na pocztę to ci wgram[/quote]
Poszło, może tobie lepiej pójdzie.
Tak nawiasem mówiąć to Twojego też nie widzę, zakładam, że masz?
Widzę za to obrazki w podpisie.
Pewnie Avatary widzą tylko moderatorzy co? Taki przywilej?;)
Ja widzę Avatary u wybranych np.: rogos, Rumi, rychu, kali, Tech.
Może kogoś to naprowadzi;)
Dokladnie wybrani :P... hehe ostatnio widzialem nowych userow z avatarmi to powinno juz dzialac...
Eeee tam dalej nie działa.
Avatary są na DUG tylko dla "Białych" :(
Skontaktuj sie z badminami*...
*BiExi and Bodzio
Miałeś Lame a teraz już nie masz coś skipciłeś, ja zrobiłem tak znalazłem sobie foto wgrałem na ten serwerek http://img17.echo.cx/ i ostatni(najkrutszy) wygenerowany link podałem w profili i klikasz Wyślij powinno grać
No jakieś czary, wczoraj robiłem tak samo i nic się nie działo (no niektórzy ponoć widzieli mojego Avatara ja nic nie widziałem). Dzisiaj jest!
Zwłaszcza, że http://img17.echo.cx/ to tosamo co ttp://www.imageshack.us/. :)
Szkoda tylko, że działa wyłącznie opcja "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:".
No teraz jast good tak czy inaczej, Dzięki.
Witam
Moze ktos mi powiedziec czemu nie widac mojego avatara?
To wina phpbb czy moze jakies odgorne ograniczenia dla poczatkujacych forumowiczow?
Pozdrawiam
Zbyszek
Nie wiem czy jakies ograniczenia, ale na poczatku tez tak mialem, i poczekalem tylko dobre i mialem avatarka;]
hmmmm
Nie no z calym szacunkiem ale cos jest nie halo wysylam avatara z kompa i go nie widac :(. Uprzedzam ze nie jestem glabem jestem tez na forum gomoku i tam umieszczalem avatar wiec chyba potrafie ;). Cos jednak musi byc nie tak.
eeee, wytrzyj oczka - ja widze
Nie no szok pod firefox'em nic nie widac natomiast jak odpale IE pod winshitem to widze białe prostokaciki :/ u siebie i u bodzio inne avatary w tym temacie widze normalnie. Niemam pojecia co jest nie tak :/
ja tam u ciebie nic nie widze :/ najlepiej wrzuć obrazek na jakiś serw który chodzi 24/7 (np. imageshack.com) i w profilu zapodaj linka do tego obrazka.
Wielkie dzieki rychu nareszcie widze swoj avatarek :)
Ale ja niemam u niektórych nic niewjdze a u niektórych normalnie stoj Avatr
a jak prubuje wstawć sobie z kompa to nieda rady ma ktoś sprawdzonom technike na to ??
aby sobie wstawic avatara to chyba tylko przez [i]"Odnośnik do zewnętrznego Emblematu"[/i]
napisałem ci na prv, prześlij do mnie to ci wstawie
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00065 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.119.142.210' WHERE u.id=1 |
0.00110 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.119.142.210', 1732310366) |
0.00037 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732310066 |
0.00069 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.116.90.161' |
0.00030 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=1035 AND t.moved_to IS NULL |
0.00046 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00240 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=1035 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00068 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=1035 |
Total query time: 0.00678 s |