Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
do wszystkich juz tatusiow.
wlasnie (okolo 90 minut temu) dolaczylem do waszego grona (3.25kg i 60cm )
tylko mi sie coreczka dwa tygodnie pospieszyla i nie moglem byc przy narodzinach :(
dzisiaj bede nieprzytomny:)
jak ktos jest w uk to chlanie w kettering :P
No to Najszczersze gratulacje.
Nieprzytomny będziesz nie tylko dzisiaj :) jak mała nie da Ci się wyspać :)
Pozdrawiam
Gratulki!!!
gratulacje :)
i pozdrów mamusię :)
PS. Za kilka lat mam widzieć latorośl w Debian Women i LinuxChix ;)
Ostatnio edytowany przez azhag (2008-08-01 14:50:10)
no oczywiscie.
zamiast jakiegos badziewia z tetrisem , mala ma juz eeePC :)
powalcze z debkiem na to :P
i bedzie sobie lezec.
trzaba zadbac o to zeby z chodzika umiala juz grepowac :PPPPPP
[quote=maciejewski]trzaba zadbac o to zeby z chodzika umiala juz grepowac :PPPPPP[/quote]
a jakby tak chodzik zintegrować z myszką? ;)
Gratulacje każdy poda
A ja takiej radochy w sercu jaka Was zastała, życzę Tobie i całej rodzinie. By was nigdy nie opuściła :)
no w sumie :)
jak nie zintegrujemy z myszka to zaslini touchpada :P
a zamiast klawiatury , to moze taka mate na podloge do deptania zamiast stukania palcami :P
@Paciocha
dzieki.naprawde fajne zyczenia :)
gratuluje,zazdroszcze i zycze szczescia,nie przespanych nocy i upaćkanych koszul;-) stary,wszystko co w życiu najlepsze masz w tej chwili przed soba,wiesz?:))))
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-08-01 18:06:46)
Ja też życzę bardzo dużo radości dla Twojej rodzinki, a przede wszystkim dużo zdrowia żonie i malutkiej. Ty jak chlasz to zdrów jesteś :))
Wszystkiego dobrego :)
szczere gratulacje z pociechy i Luby :) pozdrów serdecznie:) heh córa to oczko w głowie tatusia:) jak ma na imię ?
Ja też się dołączam do życzeń, chociaż jeszcze nie jestem ojcem :) Na szczęście przeżyłem urodzenie bliźniaków mojej siostry :)
Kodzik: jak to jak? Debora ;D .
Ostatnio edytowany przez Minio (2008-08-01 19:52:07)
nie Debora , ale tez na d :)
Dorotka :)
dzieki za zyczenia :)
a co do zdrowia to nie mam, ale jakos sie poswiece :)
jeszcze nie musze poczekac na upackane koszule :/
jestem w uk, a urlop zaczynam za 10 dni :/
zona w polsce :(
[quote=maciejewski]...
trzaba zadbac o to zeby z chodzika umiala juz grepowac :PPPPPP[/quote]
gratulacje, ale chodzika nie polecam używać, nie wpływa pozytywnie na rozwój ruchowy dzieciątka.
[quote=BaB]gratulacje, ale chodzika nie polecam używać, nie wpływa pozytywnie na rozwój ruchowy dzieciątka.[/quote]
na razie to musze ja zobaczyc :(
nie moge niestety przeniesc urlopu a okres jest dosyc pracowity :/
kurde dziwnie miec dziecko 2000km stad :(
nie boj zaby, u nas zawsze tata nie zdazal na czas rozwiazania, a jest nas piecioro. i sam wiele razy byl 1000km od dzieci na dlugi czas. samych dobrych niezapomnianych chwil z malenstwem. (mimo ze nie jestem jeszcze ojcem)
na razie czekam na fotki :(
Ostatnio edytowany przez maciejewski (2008-08-02 21:52:49)
dzieki wszystkim za zyczenia.
Nareszcie przejrzałem ten temat...
Wsiego najlepsiejszego jam niestety jesio nie ojciec, ale co tam ;)
qrde... 2k km to huhu... urlopiq by się przydał, w końcu to jakaś sensowna okoliczność...
Pozdrawiam i życzę (córci) dużo zdrówka a Tobie pociechy z dzieciny... Postaraj się wrócić jak najszybciej do domu, bo nie widzieć jak dorasta dziecko to deczko przekichane ;(
ja na miejscu szefa z miejsca bym puscila takiego pracownika wolno zeby jechal do domu,do dziecka i zony.przeciez kurde,pierwsze bobo to jedyny taki raz w zyciu,nie?to takie bydlęce nie przesunąć w takiej sytuacji urlopu;/
eh,dobra maciejewski,wytrzeźwieć pora:)))
[quote=Trin]ja na miejscu szefa z miejsca bym puscila takiego pracownika wolno zeby jechal do domu,do dziecka i zony.przeciez kurde,pierwsze bobo to jedyny taki raz w zyciu,nie?to takie bydlęce nie przesunąć w takiej sytuacji urlopu;/
eh,dobra maciejewski,wytrzeźwieć pora:)))[/quote]
prolem w tym , ze tydzien temu dowiedzieli sie , ze w listopadzie firma przenosi siedzibe do samego londynu i 120 osob idzie na bruk :)
a ja niestety musze pilnowac, zeby ERP sie nie wysypalo bo czyszcza magazyn z ponad 200tys palet.
przeszkolenie kogos na moje miejsce to nawet 2 miesiace :/ wiec teraz nie maja wyjscia , bo i tak wiedza ,ze w pazdzierniku wracam na stale do pl :(
a wcale mocno sie nie schlalem :)
Bodzio mi zdrowia pozalowal :) i poddalem sie po drugiej flaszce nemirofa na dwoch :P
Ja bym w ogóle wrócił. Nie mógł bym pozwolić aby dziecko się beze mnie wychowywało. :)
No i gratuluję serdecznie. :]
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00141 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.14.249.124' WHERE u.id=1 |
0.00090 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.14.249.124', 1732228757) |
0.00047 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732228457 |
0.00105 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.188.132.71' |
0.00066 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=11957 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00119 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=11957 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00147 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=11957 |
Total query time: 0.00734 s |