Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
W dniu 02.08.08r. odbył się mini zlot na Helu :)
Zleciał sie Tech i Ryszard :)
Sorki robione telefonem
[img]http://www.tech.hel.org.pl/NOBACKUP/dug/1.jpg[/img]
To z lewej to ja a to z prawej to Ryszard
[img]http://www.tech.hel.org.pl/NOBACKUP/dug/2.jpg[/img]
[img]http://www.tech.hel.org.pl/NOBACKUP/dug/3.jpg[/img]
Oczywiście Ryszard reklamuje bezalkoholowe :)
Bodzio będzie na Helu za około tygodnia, Ryszard zostaje do 16-stego, tak więc będzie wesoło :)
Bodzio napisz dokładną datę kiedy będziesz na Helu, może Ci co są z okolic to przyjadą na mini zlot.
Pijaki ;D
Szkoda ze nie mam wolnego dolaczylbym sie ;(
[quote=qluk]Pijaki ;D
Szkoda ze nie mam wolnego dolaczylbym sie ;([/quote]
Jak będzie Bodzio to będzie większa biba ;)
tylko te papierosy :/
:P
dymiarze.
a co Wy na jesienny troche wiekszy zlot?
No "mini" chyba nie pasuje zbytnio :D Ja bym dal "mikro" zlot ;> Ja na Hel mam 100km w jedna strone, moglbym podjechac ale jak bedzie jakas wieksza frekwencja ;)
Btw. moj jedyny pewny transport to samochod wiec ten bezalkoholowy mogby byc ^^
Pozdrawiam
[quote=BlackEvo]No "mini" chyba nie pasuje zbytnio :D Ja bym dal "mikro" zlot ;> Ja na Hel mam 100km w jedna strone, moglbym podjechac ale jak bedzie jakas wieksza frekwencja ;)
Btw. moj jedyny pewny transport to samochod wiec ten bezalkoholowy mogby byc ^^
Pozdrawiam[/quote]
Nie liczy się ilość tylko jakość :P
Chłopie jeszcze się przyznajesz, że masz tylko 100km :) na dniach się meldujesz :D
Czekamy na info od Bodzia
P.s
właśnie zakończyliśmy (01:40) z Ryszardem następny dzień spotkania :)
aaaa i taka mała uwaga - nie rozmawiajcie w knajpie o jądrach bo starsze osoby mogą źle to zrozumieć i potem ciężko jest wytłumaczyć o jakim jaju była mowa :D
Ostatnio edytowany przez Tech (2008-08-05 01:50:26)
Na dniach to ja pracuje :P, urlop dopiero we wrzesniu. Jedynie piatek po pracy albo sobota :] , tylko jak wspomnialem... bylbym autkiem wiec byloby bardzo "kulturalnie" z mojej strony :D
Co do rozmow o jajkach... to spox, ja sie nie znam :P A co do starszych osob i ich min - bezcenne :D:D
P.S.
Nie ma nikogo jeszcze z pomorza? A Rychu? Jak ktos od strony Wejherowa... to moge zabrac ;>
Pozdrawiam
[quote=Minio][b]BlackEvo[/b]: No ja od strony Wejherowa... jakieś 300 km ;) .[/quote]
Heh :) toz to tylko 300. Nie mow ze nie bedziesz :P ( ok. Szczecina? ;> )
Pozdro
Z Gorlic mam do Kartuz 740 + jeszcze na Hel ... i tak przyjadę :)
[quote=BlackEvo]Heh :) toz to tylko 300. Nie mow ze nie bedziesz :P[/quote]
Chętnie, ale od kiedy znalazła mnie praca, nie mam tyle czasu na wojaże. Niestety.
[quote=BlackEvo]( ok. Szczecina? ;> )[/quote]
Dokładnie 100 km na północ, na styku stałego lądu i Wyspy Wolin. Do mostu od domu mam mniej jak kilometr :) .
[quote=Minio]Chętnie, ale od kiedy znalazła mnie praca, nie mam tyle czasu na wojaże. Niestety.[/quote]
No cos o tym wiem... bo praca tez mnie znalazla (heh) a na codzien i w weekendy tez brakuje czasu. Dobrze ze sa "wakacje", przynajmniej wszystkie weekendy wolne.
[quote=Minio]Dokładnie 100 km na północ, na styku stałego lądu i Wyspy Wolin. Do mostu od domu mam mniej jak kilometr :) .[/quote]
Kurcze... mieszkasz w bardzo pieknej... 'krainie' ;) Szczerze mowiac wybralbym sie w tamte rejony, ( zwazywszy na to, ze co 2 tygodnie jestem w Koszalinie )bo nigdy nie bylem ale chyba w te lato juz nie wypali :/ Planowalem "odwiedzic" Borne Sulinowo ale jak zwykle skonczylo sie na planach... ( mimo, iz urlop dopiero bedzie )
Pozdrawiam
Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że wyjadę w poniedziałek. Papiery na urlop złożone u szefowej i czekają na podpis. Jak się coś wyklaruje to dam znać.
[b]Ludziska Bodzio jest już na Helu :)
Zaczynamy balety od jutra a kończymy w piątek :D
Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszamy
W razie pytań dzwońcie 609-20-11-18 (po 19-stej piszcie sms-y bo odpowie automat)[/b]
ehh fajnie macie:) też chętnie bym przyjechał.. a takto któregoś pięknego dnia nawiędzę Bodzia w Gorlicach:)
chłopaki,wam to nie za dobrze czasem?:)
O ja pierdziele, takiego kaca to dawno nie miałem. Jak fotki obrobimy to się wrzuci. Tak pokątnie się dowiedziałem, że żona Techa i żona Ryszarda zaczęły ich poszukiwać po moim wyjeździe. A Oni nas (mnie i Panią Bodziową) tylko odprowadzali.
Fotki tłukli wszyscy. Nawet rychu z Gdańska doturlał się do nas tramwajem wodnym. Chyba nie wrócił do domu, bo poległ. :))))
adam05 dał niestety ciała :(. Ale będę jeszcze w Łebie, planuję niedługo być w Szymbarku - tam jest zbudowany taki dom co stoi do góry nogami
Siedzę na kocu i fotografuję, a miałem tele z ogniskową 600 mm. Pyta się mnie Pani Bodziowa - "co focisz" ? A ja na to że foki.
Jakie ? - się pyta
- no nie widzisz ?, pełno ich naokoło. Leżą, obracają się na boki, są tłuste i mają cycki :D
Ajjj, kurcze, ledwo przeżyłem :))
Na początek nasze dziewczyny :)
[img]http://bodzio.dug.net.pl/hel/p8130521i.jpg[/img]
[b]Bodzio[/b] masz powrotnego kierowcę?
chyba ten z cumelkiem :)
Na tym szafliku przypłynął rychu z Gdańska.
[img]http://bodzio.dug.net.pl/hel/p8140733i.jpg[/img]
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00112 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.145.103.169' WHERE u.id=1 |
0.00081 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.145.103.169', 1732229593) |
0.00051 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732229293 |
0.00063 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=11983 AND t.moved_to IS NULL |
0.00009 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00301 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=11983 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00118 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=11983 |
Total query time: 0.00749 s |