Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nie wiem czy jest to odpowiednie miejsce na takie ogloszenie ale przypuszczam ze czlonkom gangu moze sie to spodobac, tak wiec do dziela!
planuje zalatwic prenumerate hackin9 ale w pdf'ach w zwiazku z tym ze gazetka kosztuje grubpo ponad 20dychy co rocznie wiadomo ile wychodzi, pomyslalem sobie ze moznaby zrobic zrzute na ten szczytny cel i zamowic gazetke dla wszystkich :) oni maja kase i my sie cieszymy, lepsze to chyba niz szukanie gazetek na necie?
dajcie znac co myslicie na ten temat ;)
pozdro
pomysł niezły - pisz ile chcą ?
11*26zl=286zl
jesli ktos jest chetny to prosze dac znac, im wiecej kasy nazbieramy tym taniej nas to wyniesie :D
na moim forum tez jest kilka osob chetnych wiec jest szansa na to ze beda to jakies "normalne" pieniadze.
A ja się szarpnąłem i prenumeruję. Od początku zresztą. :]
a o czym ta gazeta :/ i nie ma pedeefków na ośle ??
W papierku.
Mnie też liczcie
Biexi, BaB, Jumanji i ja to 4 sztuki - czekamy na innych
też chętnie trochę poczytam
no to git, ja jeszcze zmontuje kilka osob i licze na to ze bedzie nas to kosztowalo okolo 20 kilka zlotych na glowe :D
brzmi rozsadnie??
brzmi rozsadnie??[/quote]
Mi pasi :)
Zarejestrowany użytkownik Linuksa #361563
jeszcze jedna wazna sprawa: ja caly czas mam na mysli numery ktore juz wyszly, wiec chcialbym sie jeszcze od was dowiedziec czy pasuje wam taka opcja (czyli wsyzstkie numery ktore juz wyszly) czy tez wolicie zamawiac numery ktore dopiero wyjda?? ja osobiscie wole zamowic stare numery, i za jakis czas zrobic nastepna zrzute na nastepne numery. co o tym sadzicie?
dokladam sie, moga byc i stare
na plytach daja przyklady, skrypty itp. czy mozna je jakos zdobyc ?
p.s
jaka jest pewnosc, ze niedasz nogi z kasa ? :)
ja nie jestem politykiem tylko informatykiem :)
druga sprawa to taka ze wcale ja tego nie musze kupowac :)
trzecia sprawa to taka ze ja wam zaufalem piszac tego posta, za ktorego normalnie poplynalbym na forum publicznym...
do niczego Cie nie zmuszam, twoja kasa i robisz z nia co chcesz, ja za swoja chce kupic hakin9 a ty?
Węsze tu podstęp :) Gdzie można kupić hakin9 w pdf-ach? Bo w sumie jeśli bym miał wszystkie numery na papierze, to też bym mógł wpaść na pomysła z poskanowaniem ich i wciśnieciem pdf-ów komus za kase. Nie mowie ze tak jest, ale podejrzane, oj podejrzane :) Ale też bym sie pisał :) Trzeba policzyć ludzi i spradzić ile wyjdzie na głowe. No i jak to potem rozprowadzić? Wszystkie (właśnie wszystkie czy 11?) numery w pdf bedą troche ważyć. Jak na osle jeden ma 50 mb czasem. Może lepiej osła jeszcze przeszukać i mieć za darmo. Mam chęc na to i wątpliwości. A najlepiej bym wolał na papierze, bo pdf-ów sie zwykle nie czyta, bo nie wygodnie.
Pozdrawiam.
Rozmyślający kamikaze :)
wiecie co?
mam to w dupie! zalatwiajcie sobie to sami, ja sie zrzuce z bodziem i biexi, bo na ten temat rozmawialem z nimi juz wczesniej, nie wiem co sobie zrobicie, skanujcie, kserujcie...
pdf mozna kupic w internetowym sklepie linux+...
nastepnym razem jak bede mial jeszcze okazje cos zmontowac z pewnoscia nie oglosze tego tutaj...
gratuluje zgrania w gangu...
jiumani zamiast sie tak bulwersowac przedstawil bys fakty bo w zupelnosci sie z kolega kamikaze zgadzam i co do kasy to bylbym duzo spokojnijeszy jak to by BiExi albo Bodzio zbieral bo raczej do Ciebie nie ma tu nikt zaufnia (chdozi mi o czas przebywania na forum). Ja bylbym chetny....
trzecia sprawa to taka ze ja wam zaufalem piszac tego posta[/quote]
Wybacz ale mi pozostal taki nawyk z pewnej instytucji w ktorej pracowalem :)
ja jestem jak najbardziej za i obojetne czy to beda skany czy orginalene pdf-y, nowa wiedza sie przyda
ma ktos moze dostep do materialow z plyt dolaczonych do czasopisma ?
Ktoś mądry kiedyś powiedział: jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to się nie odzywaj !!!
Linux Registered User: #344405
GnuPG - C22A 2BA8 BECA 173F 713B A57B DF1A C4B4 E282 AE82
jumanji - nie denrwuj sie musisz zrozumiec nieufnaosc ludzi niektorych ktorzy np mieli przykre doswiadczenia z aukcjami internetowymi, genralnie jesli zbierze sie wecej osub to to bedzie mniej kosztowalo 15 zl to nie taki majatek.....
rozmawialam z jumanji przez dluzszy czas na skype i gosc wydaje mi sie dosc zaufany... ale decyzja w tej kwesti nalezy do was samych :]
Ja sie pisze na to, zorganizujmy to.
Kto nie bedzie chcial sciagac z serwa to ewentualnie dorzuci sie na przeslanie cd'ka co wsumie nie wychodzi drogo i bedzie mial prosto do domu.
no z tym CD-kiem to niezły pomysł
Time (s) | Query |
---|---|
0.00011 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00101 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.119.161.216' WHERE u.id=1 |
0.00095 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.119.161.216', 1733249551) |
0.00039 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1733249251 |
0.00079 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=1762 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00242 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=1762 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00165 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=1762 |
Total query time: 0.00742 s |