Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
uuu a mnie zapomnieli :P
Rumi next time :)
Jak się pogoda ustabilizuje to pewnie zawitam ponowie - o ile mnie Bodzio nie wyrzuci :)
Rumi, dzwoniłem do Eli i do Ciebie. U Ciebie telefon gadał, że jesteś poza zasięgiem :(
fakt, zmieniłem nr tel :]
Tak, i jeszcze podaj nowy nr telefonu fanów się nie pozbędziesz :P
:D
/me zna nr milygesa i jakoś nie zdarzyło jej się nękać :D
4 osoby z tego forum mają mój i... nie ma tragedii, to tak nie działa. Dzwonimy/smsujemy od święta :P
[quote=Trin]4 osoby z tego forum mają mój i... nie ma tragedii, to tak nie działa. Dzwonimy/smsujemy od święta :P[/quote]
Bo mnie wśród tych czterech nie ma. :(
Ani mnie, własnego dziadka pominąć - no no no :(
Bo azhag nie ma telefonu, a nie wypada szczylowi pchać się z numerem do Bodzia, aż strach pomyśleć co by Marysia powiedziała :D
Zresztą...telefon to dla mnie w głównej mierze poczucie bezpieczeństwa, nie wytrzymuję gadania po -naście minut :)
Jadę - dzwonię, że będę. Nie dojadę - dzwonią do mnie. Dojadę - dzwonię, że dojechałam szczęśliwie. Po to mi telefon.
Jak kiedyś będę jechała na zlot to na bank będziecie mieli - na wypadek gdyby...
Mam taką koleżankę, która jak się zestresuje egzaminem to potrafi o 1 w nocy zadzwonić, żeby się uspokoić i pogadać z kwadrans. I co ja mam z taką zrobić? :D
moja była dzioucha dzwoniła do mnie codziennie i gadała z godzine.... koszmar . Nie lubie długo gadać przez telefon ]:->
[quote=azhag][quote=Trin]4 osoby z tego forum mają mój i... nie ma tragedii, to tak nie działa. Dzwonimy/smsujemy od święta :P[/quote]
Bo mnie wśród tych czterech nie ma. :([/quote]
Mnie też.
Ale zgadzam się z [b]Trin[/b] telefon to narzędze, nie zabawka. Zamiennik komputera w miejscach gdze nawet netbook jest za duży.
[quote=Trin](...) nie wytrzymuję gadania po -naście minut :)[/quote]
[quote=Yampress]Nie lubie długo gadać przez telefon ]:->[/quote]
Ja tam nie lubię przez telefon gadać w ogóle. Ale aż się trzęsę z ciekawości jak brzmi głos Wredotki.
[quote=Trin]Mam taką koleżankę, która jak się zestresuje egzaminem to potrafi o 1 w nocy zadzwonić, żeby się uspokoić i pogadać z kwadrans. I co ja mam z taką zrobić? :D[/quote]
Wyciszyć na noc telefon? ;)
[quote=Trin]strach pomyśleć co by Marysia powiedziała :D[/quote]
Albo Myrdek. ;D
oo Bodio wkleił to zdjęcie które mi się podobało :]
http://bodzio.dug.net.pl/Bardejov/P4303282.jpg
CO do telefonów to nikt nie lubi być nękany długimi rozmowami :P albo szpiegowany łeeee....
A ja .... chyba miałem numer do Trin :} Ale: to było dawno i nieprawda :P (bom nie zapisał :) tak szybko tail -f ekg2 leciało, że bufor się przepełnił :)
Rozmywacie ludziska :P Wracając do tematu. Poniżej kilka sampli. Reszta dostępna na [url=http://valhalla.org.pl/bardejov-kwiecien-2011/]Valhalli[/url]
[img]http://valhalla.org.pl/wp-content/gallery/Bardejov/P4300428.jpg[/img]
[img]http://valhalla.org.pl/wp-content/gallery/Bardejov/P4300454.jpg[/img]
[img]http://valhalla.org.pl/wp-content/gallery/Bardejov/P4300499.jpg[/img]
pikne niebo na 1 Wodzu banito
Fajna fotka no 3
ale copyrights mało masuje do fotek :P
no właśnie, co ty z tymi kopyrajtami ;p eleganckie zdjęcie a pod spodem taki bohomaz jakiś
co jak co ale foty są kopyrajtowane :P całą resztę resztę puszczam na kopylewcie :P
Wodzu ale może jakiś napis mniej rzucający się w gałki oczne?
[quote=thalcave]Wodzu ale może jakiś napis mniej rzucający się w gałki oczne?[/quote]
Wcześniej mazał na czerwono i zielono. xD Te i tak już lepiej wyglądają. :)
Jak ktoś ładnie poprosi to wersja duża i bez bohomazów (chyba tak to się pisze :P) się znajdzie :)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00125 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.218.95.236' WHERE u.id=1 |
0.00056 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.218.95.236', 1732219787) |
0.00053 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732219487 |
0.00053 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=18884 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00285 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=18884 ORDER BY p.id LIMIT 75,25 |
0.00084 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=18884 |
Total query time: 0.00675 s |