Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Przywiezione dwa lata temu z Paryża. Węgierskie. Widać, że żabojady je cenią.
Miałaś je mieć, ale jak wolisz dzban....
Wypijemy z azhagiem :P
[img]http://bodzio.dug.net.pl/piwo/P7285640.jpg[/img]
Myślałam, że zartujesz z tym adresem. Zresztą nie będę dziadować i się łasić na wino :P
No ale ok, żałuję :D :D
[quote=Bodzio]Wypijemy z azhagiem :P[/quote]
obiecanki-cacanki :(
nie samym winem człowiek żyje ....
[quote=Yampress]nie samym winem człowiek żyje ....[/quote]
Racja, jest jeszcze piwo i miód :)
[quote=winnetou][quote=Yampress]nie samym winem człowiek żyje ....[/quote]
Racja, jest jeszcze piwo i miód :)[/quote]
i pepsi ... ]:->
[quote=Yampress][quote=winnetou][quote=Yampress]nie samym winem człowiek żyje ....[/quote]
Racja, jest jeszcze piwo i miód :)[/quote]
i pepsi ... ]:->[/quote]
i... woda, jak już zaczyna suszyć :PP
pierwsza zasada życia: nie dopuszczaj do kaca - kac to kara za przerwę w piciu :P
druga zasada życia: dobrze leczony kac moze trwać dwa tygodnie :)
najlepszym lekiem na kaca jest praca albo dzień wcześniej nie pić
najlepszym lekiem na kaca jest praca[/quote]
ktoś chyba nie był w pracy na kacu ;)
"God, root, what is difference?"
zależy ;) jeśli to jest ciężka fizyczna robota, jak zapierniczanie łopatą albo targanie cegieł, to kac dość szybko przechodzi
@up: też zależy, bo widziałem takich, co kac męczył przy fizycznej i nie jest to bezpieczne, a przed kompem może co najwyżej paść na biurko i spać (nie)spokojnie. z opowiastki zasłyszanej, poszło sobie paru kolesi z pracy (programiści) na jakiegoś ostrego grilla, który skończył gdzieś na dnie zakrzówka, a później już nie pamiętali co dalej, i na następny dzień z nich nikt się pojawił rano, koło południa ktoś przyszedł, siadł i gapił się w ścianę, zachowując się jak zombie.
[quote=paoolo]@up: też zależy, bo widziałem takich, co kac męczył przy fizycznej i nie jest to bezpieczne, a przed kompem może co najwyżej paść na biurko i spać (nie)spokojnie.[/quote]
Przykro mi to mówić ale chyba cię cycki pieką ;] niestety miałem tego (nie)farta,że kac zabójca (które miewam od wielkiego święta) dopadł mnie w połowie zmiany... Pracuje jako admin w pewnej firmie. Wierz mi że wolałbym zapierdalać z łopatą, taczkami i cegłami - byłoby lżej. Niech Cię nigdy nie dopadnie kac przy pracy z klientem ;]
chodzi o to, że na kacu gość i tak nie nadaje się do roboty na budowie, bo nic mu się za bardzo nie chce, i go tylko suszy, a tu goni reszta, to lepiej, by go po prostu tego dnia nie było, a nie próbował na rusztowaniu coś robić, malować elewację, czy ściany tynkować maszyną (a to z słów gościa, nie należy do kategorii lekkości, jakim jest noszenie cegieł). a co do pracy z klientem, to nie praca z kompem, wtedy fakt, lepiej być normalnym, a nie wczorajszym.
paoolo: fizyczna praca pozwala na pozbycie się kaca ;) trochę praktykowałem ;) Ale nigdy więcej nie powtórzę pracy przed kompem/z klientem przed kompem ;] to jest jak niebo a ziemia ;]
wodzu ma rację. kac? proszę bardzo: jebać łopatą, wozić taczki, znosić cegły albo drewno, ew. jakieś worki o jakiejś tajemniczej zawartości. jeśli się robi za fizola, to kaca rozgoni się raz-dwa. ale pracownik umysłowy ma przejebane..
paoloo, ty to chyba nigdy w życiu nie zapierdalałeś po prostu ;)
@rychu: może nigdy kaca nie miałem, a może to drugie. ogólnie: przetwarzam dane.
w takim razie nie życzę ci ani potężnego kaca, ani fizycznego zapierdolu :) pij tyle, ile chcesz - pracuj tyle, ile musisz. może chociaż to młode pokolenie wyjdzie na ludzi? nie to, co my... ;P
Kac to nie umiejętność picia, zn. pij do nie przytomności :)
Ogólnie nie polecam, podobno dobre są jajka na miękko.
[quote=rychu]w takim razie nie życzę ci ani potężnego kaca, ani fizycznego zapierdolu :) pij tyle, ile chcesz - pracuj tyle, ile musisz. może chociaż to młode pokolenie wyjdzie na ludzi? nie to, co my... ;P[/quote]
Rychu jak sobie wsponę kawalerski thalcave'a to mi się gęba cieszy, ale racja z nas już ludzie nie będą :( ;)
pY/sY.
W 3city będę w okolicach 10-11 sierpnia więc mam nadzieję że na jakiegoś bro wyskoczymy ;)
Edytka:
@woprem: na kaca najlepsze jest:
a) zarobić gnoja na śmierć
b) nie dopuścić do niego
c) przespać ;)
Ostatnio edytowany przez winnetou (2011-07-31 03:17:05)
OT: Z Was już coś wyrosło, a z Nas jeszcze NIC :)
Wątek jest dla Trin: Aniu, nie daj się sfacecić, kobieta jesteś, i to facet ma zarobić, a Ty Piękną dla niego być.
[quote=paoolo]Wątek jest dla Trin: Aniu, nie daj się sfacecić, kobieta jesteś, i to facet ma zarobić, a Ty Piękną dla niego być.[/quote]
A jeśli dasz się sfacecić i będziesz pić do upadłego, to jeśli on będzie trzymał Twoje włosy kiedy Ty wymiotujesz, to wiedz że mu na Tobie zależy.
No, po takiej akcji raczej nie umiałabym owemu facetowi spojrzeć w oczy ze wstydu. Ale niech będzie, że gdy trzyma włosy to zależy mu na czymś więcej niż na łóżku ;]
Wnusiu kochana, kończ studia, znajdź dobrą pracę, dobrego chłopa (azhaga), urodź stadko dzieci i bądź szczęśliwa.
Z okazji imienin całusy od Bodzia :)
[img]http://bodzio.dug.net.pl/kwiatki/P7269974.jpg[/img]
[img]http://bodzio.dug.net.pl/kwiatki/P7260019a.jpg[/img]
Time (s) | Query |
---|---|
0.00011 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00124 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.191.87.157' WHERE u.id=1 |
0.00059 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.191.87.157', 1732214814) |
0.00044 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732214514 |
0.00066 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=19415 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.01134 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=19415 ORDER BY p.id LIMIT 25,25 |
0.00087 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=19415 |
Total query time: 0.01535 s |