Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
dnia 16.04.2004 wystartowalo oficjalne forum Debian Users Gang pod adresem www.forum.dug.net.pl wszystkie uwagi dotyczace wygladu, dzialani itp tego forum kierowac na adres wepster@dug.net.pl
AAA BUUUU AAA BUUUUUUUU hała te nowe szaty forum myli sie mi teraz z tym od iss AAA BUUUUU
a ja widze wszystko podwójnie (sondy i wasze stopnie tzn Doswiadczony Debianowiec Doswiadczony Debianowiec)
No no Syziek czyli "A BUUUUUU" kufa nei podobać sie mnie i to bardzo :] avaterów nie ma :/ wgląd pospolity a feee i ta nazwa forum "yourdomain" komuś się naprawde nudzi :] i nei ma [b][color=green]moderatorów[/color][/b] na zielono ;(
wyblakłe :evil:
BiExi Master 400-tny pościk <lol> a ze działaś to już widać :D
faktycznie siakies nowe. i mialo nie byc emotikon...
No teraz juz wmiare fajnie wyglada :)
Początkowo wszystko się kichało mi w przeglądarce, teraz nareszcie mogę normalnie odpisac na posty, a co do zmian - są plusy i minusy, ale więcej na plus. Co do emotikonów - hmmm... zbyteczna rzecz jak na moje oko.
Ale praca ciężka nad aktualizacją i rozumiemy to i nie czepiamy się detali :-)
No i mamy ikoki statusu online i offline :] troche siez tym musialam pobawic ale dziala....
Co do kolorystyki troch u sie ziila ale to ma swoj cel :] bo kolejnym etapem bedzie przerobka forum....
jak narazie musze jeszcze zapodac 2 modey do tego forum :]
tak żżaróweczki Boski esą jedyny plus jak dla mnie ale juz bardzo swojsko "se" wygląda :)
jakie żaróweczki?? gdzie ?? ja nic nie widze hehe
/edit/ juz widze :)
Oj BiExi już sie doczekać nei moge :) może by tak (jak już szaleć to na maxa) baunsujące wynegliżowane panienki jeszcze dodać :D byle gdzie taką wszędzie upchnie :)
o, ała, coś zamiast emotów* tekst się pojawił, chyba BiExi je właśnie exterminuje :D
no i przydałyby się nyeco żywsze kolory, jeśli mogę prosić, dziękuję uprzejmie. to forum wygląda jak we mgle.
lol
stuknąłem 'użytkownicy' u góry strony, a tam:
Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /var/www/debian/forum/memberlist.php on line 111
od razu widać, że serwerek duga stoi na win ;D
*) tych w formularzu do pisania postów
No ale czeba przyznać szczerze że żaróweczka wygląda jak emotka siedząca na nocniku i szydersko pokazuje zadek :)
ty to masz skojażenia chłopie :D
ja bym nigdy na to nie wpadł
o, ała, coś zamiast emotów* tekst się pojawił, chyba BiExi je właśnie exterminuje :D[/quote]
Z tego co pamietam to dawniej raz były raz nei i postanowiono z nich zrezygnować więc teraz racej też ich nie będzie
A skojażenia (odruchy) mam raczej poprawne ;)
[url=http://przyklej24.pl][b][color=green]ogłoszenia internetowe[/color][/b][/url]
[url=http://l-ka.gorlice.pl/][b][color=blue]nauka jazdy gorlice[/color][/b][/url]
[url=http://ciasny.net][color=#FF0000][b]Katalog stron[/b][/color][/url]
[url=http://www.abc-prawko.pl][b]Baza OSK[/b][/url]
Jeżeli o mnie chodzi to może ich nie być wcale bo mi się nie mieści strona z pisaniem wiadomości w przeglądarce :cry:
(emotów oczywiście)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00093 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.145.85.74' WHERE u.id=1 |
0.00091 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.145.85.74', 1732219012) |
0.00046 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732218712 |
0.00056 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=2 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00193 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=2 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00079 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=2 |
Total query time: 0.00577 s |