Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
do przerwy:
+1 ;-) dla NAS
-1 dla grekow.
Ostatnio edytowany przez pink (2012-06-08 19:03:10)
Obie kartki niesłuszne
jak widac kartki nie decyduja o wyniku.
nasi jak zwykle pograli 20 minut, mam nadzieje ze do nich dotrze ze gra sie do konca.
lepszy remis niz wtopa +1 dla Smudy.
no wiem, ale szkoda.
Gdyby nie obrona karnego, to była by wtopa.
Dziwi mnie, że Smuda nie zrobił żadnej zmiany.
Już słyszałem przez okno "nic się stało" :D
No ja to czekam na polski standard.
Pierwszy mecz był o wynik
Z Rosjanami już będzie o życie
A z Czechami o honor
..a zapomniałem jeszcze że matematyczne kalkulacje też będą w tej fazie.
Kuźwa kiedy będziemy dobrze grać w piłkę
@up: jak ktoś wynajdzie sposób na cofnięcie się w czasie lub ożywienie nieżywych ;)
dramatyczny ten mecz w pewnych chwilach
[quote=kondziu jah]@up: jak ktoś wynajdzie sposób na cofnięcie się w czasie lub ożywienie nieżywych ;)[/quote]
Ostatnio się mówi o cząsteczkach powiązanych, teoria nieoznaczoności się kłania. Spin jednej cząsteczki, atomu, molekuły po wprowadzeniu zmian, wpływa na cząstkę powiązaną bez względu na odległość. Może byc ona nawet w drugiej galaktyce. Dzięki temu już przeprowadzono teleportację fotonów, a nawet informacji którą one niosły.
Stąd dwa kroki do zmiany czasoprzestrzeni.
...
No dobra, pojutrze :D
Oglądam Rosja kontra Czechy i cholera, ciężko będzie wyjśc z grupy :D
Ostatnio edytowany przez krasnij (2012-06-08 21:01:28)
@Bodzio
a nie raczej o cząsteczkach splątanych zamiast powiązanych. Wiem, że się czepiam
Dwa do jednego z Grecją byłoby dobrym impulsem i dobrym wejściem - szkoda. Muszą walczyć ... Oglądam też Rosja - Czechy ... i lekko nie będzie.
[quote=copowieryba]@Bodzio
a nie raczej o cząsteczkach splątanych zamiast powiązanych. Wiem, że się czepiam[/quote]
Dobrze się czepiasz :) brawo
Grecy zremisowali z nami, ale przegrali z Grekami :D
Oni lubią grać przez 80 minut w obronie, a ostatnie 10 walić do szatni.
Ale widocznie nie wiedzieli, że mamy napastników z Borussi.
Jak Grecy przycisnęli przez 15 minut II połowy, to mieli karny, jedną bramkę nie uznaną i jedną uznaną.
Do tego Śzczęsny ratując bramkę zarobił czerwoną kartkę.
Jakby tak przyciśnęli od pierwszej minuty, to może mniej by pilnowali własnej - ale byłoby jakieś 5 - 3 dla Grecji.
Jak nas ktoś przyciśnie do pola karnego, to w połowie będzie po meczu.
Potwierdza się teza, że przy lichej obronie ani bardzo dobry atak, ani super bramkarz nic nie poradzi.
A obrońców mamy niestety takich jak zawsze.
Przy takiej obronie, to ja w ogóle nie wiem, czy jest po co wychodzić z Ruskimi na boisko.
Pozdrawiam
;-)
smuda dobrze zrobil - w tej sytuacji to pozostalo dowezc do konca dobry wynik, ktury poniekad wlasnie moze byc impulsem dla naszej ekipy, bo w pile sie gra 90 minut a nie 40.
Patrząc na mecz Rosja-Czechy, zbyt dobrze to dla Naszych nie wróży. :(
Rosjanie nas powiozą i to ostro. 4:1 vs Czechy i dobry mecz, aż miło oglądać.
Ostatnio edytowany przez krasnij (2012-06-08 22:28:32)
[quote=krasnij]Rosjanie nas powiozą i to ostro. 4:1 vs Czechy i dobry mecz, aż miło oglądać.[/quote]
Tutaj można było obejrzeć prawdziwy futbol. Te podania [ Rosjanie ], te strzały, te zgranie...
Od zawsze w naszej piłce jest tak, że "na początku nie jest źle ale mogło być lepiej" a potem to już tylko...."no trudno, może następnym razem". Tak będzie po meczu z Rosją. Życie...
a tak w ogóle...
"piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy" - za których 3mam kciuki.
Ciekaw jestem, czy Grecja chciała znami wygrać, czy raczej grała na remis. Bo drużyna, która wyjdzie pierwsza z grupy, na 95% spotka się z Niemcami.
Druga spotka Holandię, Danię lub Portugalię.
A Niemcy w cwierćfinale, to dla każdego z grupy A raczej kiepski pomysł. :D
Co do kibicowania, to ja wolę południe, Włochy lub Hiszpania, względnie Francja.
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-08 23:29:25)
Moja wizja meczu z ruskimi - nasi rzucą się do ataku (nadrabiać zmarnowany mecz z Grecją i bić odwiecznego wroga :) )
Co być może zaowocuje jedną strzeloną i ze dwoma straconymi. Następnie nasi wypompują się z sił i nastąpi deser w postaci 1 lub 2 bramek dla ruskich. Być może pod koniec nasi strzelą jeszcze jednego gola (oby nie był to samobójczy :) ).
Wariant drugi - urządzimy "obronę Częstochowy" i stracimy zaledwie 1-2 bramki.
Jeśli nie potrafimy w prawie żadnej dziedzinie życia działać zespołowo, to dlaczego akurat w piłę miałoby nam wychodzić?
Żeby wygrywać trzeba czegoś więcej, niż technicznych umiejętności.
Pozdrawiam
TheAnt
Ja zwykle wieszacie psy.
Poczekajmy zobaczymy jak będzie z Ruskimi.
Moim zdaniem duży wklad w taki a nie inny obraz drugiej polowy miala czerwona kartka dla Greka.
Nasi poczuli sie zbyt pewni i skonczylo jak skonczyło się.
Należy tez zauważyć dobrą grę "farbowanych lisów" może poza Obraniakiem ,który nie mial za dobrego dnia.
Najsłabszym zawodnikiem w mojej ocenie był Blaszczykoswski.
Gdzieś zatraciła się w tym meczu jego przebojowość i ruchliwość.
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00095 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.145.196.150' WHERE u.id=1 |
0.00115 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.145.196.150', 1732476850) |
0.00051 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732476550 |
0.00047 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=21395 AND t.moved_to IS NULL |
0.00008 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00199 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=21395 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00130 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=21395 |
Total query time: 0.00658 s |