Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Witajcie,
uname -a
Linux olx 3.2.0-3-amd64 #1 SMP Thu Jun 28 09:07:26 UTC 2012 x86_64 GNU/Linux
Wersja systemu: testing
[url=http://i.imgur.com/Mnfef.png][img]http://i.imgur.com/Mnfefm.png[/img][/url]
Na załączonym zrzucie widać w czym tkwi problem... zmienił się wygląd komponentów systemu: ikony w managerze plików, ikony w przeglądarce, kadu, konsola czy każda inna aplikacja jest teraz grubo obramowana... nie mam pojęcia dlaczego tak się stało. Ostatnio instalowałam/odisnstalowaylam pare rzeczy wiec mogłam usunąć jakąś bibliotekę np. ;/ tylko nie mam pojęcia jaką.
Macie pomysł jak to naprawić?
Ostatnio edytowany przez olx (2012-08-09 08:14:26)
Wygląda jakby jakiś styl dla osób niedowidzących się włączył. Może się włączył? Jeżeli jednak nie, to sprawdź czy problem występuje również na koncie nowego użytkownika. Gdyby się okazało, że występuje, zajrzyj w logi z menedżera pakietów.
Włączyłam dziś lapka i już jest normalnie... prawdopodobnie coś się musiało przestawić... No ale działa :)
Strony: 1
Time (s) | Query |
---|---|
0.00011 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00108 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.14.250.187' WHERE u.id=1 |
0.00080 | UPDATE punbb_online SET logged=1732424693 WHERE ident='3.14.250.187' |
0.00048 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732424393 |
0.00091 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=21762 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00127 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=21762 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00082 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=21762 |
Total query time: 0.00557 s |