Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jednorazowo w przypadku aptitude dodać przełącznik -R do polecenia, na stałe można np. w apt.conf sobie skonfigurować. Czasem nie poruszaliśmy już kiedyś tego tematu?
HAHAHA ikon niemam masakra
To sobie doinstaluj, ja np. mam Faenza z repo CB.
apt-get install pcmanfm --no-install-recommends -s
Zostaną zainstalowane następujące dodatkowe pakiety: libfm-data libfm-gtk-data libfm-gtk3 libfm3 Sugerowane pakiety: libfm-tools nautilus-actions Polecane pakiety: gvfs-backends gvfs-fuse lxde-icon-theme gnome-icon-theme oxygen-icon-theme tango-icon-theme Zostaną zainstalowane następujące NOWE pakiety: libfm-data libfm-gtk-data libfm-gtk3 libfm3 pcmanfm 0 aktualizowanych, 5 nowo instalowanych, 0 usuwanych i 0 nieaktualizowanych. Inst libfm-data (1.1.2.2-1 Debian:unstable [all]) Inst libfm3 (1.1.2.2-1 Debian:unstable [amd64]) Inst libfm-gtk-data (1.1.2.2-1 Debian:unstable [all]) Inst libfm-gtk3 (1.1.2.2-1 Debian:unstable [amd64]) Inst pcmanfm (1.1.2-1 Debian:unstable [amd64]) Conf libfm-data (1.1.2.2-1 Debian:unstable [all]) Conf libfm3 (1.1.2.2-1 Debian:unstable [amd64]) Conf libfm-gtk-data (1.1.2.2-1 Debian:unstable [all]) Conf libfm-gtk3 (1.1.2.2-1 Debian:unstable [amd64]) Conf pcmanfm (1.1.2-1 Debian:unstable [amd64])
Muszę ogarnąć coś innego albo xfce albo mate.
No standard. :) Równie dobrze mógłbyś po prostu przeczytać swoje wątki zamiast wałkować w kółko to samo.
Znów?
Dziś 2546214458 odcinek serialu.
Wygląda prawie na jeden pies ale raczej po wszystkich problemach skusze się na xfce. Ale z drugiej strony w mate może nie namieszam nic
Ostatnio edytowany przez tajwan (2014-02-16 18:36:05)
[i][color=blue]Luty miesiącem tajwana ;][/color][/i]
Ot też sobie posta nabije :D
Jestem na tym forum od niedawna i muszę przyznać, że tajwan ma wyjątkowe problemy :D
Część 1 000 000
[b]BOHATER OSTATNIEJ AKCJI[/b][/quote]
Tak dla jasności testing X64 OpenBox
Brakuje mi jeszcze
1. Dźwięku- zainstalowałem pakiet alsa
2. Zwykłe menu by się przydało a nie przez PPM
3. Zainstalowałem MDM ale nie uruchamia Mi się okno logowania
CDN...Ostatnio edytowany przez tajwan (2014-04-09 19:40:57)
NIGDY WIĘCEJ TESTING Z KTÓRYM SĄ SAME PROBLEMY !!!
szkieletory są dla masochistów;), ja to muszę mieć wszystko pod ręką, funkcjonalne bez zbędnych ceregieli...pewnie dałbym radę to odpowiednio skonfigurować przy odrobinie cierpliwości ale skoro mój sprzęt bez problemu dźwiga takie xfce, które jest eleganckie i funkcjonalne to po co się pytam?
Ostatnio edytowany przez menel (2014-04-09 19:13:38)
A ja lubię szkieletowe środowiska, wprawdzie ram jest po to by korzystać ale system i narzędzia niech zabierają jak najmniej.
Funkcjonalność ich jest dobra, a do tego elegancko skrojona do moich potrzeb.
Tyle że trzeba wiedzieć czego się chce, jak wiesz to osiągniesz i nie będziesz chciał pracować na czymś innym.
Tyle że trzeba wiedzieć czego się chce, jak wiesz to osiągniesz i nie będziesz chciał pracować na czymś innym.[/quote]
czy ja wiem...ja mam tak właśnie skrojone xfce i nic mi do szczęścia więcej nie potrzeba (lubię spójność, jednak na szkieletówkach wszystko jest z innej parafii oczywiście to nie szkodzi, ale mi to po prostu jakoś nie pasuje..
[quote=menel]
Tyle że trzeba wiedzieć czego się chce, jak wiesz to osiągniesz i nie będziesz chciał pracować na czymś innym.[/quote]
czy ja wiem...ja mam tak właśnie skrojone xfce [b]i nic mi do szczęścia więcej nie potrzeba[/b] (lubię spójność, jednak na szkieletówkach wszystko jest z innej parafii oczywiście to nie szkodzi, [b]ale mi to po prostu jakoś nie pasuje..[/b][/quote]
Innym pasuje co innego. Po co toczyć takie jałowe dyskusje?
To jeszcze dołożę:
Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
[quote=einsam]To jeszcze dołożę:
Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.[/quote]
To ja dodam
Zło zwycięża gdy dobrzy ludzie nic nie robią[/quote]
Fervi
a ja spuentuję..
jak powiada stare Chińskie przysłowie
Pies, który szczeka jest niedogotowany[/quote]
Kto pyta nie błądzi
@ menel: tego z psem nie znałem, chyba zostanie w moim słowniku na dłużej :d
Ostatnio edytowany przez thomsson (2014-04-10 08:33:16)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00103 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.129.211.116' WHERE u.id=1 |
0.00067 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.129.211.116', 1732216637) |
0.00064 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732216337 |
0.00063 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=24783 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.01068 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=24783 ORDER BY p.id LIMIT 425,25 |
0.00085 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=24783 |
Total query time: 0.01469 s |