Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Bez sensu moim zdaniem, ale jak tam sobie chcesz, w końcu Twój system.
Działa. W tej nowszej wersji to menu się nie pojawia przy najechaniu myszką, tylko trzeba kliknąć. Dzięki ArnVaker za pomoc. W ramach podziękowań fragment książki, którą akurat czytam:
Straciłem wątek i zacząłem się gapić na jej nogi. Zawsze najważniejsze są dla mnie nogi.
Były pierwszą rzeczą, jaką ujrzałem, kiedy się rodziłem. Wtedy starałem się wydostać. Od tego
czasu ciągle pcham się w przeciwnym kierunku, ale wyniki mam raczej mizerne.[/quote]
:)
Jeżeli tylko czytasz, to może wyłącz edytowanie na ten czas we Writerze. Nic ci się nie pojawi.
Już się nie pojawia to menu chociaż akurat ta wersja Writera ma takiego buga, że przy wyjściu z full screena znika menu:
http://youtu.be/uPwJmVDwxHM
Naprawili to podobno w wersji 4.2, ale w backportach jest 4.1.
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=66864
Generalnie w Debianie jest 4.1, jak będzie 4.2 to i w backportach pewnie się pojawi. Ewentualnie korzystając z pakietów ze strony projekty możesz zainstalować.
Gdy pojawi się 4.2 to system zaproponuje aktualizację czy trzeba ustawić pin-priority dla backportów?
Zaproponuje.
A ze strony libreoffice.org zainstalować to już ciężko? Gdy miałem stable tylko z tamtąð ściągałem i ręcznie instalowałem nie z backportów.
Ostatnio nawet myślałem czy by na Jessie nie zainstalować 4.2 z LO
Time (s) | Query |
---|---|
0.00008 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00045 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.149.24.143' WHERE u.id=1 |
0.00137 | UPDATE punbb_online SET logged=1732577381 WHERE ident='3.149.24.143' |
0.00025 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732577081 |
0.00074 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.222.182.249' |
0.00033 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=25245 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00224 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=25245 ORDER BY p.id LIMIT 25,25 |
0.00060 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=25245 |
Total query time: 0.00615 s |