Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Znalazłem podejrzaną płytę "MODERN BOX 1.1" po trzech latach w swojej różnorodnej kolecji starych, niepotrzebnych mi płyt. Nie wiem czy na tej plycie nie ma jakichś wirusów. Jest jakiś sposób aby uruchomić tę płytę bez uszkodzenia komputera?
Ostatnio edytowany przez hubot (2017-08-06 00:25:03)
[quote=hubot]Znalazłem podejrzaną płytę "MODERN BOX 1.1" od pewnego podejrzanego i zarazem niebezpiecznego kolesia po trzech latach w swojej różnorodnej kolecji starych, niepotrzebnych mi płyt. Trzy lata temu miałem doczynienia z pewnym niebezpiecznym człowiekiem, który mi zle życzył wiec nie wiem czy na tej plycie nie ma jakichś wirusów albo jakichś ofensywnych treści. Jest jakiś sposób aby uruchomić tę płytę bez uszkodzenia komputera?[/quote]
Wyrzuć płytkę na śmietnik i po problemie.... Serio, czy to takie ważne, co jest na podejrzanej płytce niewiadomego pochodzenia? :D
Ostatnio edytowany przez sir_lucjan (2017-08-03 19:29:36)
Może jest tam łamacz haseł :P
sezon ogórkowy
Zamontowałem płytkę i widzę foldery z jakimiś plikami Minecrafta:
"Instalacja ręczna"
"Wersja NO-PREM"
"Wersja PREM"
"Do %appdata%"
"Forge - Jakby cudem trzeba było ręcznie instalować mody!"
"Lanucher"
Pytanie po co ktoś kto mnie nienawidzi miałby mi podrzucać płytkę z Minecraftem, który waży 1 GB?
Nienawiść różne ma oblicza - może Cię kocha ???
Chce abyś to zainstalował, potem zdominuje Cię w jakiejś sieciowej potyczce, porąbie na kawałki i rzuci pikselom na pożarcie.
Sorki, nie gram w gry xD
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00005 | SET NAMES latin2 |
0.00095 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.118.0.48' WHERE u.id=1 |
0.00109 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.118.0.48', 1732364658) |
0.00047 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732364358 |
0.00049 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=29790 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00212 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=29790 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00139 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=29790 |
Total query time: 0.00672 s |