Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 16 17 18 19 20 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
Co tam w ogóle słychać ze stroną do zamówień koszulek, czy może z samymi zamówieniami ?
Witam
Chcialbym sie dowiedziec na czym stanela sprawa z koszulkami?
Ja bym od razu nawet 3 zamowil. Podobobaj mie sie propozycje miedzy innymi xanaxa i HunteRa....
pozdrawiam
hmmmm co się stało z xanaxem?
[quote=qluk]hmmmm co się stało z xanaxem?[/quote]
zwinoł kase za koszulki i emigrował ;)
Witam serdecznie dug'owiczow.
Chetnie bym zakupil kilka koszulek z waszymi projektami.
Jakby byl odzew od ludzi w sprawie koszulek, to moze byloby sensowne ponowne zorganizowanie akcje ich produkcji i sprzedazy.
co sadzicie na ten temat?
pozdrawiam
oo ja tez bym ponosila taka koszulke:) Fajnie by było wcielić w zycie pomysł z ich produkcją i sprzedażą:)
Tak, tylko nie wiadomo co z xanaxem. Jak ktoś ma jakiś warsztat, niech da namiary. Można zrobić stronę z listą zapisów.
Ok kutfa ja tyz bym chciał
Bodek jadymy na Hell wszelkie info na private
Ostatnio edytowany przez Ryszard (2008-06-23 15:46:04)
Lans jak ... ;] !
[img]http://qluk.dug.net.pl/tshirt/P6230192_shirt.jpg[/img]
[img]http://qluk.dug.net.pl/tshirt/P6230193_shirt.jpg[/img]
Hej,
czy wzory powyższych qlukowych koszulek są tymi obowiązującymi?
Jeśli nie/nie tylko, zapuśćcie nowe fotki, bo już się pogubiłem. Jakich cen się spodziewać?
Też się zastanawiam, czy nie poszpanować przed zakompleksionymi Ubunciarzami trochę. ;)
moja dugowa jest nieco inna (tzn. taki sam wzór nadruku, ale inna kolorystycznie -- jak dobrze pamiętam kolory są unikalne :D)
fotkę dam później, aktualnie się pierze :)
a, nie mam też napisów z tyłu
iwo: to byly jedyne wzory wtedy, jedyna mozliwosc to specjale w kolorystyce (azhag ma takiego, albo w malym nakladzie dugowa jak na fotce, cyzli szara z czarnymi rekawkami) i dla tych co chcieli napis z tylu.
Hehe gdbym teraz bral dugowa to bym bral napis z tylu moderator, bo koszulki byly jeszcze zanim zostalem moderatorem :)
wstrzymaj się,jeszcze admin w tle :D
ehm... wrazie zapisów na koszulki to i mnie policzcie ;)
Bodzio: insynujesz coś odnośnie awansu? ;]
tylko kto sie teraz tym zajmie i ma dostep do jakiejs firmy co sie zajmuje nadrukami na koszulkach?
No szkoda ze wczesniej nie pomyslalam o zrobieniu koszulki :P
Jest u nas w biurowcu gościu co robi w reklamie, i ostatnio widziałem jak robił jakieś napisy na koszulki dla kolonistów z jakiejś sekty religijnej. Co by wszyscy jednakowi byli. P
Patrzyłem na to ale to typowa wprasowanka, folia jakaś. Mówił mi że na 3, 4 prania starczy.
Ja też, ja też!
LOL, chyba wystawie swoje na allegro jak tak dalej będzie :D
Bodzio: to musi byc flock (tak jka te co byly) ewentualnie moze byc "nadruk sillikonowy" (tak to wyglada na koszulkach house'a tylko nie wiem do konca jaka to technika, ale jak na razie wytrzymuje :] ).
Witam
Sam jestem gotów zakupic taką koszulkę :) Czy projekt stanął?
co to -> مارتشين <-
Jak to sie wpisuje z klawiatury, normalnej klawiatury ;D
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 16 17 18 19 20 … 33 ▶
Time (s) | Query |
---|---|
0.00012 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00142 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.148.106.49' WHERE u.id=1 |
0.00077 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.148.106.49', 1732503159) |
0.00086 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732502859 |
0.00087 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=4603 AND t.moved_to IS NULL |
0.00007 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00719 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=4603 ORDER BY p.id LIMIT 425,25 |
0.00121 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=4603 |
Total query time: 0.01257 s |