Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 18 19 20 21 22 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
Ważne aby to miało 200 lub 300dpi (wzór) i odpowiednią rozdzielczość 1280x1024 powinna starczyć. Zalecane aby wzór był zrobiony w CorelDraw lub odpowiedniku.
Ostatnio edytowany przez Mafioss (2008-08-19 16:23:29)
Pewnie że Cyc ma i się znów przylansuje :P
[img]http://qluk.dug.net.pl/tshirt/P6230193_shirt.jpg[/img]
A co do tej damskiej koszulki ze zdjecia... fajny staniczek ;)
Hmm ale tamto to nie jest flock, wiec lipa jestem zwolennikiem flock'a bo sie nie wyciera i nie kruszy po paru praniach.
Może być inna technika druku... ale tamtą szarą koszulkę prałem wiele razy i jakoś mi się nie posypało...
[quote=owca]Damska wersja koszulki:
http://www.rolandovera.com/wp-content/uploads/2008/03/cindy_margolis_uses_debian.jpg[/quote]
a może jakiś TOPik z brzuszkiem lub bez dla pań...
Trin wypowiedz się. Chcesz by więcej ludzi zwracało uwagę na Debiana na ulicy? :)
W sumie na http://jakilinux.spreadshirt.net/pl/PL/Shop/Index/index/page/2 to nawet stringi i bluzkę na jedno ramię mają widzę.
Albo takie coś :)
[img]http://www.blogodoom.com/images/debian_girl.jpg[/img]
Ostatnio edytowany przez iwo (2008-08-21 00:07:19)
iwo:na debiana czy na moj brzuszek?:D
Na debiana?-pewnie.
mozna sie lansować;-)
A ja przez chwilę zastanawiałem się czy Iwo nie wstawił fotki Trin w koszulce debiana ;-)
andreq:nie nie,to nie ja.choć może troche podobna.
Zawsze możecie zrobić fotomontaż;-)
i zobaczymy w której wyglądam twarzowo:D
[quote=Trin]andreq:nie nie,to nie ja.choć może troche podobna.
i zobaczymy w której wyglądam twarzowo:D[/quote]
To zarzuć lepszymi fotkami, bo z tych co już dałaś nic realistycznego się nie zrobi.
owca:ile razy mam powtarzać?Nie podchodź mnie w ten sposob:)
to żart byl,nie łudź się.
[quote=Trin]owca:ile razy mam powtarzać?Nie podchodź mnie w ten sposob:)
to żart byl,nie łudź się.[/quote]
ale masz moc, zobacz jak chłopaka jednym zdaniem rozmarzyłaś. Chociaż nie wątpię, że owca, by się nie postarał.
p.s. kto tu jest z wawy? może na "run warsaw" by się stawił "peleton" dugowców w ordynku i w nowym umundurowaniu... :)?
Na jakim etapie jest pomysł... tylko pomysłu, czy są już w końcu jakiej wzory, listy do zapisywania i terminy?
Jakby co to ja rowniez chetny jestem na koszulki :) Powiem szczerze, ze te co pokazywal qluk byly calkiem niezle :)
pomysł jest na etapie pomysłu.
Pomarzyć zawsze można.
Ale niech owca zejdzie na ziemie,tu gdzie trawa rośnie.
A ja wczoraj przyozdobilem czarna koszulke debiana piwem ;]
Teraz pachnie wytrawnie tzn. juz nie bo lezy w pralce i czeka aż się naucze w końcu ja programowac bo jakos C, ASM, haskell, itd. nie daja rady ;( ;D
Ta ty i piwo chyba mleko pod wasem dziamdziaku błachahahcchahhaaa
Co Ty masz takiego ładnego avatarka ? - przedtem to jakieś szpony były ... :)
Ryszard: bo Cie upodobnie do avatara ;D
Nadal czekam na wzór... tj. na konkretną propozycje.
[quote=Trin]andreq:nie nie,to nie ja.choć może troche podobna.
i zobaczymy w której wyglądam twarzowo:D[/quote]
A mogę prosić o fotkę na priv to porównam, ciężko porównywać z domniemaniami ;-)
Czy na czyms moze juz stanelo z koszulkami. Moze mozna juz zamowic jakas? (stara na przyklad) ...czy trza czekac na nowa?
andreq,a w łeb to ty byś nie chciał może?Wczytaj sie to może prócz klawiszyy dojrzysz rownież że jasno napisałam koledze że sobie zartuje i macie tego nie brać na serio.
ciezko byc jedna z niewielu bab na forum.
dziadziu,a tak mnie naszło.Taki dziewczyński.Fajny,nie?:P
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-08-31 21:52:20)
@Trin: Nie irytuj się ;-)
A wracając do koszulki, mnie podobają się proste rozwiązania, może takie (wzorowałem się na banerze na głównej stronie DUG-a). Przerobiłem trochę fotkę, którą wkleił iwo.
[img]http://img73.imageshack.us/img73/340/debiangirltd8.jpg[/img]
andreq: super, chyba najbardziej mi sie podoba
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 18 19 20 21 22 … 33 ▶
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00106 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.144.96.108' WHERE u.id=1 |
0.00075 | UPDATE punbb_online SET logged=1732492261 WHERE ident='3.144.96.108' |
0.00056 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732491961 |
0.00069 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.188.113.189' |
0.00057 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=4603 AND t.moved_to IS NULL |
0.00007 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00471 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=4603 ORDER BY p.id LIMIT 475,25 |
0.00111 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=4603 |
Total query time: 0.00967 s |