Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
co sądzicie o tej płycie? (opis np. [url=http://sklep.benchmark.pl/pelny_8966.html]tutaj[/url])
ostatnio marka asus w moich oczach strasznie podupadła i szukam czegoś lepsiejszego. tzn. potrzebuję normalnej płyty, możliwość drobnego podkręcenia mile widziana - i ma być niedroga (drobnego, bo to pod amd)
aha i jak oceniacie zachowanie się czipsetów nf2 pod linuksem? jeśli chodzi o moje zdanie to nvidii w ogóle b. nie lubię, ale jeśli znajdzie się choć jeden człowiek który sądzi, że to badziewie nie robi większych problemów, to jeszcze raz przemyślę tą sprawę
Ja mam rychu 8K9AI i powiem Ci, ze plyta jest dobra, mi wystarcza
Od samego poczatku smigala z Debiana (M$ na oczy nie widziala ) az do wczoraj :( i powiem Ci, ze pod M$ tez dziala swietnie
Wiec moge polecic
No to sie nazywa zdzierstwo :) lol tyle kasy za moja plyte
cena z VAT: 9 999 999,00 zł :)
http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=1895
eee sory chyba mnie nie stać ;)
--
EDIT: ewentualnym kontrkandydatem widzi mi się EPOX 8RDA3i rev.3.3
no i niech ktoś mi wytłumaczy co znaczy ten marketingowy bełkot:
Multiphase power solution for increased stability, including 12v supply adaptation for CPU[/quote]
linux regd. user #248790
a co myślisz o mojej KT4AV MSI ??
ostatnia cena ok 159 zł, można kręcić na szynie co 1
ja Bwana Kubwa być zadowolony :)
no płytka niczego, ale jakoś tak wywiało ją z okolicznych sklepów :( w ogóle na tym zadupiu jakoś msi nie widuję
a czy ktoś ma płytę na nforce2? jak to się sprawuje pod linem?
--
EDIT: aha dobra już widzę że sprawa ze sterami do nf2 ma się tak samo jak do kart graf nv --> DZIĘKUJĘ, nie skorzystam
tania to na via(tyle lat i bardz dobrze) drozsza - epox na nf2 (przesiadlem sie z rok temu na kombajn), ja goly okiem widze roznice ze nf lepszy i nie mialem zadnych problemow z qonfigiem
Ja mam EPOXA 8RDA3I na Nforcie 2 ultra i ejstem zadowolony na poczatku miałem troche emczenia z chipsetem bo mi sieciówka nie działała ale sobie poradziłem i sobie chwale. Nie zamienie płyty na zadna VIA
Time (s) | Query |
---|---|
0.00012 | SET CHARSET latin2 |
0.00007 | SET NAMES latin2 |
0.00104 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.227.140.235' WHERE u.id=1 |
0.00081 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.227.140.235', 1738278845) |
0.00051 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1738278545 |
0.00059 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=659 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00120 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=659 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00097 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=659 |
Total query time: 0.00537 s |