Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
W nawiązaniu do postu na temat jak często robimy upgrade/dist-upgrade chciałbym zapytać jakich wersji debiana macie na swoich komputerach?
Mam nadzieję, że takiego tematu nie było...
Ja mam w domu Sarge'a i Sida na jednym twardym dysku, a w pracy Sida.
poki co testing ale niedlugo przejde na sid+experimental
Sid a za pieć minut sid+experimental jak wstanie.
Pozdrawiam
testing
sid
stable
testing pomieszany z unstable i experimental
W domciu sid/experimental, w pracy testing ze szczyptą sid'a.
Testing i sida kiedys stable ale krótko chyba 2 miesiace
Teraz tak sie zastanawiam na experimetal .A sid no jakos tak zostało chyba
dla świerzego softu i tyle Testing jest dobry ale wole Sida i enter
Poprzednio miałem stable teraz jest testing.
testing/sid/experimental/elive unstable/ubuntu edgy/feisty
Sid z odrobiną experimental
a na którym kompie ?
Moim zdaniem pytanie z tematu jest trochę nieprecyzyjne, ze względu na przepływ pakietów między unstable, a testing.
Dla ciekawskich polecam [url=http://popcon.debian.org/]lekturę[/url] nieco bardziej szczegółową, aczkolwiek nieco inną w wymowie.
Ja używam testing. Przeszedłbym na stable po wydaniu Etch-a, ale pewnie wrodzone lenistwo nie pozwoli mi na przeedytowanie /etc/apt/sources.list
Na lapciaku testing, w dużym puble przy biurku sid.
Do ankiety dodałbym jeszcze kombinacje, bo nie wszyscy mają np testing na wszystkich swoich kompach.
moze jestem knserwatywna al stable + snapszot KDE + snapszod do spraw serverowych mi zalerzy bardzo na stabilnosci a z testingiem dzieja sie czasmi cuda....
testing
pakiety nie za stare a i niespodzianek z nowosciami sie unika
Czekam na stabilnego Etch'a. Póki co na jednym kompie Etch - testing a na drugim Sarge - stable.
desktop - testing/kde + unstable/kde to do różnego rodzaju testów ;)
laptok - testing/fluxbox
pozdrawiam
miłosz
na sewerze etch a na desktopie sid
testing
Kiedyś Debian Wheezy 7.x a od 10.07.2014 Debian Sid XFCE i jestem przeszczęśliwy :D
Ostatnio edytowany przez neo86 (2014-08-05 00:03:26)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00011 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00094 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.225.56.79' WHERE u.id=1 |
0.00073 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.225.56.79', 1732214671) |
0.00047 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732214371 |
0.00063 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.135.184.195' |
0.00070 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.14.251.103' |
0.00069 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='54.36.148.129' |
0.00084 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=7122 AND t.moved_to IS NULL |
0.00011 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00219 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=7122 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00081 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=7122 |
Total query time: 0.00826 s |