Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jeżeli tak to co [url=http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/strony;internetowe;-;odpowiedzialnosc;za;brak;rejestracji;i;forum,87,0,232791.html] [color=red][b]O TYM[/b][/color] [/url] myślicie...
kpina..
mi to wygląda jakby nasza władza nie miała problemów i się takimi duperelami jak blogi zaczynają interesowac... a to że matura w tym roku wygląda tak ze nie wiem nawet czy sam minister wie jak to to nie jest problem... - popitoliło ich widze równo...
Zwróćcie uwagę o co tu chodzi - zdebilały prokurator nie rozróżnia dwóch pojęć: "Gazeta Bytowska" i "gazeta bytowska.pl"
Dla niego użycie w nazwie strony internetowej słowa gazeta kwalifikuje do rejestracji w sądzie jako środek masowego przekazu.
Strach kto nas oskarża, kto nas sądzi, kto nas broni.
W tym kraju ostatnio zaczynam się czuć jak za Gomółki. Nie chodzi o represje - chodzi o kompletny brak kompetencji w każdej dziedzinie życia.
Należy zauważyć, że degradacja kompetencji postępuje wraz ze wzrostem biurokracji, stale od kilkunastu lat.
no tak... jakiś anonim w komentarzach do artykułu obrzucił kogoś gównem, ten ktoś się zdrzaźnił i tera szukajcie winnego :P
a to że matura w tym roku wygląda tak ze nie wiem nawet czy sam minister wie jak to to nie jest problem... - popitoliło ich widze równo...[/quote]
nie śmiać się, ja tą maturę muszę napisać.
ha, dziś byłem na komisji wojskowej.
zdaje się że nikt nie zwraca już uwagi na wynik badania wzroku, bo mimo iż bez okularów nie umiem odczytać jednego zdania z książki, to dostałem (uwaga uwaga)
Kategoria A, grupa I.
wiecie co? uciekam z tego kraju.
[ /\/\/\ o_0 ----->>> Ascii Art Userbar User ]
"steal and steal and steal some more and give it to all your friends and keep on stealin'"
- Reznor
[quote="harry666t"]
nie śmiać się, ja tą maturę muszę napisać.
Pojdziesz na studia i co sesje bedziesz mial mature[/code]
ha, dziś byłem na komisji wojskowej.
zdaje się że nikt nie zwraca już uwagi na wynik badania wzroku, bo mimo iż bez okularów nie umiem odczytać jednego zdania z książki, to dostałem (uwaga uwaga)
Kategoria A, grupa I.
[/quote]
A chocbys nie mial jednego oka to dowalilby Ci A ;-)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00117 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.188.68.115' WHERE u.id=1 |
0.00064 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.188.68.115', 1732280986) |
0.00040 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732280686 |
0.00058 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='85.208.96.209' |
0.00034 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=7363 AND t.moved_to IS NULL |
0.00025 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00056 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=7363 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00138 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=7363 |
Total query time: 0.00546 s |