Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
http://www.linux.pl/?id=news&show=3998
jedzie ktos z forum lub z (Fora) :)
EDIT
bo ja o kutwa bede tam ale inwidulanie bez noclegu chlanie piwska ojejjjj gołe niebo mmmmmmmm MIÓÐ bary kolesie nowe znajomości
Ja się chyba tez wybiorę, ale na trawniku nie mam zamiaru spać :P Trzeba będzie jakiegoś schroniska młodzieżowego poszukać czy cuś :]
Na miejscu sie obada
Na Jesień linuksową trzeba wcześniej się zarejestrowac i pieniążki wpłacić bo jest limit 100 miejsc w ośrodku w którym będzie to organizowane i nikogo podbno mają, poza ludzmi którzy się zadeklarowali i uiścili opłate, nie wpuszczać. Ja niestety nie dostałem urlopu ( chodzi o piatek i poniedzialek - dojazd) więc nie jade :(
Czy to znaczy że muszę opłacić pobyt który oni proponują? Nie ma samego wstępu? lipnie trochę, bardzo :]
To może jakieś spotkanie piwne? :P
jestem nowyoa osoba na forum ale jakies spotkanie piwne jak juz padlo wyzej moze warto zoraganizowac dla samych uczestnikow naszego forum?
ja np.mialbym wiele pytan:P
o kutwa nawet inwidualnie nie ma wjazdu cza płaćić za wsio no i lipa
Ale na browarsy mogę wysmyczyć
a moja Pani jest z Rybnika i mówi, że ten ośrodek jest wypasiony na maksa
a ja byłem tam tydzień temu na weselu a niestety cholewcia nie na konferencji mać ;)
a pojechałoby się, ale nie urlop jest :(
eeech...
No może i "wypasiony" ten ośrodek, ale dużo chcą za to (przynajmniej jak na aktualny stan mojego budżetu :P ).
No spotkanie piwne może być, pytanie gdzie?
gdzies na rynku a potem pomysły same przyjdą do głowy
To w piekle jest rynek :> ?
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00099 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.117.75.6' WHERE u.id=1 |
0.00068 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.117.75.6', 1732837254) |
0.00050 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732836954 |
0.00068 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.220.206.141' |
0.00048 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=8687 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00243 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=8687 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00080 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=8687 |
Total query time: 0.00676 s |