Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
ja jestem na uni12....
A ja na nowym koncie 87 :] Na starym zablokowonanym ok. 25k pkt
mialem ja sobie 70k pkt i ksiezyc, tego samego dnia gdy mi sie ksiezyc zrobil dostalem bana (troche przyciolem-ban byl za push :) )
teraz na nowym koncie mam 8k pkt i jeszcze nie mam moona
jak cos to polecam uni5 :)
ja właśnie dostałem banana za bluzgi :P
--
EDIT: pogadałem z GO i mnie odbanował :) w sumie to tam nikogo nie znieważyłem, tylko takie przyjacielskie przekleństwa ;) do kumpla z sojuszu pisałem i system mnie przyciął. ludzie ostrożnie z kurwowaniem na ogame hehe
a w ogóle to mam 45k pts
nie mogłem zalogowac sie na ogame pare razy lipa straszna
BiExi ja nie mam czasu kurna nawet pograc w pingponga ;)
nie moglem w nocy spac to przeskanowalem cala 5 galaktyke (499 ukladow slonecznych) w poszukiwaniu 9 gosci i ich planet, szykuje sie ostra jazda :D
ja w ogame gram juz ok 2 miesiace (od 18.07 - odkad 25 uni powstalo) na uni 25 i moge powiedziec..strasznie wciaga:) (niektorzy z mojego bylego sojuszu - nie bylem zalozycielem - stwierdzili, ze zatracili sie w tej grze i kazda wolna chwile przy niej spedzali, a przez to wiele innych aspektow zycia zaniedbali i wycofali sie). Jeszcze jakis czas temu gralem pare godzin dziennie - zazwyczaj wieczorem - a i w nocy jak spac sie nie chcialo to pare atakow poszlo - nie ma to jak OWieczki:) i dostalem sie do top 300 ale od jakiegos czasu mniej gram (totez spadlem troche ponizej top 300) ale gra jest przednia i polecam wszystkim chetnym, bo mozna grac doslownie - tak jak napisala to BiExi - po 5 min (tutaj taka rada by obserwowac chocby chwile przed atakiem i wskazane jest puscic sonde np na pare sek przed atakiem, bo mozna sie niezle naciac..flota wroci na orbite nawet na chwile przed atakiem i z flota mozemy sie pozegnac:) Powodzenia wszystkim imperatorom! Fox
rekord jaki padl w wysylaniu ploty (ratowaniu jej) przed samym atakiem to jakies 2 sekundy :D
jak to wyglada?
ano jest sobie koles ktory ma moona i ma tam falange czujnikow, robi sobie skan fragmentu galaktyki i co widzi? ano widzi cudza flote, wracajaca na planete x. flota bedzie o czasie y, no to wysylamy swoja flote i zlomujemy:D
wlasciciel floty x wchodzi na konto i widzi ze leci do niego obca flota z misja atakuj, widzi tez ze ma okolo 3 sekund na jej wyslanie po przylocie zeby jej nie stracic.
jaja jak berety, no i w taki wlasnie sposob ludzie nabijaja rekordy:)
byla sobie kiedys akcja na uni 5 jak klijentowi zabraklo deuteru (dla nie wtajemniczonych paliwa) na ruszenie floty i tym samym uratowanie jej przed zniszczeniem. koles napisal na forum, trul dupe, wkoncu inni gracze sie zrzucili i wyslali mu. klijent uratowal flote :)
Jeżeli chce się do czegość więcej dojść napewno nie wystarczy 10 minut dziennie, oj NIE, nawet 30 minut nie starczy. Dlatego też nie gram, za dużo czasu poświęcałem grze, odstawiając na bok inne rzeczy :/
tak to prawda..jesli chce sie dojsc do ladnego wyniku i poziomu w statystykach to na pewno nie wystarczy 10 czy 30 min dziennie..czas mierzy sie wtedy w godzinach i czesto nie tylko w jednostkach tylko dziesiatkach godzin - a jesli juz czeka sie na zlomowanie ciekawej floty to z pewnoscia nocka jest z glowy - bardzo latwo sie o tym przekonac spogladajac na czasy ludzi w top 100..samym wydobywaniem nie zdobedzie sie wysokiej pozycji, trzeba atakowac, farmowac ile wlezie:) Ale jesli chodzi o jakiekolwiek zaistnienie na ogame to wystarcza kilka - kilkanascie min dziennie. Pozdrawiam imperatorow i caly gang uzytkownikow debiana!![/i]
A ja znam gościa co poswięcał na ogame 10 minut, nie atakował i ciągle się pioł w statystykach :]
[img]http://biexi.dug.net.pl/pliki/ogame.png[/img]
[/quote]
w ogame gram ale nei o tym BiExi pozbylaś sie tych prostokątów bo mam takie same ?
[url=http://przyklej24.pl][b][color=green]ogłoszenia internetowe[/color][/b][/url]
[url=http://l-ka.gorlice.pl/][b][color=blue]nauka jazdy gorlice[/color][/b][/url]
[url=http://ciasny.net][color=#FF0000][b]Katalog stron[/b][/color][/url]
[url=http://www.abc-prawko.pl][b]Baza OSK[/b][/url]
Trzeba strasznie uwazac na flote. Na mnie juz czatuja: top10, top13...a do tej pory juz kilku sie na mnie szykowalo (zdradzil mi to jeden ze znajomych z ogame, nota bede sam na mnie polowal..i pewnie poluje nadal:] ), ale wyprowadzilem ich w pole:] Ogolnie rzecz biorac trzeba uwazac przede wszystkim na falange i pamietac o zmianie w ich "obsludze"
kiedy pytalem sie czy ktos gra na ogame ale widac wtedy ktos napisalem ze tamten temat niejest o ogame ;-) na ogame gram od pol roku pbecnie na 2 un un 3 un 33 moj brat takze grywa ale on jest w top 100 a ja w top 400 ;p
na un 33 ostatnio zaniedbalem "wyjazd" i koles mnie zfarmil ale szybko sie odbuduje ;-)
nieczytalem uwaznie wczesniejszych postów ale mozna na 33 zalozyc jakies sojusz to nowy un od 2 tygoni mam 340 pkt :D
to moze zalozymy jakis sojusz dug'owy ?? :D na ogame??
chyba ze juz jest ??
ok to zapraszam o założenie kont na uni22 to jak co to pomogę :) i zniszczę tych co gnębią Debianowską brać
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00005 | SET NAMES latin2 |
0.00103 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.119.124.52' WHERE u.id=1 |
0.00061 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.119.124.52', 1732224354) |
0.00042 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732224054 |
0.00054 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=942 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00522 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=942 ORDER BY p.id LIMIT 25,25 |
0.00085 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=942 |
Total query time: 0.00887 s |