Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Powiem prosto: czy ktoś wie w jaki sposób zainstalować karte Ralinka rt2400 na Debianie ?? Chodzi mi o konkretny opis, bo prubowałem już wszystkiegoi nic :( Za pomoc z góry wielkie dzieki
Ja jakies rok temu odpalilam ta karte ralinka na sterownikach fabrycznych lecz ne dzialala zbyt stabilnie moze na tych nieoficjalnych steronikach bedzie dzialac...
jak bym mila taka karte do potrenowania to bym moze sprobowala ja odpalic
http://sourceforge.net/projects/rt2400/
Myślisz, że tam nie byłem i tego nie instalowałem??? Pomyśl troche to Ci nie zaszkodzi. Dzieki, ale jak masz tak pomagać to lepiej nic nie pisz.
co za cieć
Myślisz, że tam nie byłem i tego nie instalowałem??? Pomyśl troche to Ci nie zaszkodzi. Dzieki, ale jak masz tak pomagać to lepiej nic nie pisz.[/quote]
[color=yellow][b]Dla tego Pana zolta kartka ![/b][/color]
Ciesz sie, ze BiExi Ci odpisala, a jak jestes taki madry to sam sobie poszukaj w google !
Ktoś mądry kiedyś powiedział: jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to się nie odzywaj !!!
Linux Registered User: #344405
GnuPG - C22A 2BA8 BECA 173F 713B A57B DF1A C4B4 E282 AE82
Myślisz, że tam nie byłem i tego nie instalowałem??? Pomyśl troche to Ci nie zaszkodzi. Dzieki, ale jak masz tak pomagać to lepiej nic nie pisz.[/quote]
co za tupet!
Zarejestrowany użytkownik Linuksa #361563
Spoko panowie :) - po prostu pamiętamy - przyjdzie koza do woza
Heh, teraz mam jasny dowód że krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Opiepszacie mnie równo, a to z racji tego że nie jesteście tacy mądrzy jacy chcielibyście być.
Nie należe do ludzi, którzy z byle bzdurą idą na forum. A tu kiedy proszę o pomoc, dziewczyna zapodaje mi linka do strony głównej projektu rt2400, no przepraszam bardzo, ale może troche więcej profesjonalizmu, skoro uważacie się za "szpecjalistów" od Debiana GNU/Linux.
Jeżeli jest tutaj tak zawsze to od razu poprosze CZERWONĄ KARTKĘ od Pana Techa
Powiem tak, zamiast odpowiedzieć :już tam byłem niestety, no trudno" to Ty wyjeżdżasz z obraźliwymi uwagami.
To forum jest bardzo profesjonalne i bardzo wesołe. Tu możesz nawet kurwą żrzucić i nikt Ci złego słowa nie powie. Ale takie posty będę w przyszłości kasował.
Jeżeli nie odpowiada Ci formuła tego forum to świat jest szeroki. Tu nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Z drugiej strony my wszyscy jako społeczność tego forum też nie jesteśmy Bogami, a mimo to większość problemów potrafimy zwalczyć.
Gdybyś odpowiedział tak jak zacytowałem na początku, to może nie Biexi, ale z dzień dwa ktoś inny by Ci odpowiedział.
Po takiej Twojej wypowiedzi - bardzo wątpię.
Wątek blokuję - tylko Biexi może Ci coś dosolić
Od: AQARIUS Do: Bodzio Wysłany: Pon Cze 20, 2005 7:39 pm Temat: Wypis Cytuj wiadomość Żądam, aby mój profil został całkowicie usunięty z serwisu dug.net.pl !
Z przyjemnością :)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00134 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.189.189.19' WHERE u.id=1 |
0.00089 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.189.189.19', 1738279338) |
0.00048 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1738279038 |
0.00049 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=967 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00108 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=967 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00090 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=967 |
Total query time: 0.00538 s |