Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Jak w temacie, płyta najprawdopodobniej działa, działała jak przestałem jej używać. Proc jest sprawny na bank.
Może ktoś potrzebuje?
Pozdrawiam.
jeśli działa to ja bym wziął :)
Jak ją wymontowywałem to działała, więc jak chcesz te rzeczy to załatwione.
spoko na jabberze zgadamy się co do odbioru i oblania transakcji :P
ja mam nadal k7s5a na stacjonarnym kompie. wbrew powszechnym złym opiniom nie miałem z nią nigdy problemów. taka płytka z takim prockiem nadaje się w zasadzie do wszytskiego oprócz gierek (choć panuje obecnie wśród młodzieży pogląd, że bez 2 gb ramu to nie da się skype'a odpalić, o ofisie nie wspominając).
Ostatnio edytowany przez parrotlarch (2008-10-09 17:20:10)
[quote=parrotlarch]ja mam nadal k7s5a na stacjonarnym kompie. wbrew powszechnym złym opiniom nie miałem z nią nigdy problemów. taka płytka z takim prockiem nadaje się w zasadzie do wszytskiego oprócz gierek (choć panuje obecnie wśród młodzieży pogląd, że bez 2 gb ramu to nie da się skype'a odpalić, o ofisie nie wspominając).[/quote]
Bo ta młodzież viśtę używa ;P
ale pochwaliłem! posypała mi się płyta główna! chwilowo nie mam stacjonarnego kompa. powiedz takiej bladzi komplement to jej woda sodowa do głowy uderzy!
też kiedyś miałem tą płytę.. durona 1200 i naprawdę radził sobie świetnie.. wtedy tak bardzo ludzie (przede wszystkim w sklepach) narzekali na te "wadliwe" płyty ECS.. gówno prawda.. imho były i są bdb :)
No pracowała mi na bramce ze dwa lata bez przerwy. :)
ja mialem k7s5a z nie oficjalnym biosem przez 7 lat i bezawaryjnie z podkreconym athclonem z 17 na 2.0 az zasilacz bubu zrobil i ja spalil jak dla mnie jeden z najlepszych modeli ( starszych plyt of course) pod athlony
ecs robi denne plyty ale k7s5a jesli chodzi o bezawaryjnosc byla swietna
Tak na wszelki wypadek piszę, że to też już nieaktualne. :)
miałem ta płyte z klocakiem duron 1.2
chodziła całkiem dobrze dopóki nie dosunąłem wymiennego dysku jak komp był uruchomiony.
Strony: 1
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00094 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.129.63.252' WHERE u.id=1 |
0.00091 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.129.63.252', 1732712852) |
0.00051 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732712552 |
0.00036 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=101229 |
0.00005 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=12474 ORDER BY posted |
0.00045 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=12474 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00075 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=12474 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00085 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=12474 |
Total query time: 0.005 s |