Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Bodzio,już wiadomo gdzie ty się patrzysz przez ten obiektyw...
Wydało się.
No bo wieeeesz, stary już jestem, odgniło, to nawet od wiewiórki dobry :DDDD
masarnia te wieworki, jak tak dalej pojdzie idz robic fakultety z jakiejs nauki o tych zyjatkach, bo katalog zdjec jest nie samowicie dokladny :D spokojnie mozesz posiawdczyc ktora wiewiorka jest z Gorlic
No właśnie,myślałam że jak stary to już nie ma polotu do tych spraw,a tym bardziej w ukierunkowaniu na bezbronne zwierzątka:(
Ble.
//jak zawsze-kapitalne.
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-12-03 19:38:13)
panowie i panie chcialem powrocic do tematu fotografii otworkowej,
mozna do tego wykozystac kazde cyfrowe lub analogowe body trzeba tylko miec pierscien odwrotnego mocowania obiektywu z gwintem na 52mm i jakis stary zbedny filtr 52mm. wycinamy ogragly kawalek cienkiej tektury (tak aby sie wpasowal idealnie do filtra) robimy otworek wg wzoru lub na oko,
nakrecamy spreparowany filter na pierscien i montujemy w bagnet.
reszta no to odpowiedni dobor czasu w trybie manualnym i troche cierpliwosci.
[quote=pink]panowie i panie chcialem powrocic do tematu fotografii otworkowej,
mozna do tego wykozystac kazde cyfrowe lub analogowe body trzeba tylko miec pierscien odwrotnego mocowania obiektywu z gwintem na 52mm i jakis stary zbedny filtr 52mm. wycinamy ogragly kawalek cienkiej tektury (tak aby sie wpasowal idealnie do filtra) robimy otworek wg wzoru lub na oko,
nakrecamy spreparowany filter na pierscien i montujemy w bagnet.
reszta no to odpowiedni dobor czasu w trybie manualnym i troche cierpliwosci.[/quote]
A po co sie tak meczyc? Od czego jest dekiel na body :P Wychodzi taniej i mozesz albo zrobic mocowanie zeby wymieniac dziurki, albo jakas stala dziurke miec.
to bynajmniej nie jest bardziej meczonce niz robienie dzior w deklu.
Żeby nie było, że o moich pupilach zapomniałem :)
[b]Ten okaz jest całkowicie dziki, nic nie oswojony z ludźmi.[/b]
[img]http://bodzio.dug.net.pl/wiewior/pa180924ib.jpg[/img]
ale fajnie chyca :D
Bodzio fajna . a masz zdjecie jak siedzi i orzecha je . w takiej pozycj tez fajnie wygladaja , jeszcze jak oglada otoczenia w trakcie jedzenia . ale ta fajna
ale ja widzialem twoja galerie . ty to tam masz fajna okolice a w chwili obecnej to jeszcze powinna byc biala ale zielona jest bardziej zywa . moze pare fotek z okresu ziomowgo bym prosil jesli mozna:)
poszanowanko
Ostatnio edytowany przez sebastianGC (2008-12-05 13:43:02)
Spytaj Rumiego i Biexi - Oni też są z Gorlic - gdzie jest śnieg.. hehe, nie ma i już
śniegów nie ma .. ale będzie na razie ciepło
apropo zimy co z balansem bieli ustawiamy jakoś specjalnei pod śnieg ?
[quote=sebastianGC]Bodzio fajna . a masz zdjecie jak siedzi i orzecha je . w takiej pozycj tez fajnie wygladaja , jeszcze jak oglada otoczenia w trakcie jedzenia . (...)[/quote]
...albo jak cos kompiluje na kompie, prosimy ;)
[quote=radziojedi][quote=sebastianGC]Bodzio fajna . a masz zdjecie jak siedzi i orzecha je . w takiej pozycj tez fajnie wygladaja , jeszcze jak oglada otoczenia w trakcie jedzenia . (...)[/quote]
...albo jak cos kompiluje na kompie, prosimy ;)[/quote]
albo jak ogonem czyści środek butelki i głową kręci w rytm muzyki majki jeżowskiej
Ostatnio edytowany przez Rumi (2008-12-05 14:56:03)
no co nie fajnie wyglada .
a jak ja tu mam fotke wstawic ?
Ostatnio edytowany przez sebastianGC (2008-12-05 14:57:54)
[quote=sebastianGC]no co nie fajnie wyglada
[url]/home/website/system_uwierzytelniajacy/Bez nazwy.png[/url][/quote]
może i fajnie ale nie widać :P z /home to nie teges
rumi momecik
ja sie tak nie bawie :( to jak ja tu mam dac zdjecie
[img]http://hanter.homelinux.com/wiewiora/wiewiurka_1.jpg[/img]
[img]http://hanter.homelinux.com/wiewiora/wiewiurka_2.jpg[/img]
tak jak powinno byc . jak rowniez dziekuje za lekcje i przepraszam za wszelkie niedogodnosci z mojej strony
tylko ze ja nie wiem dla czego ale jak wchodze na ta srone to opera odrazu sie wylancza
Ostatnio edytowany przez sebastianGC (2008-12-05 18:15:17)
spróbuj siłą woli .. tylko w portki nei popuść
żartujesz czy idiote udajesz ? http://imageshack.us/
rumi jesli chce komus pokazac fotke , to wrzuce do jakiegos katalogu i dam link . chyba latwiej .
tak łątwiej ale jak ty piszesz "to jak ja tu mam dac zdjecie" :] dobra nei rozmywajmy już bo nas wyniosą
ta Bodziowa jednak lepsza, ostatecznie ojca zalozyciela :)
paoolo ja nie przecze . tylko chcialem przesto powiedziec ze te gryzonie naprawde sa fajne
Bodzio ,jeszcze raz dzieki za nakierowanie .wszystko juz rozumiem :P
poza jednym:)
przyzwyczailem sie do opery ale jakos zawsze glowny paszek z main mam krzaczki , jak i zdjeci nie widze a juz nie mowie o dzialaniu flasha
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.8.1.17) Gecko/20080829 SeaMonkey/1.1.12
jakos nie posiada tych problemow
ale ja i tak lubie opere . to ktora chodzi normalnie i nie ma krzaczkow ?
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sebastianGC (2008-12-05 18:35:24)
Bodzio: musimy skręcić jakiś zjazd debianowców, to mnie szefie przeprowadzisz przez przyspieszony kurs robienia zdjęć. To co piszą w National Geographic to jakiś szmelc jest. Wała można zrobić z taką wiedzą. A może Fuji FinePix S9600 to badziewny sprzęt jest?
Time (s) | Query |
---|---|
0.00007 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00070 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.147.78.185' WHERE u.id=1 |
0.00064 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.147.78.185', 1736591638) |
0.00041 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1736591338 |
0.00037 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=105294 |
0.00077 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=10723 ORDER BY posted |
0.00051 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=10723 AND t.moved_to IS NULL |
0.00007 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.01135 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=10723 ORDER BY p.id LIMIT 1100,25 |
0.00103 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=10723 |
Total query time: 0.01596 s |