Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Jeszcze jest w miarę dobry, pozbywam się go bo duże pudło i zalega mi.
Witam! Chetnie sie pisze na oczyszczenie ze zloma, jak oczywiscie bedzie sprawny, to przyme go z otwartymi rekoma. Mieszkam we Wrocławiu, moj nr gadu to 3289051.
pff szkoda ze wroclaw ja bym wzial bo moj juz dlugo nie pozyje aktualnie na dole ekranu mam pasek czarny ^^
watpie ze przyzyl by transport poczta ^^
Stary post. To już nieaktualne.
pff no tak 123456 odgrzal a ja spojzalem tylko na date jego postu . srry
W sumie to dobrze, bo zawsze moge wziac plaski, jak zalega (:::
marcusdavidus, zrobmy tak: ja szukam ogloszen na darmowy monitor i jak zobacze w twojej miejscowosci (tylko podaj, zebym z nienacka sie nie pomylil przypadkiem), to dam ci znac na gadu albo na czyms. A jak ty znajdziesz we wrocku jakies ogoszenie to tez dasz mi znac, na gg. Co ty na to? Najlepiej 19 calowy monitor, bo innego nie chce, no chyba ze plaski, to moze byc nawet 15' (:::
Ostatnio edytowany przez 123456 (2009-02-09 13:42:39)
Jak ktoś naprawdę potrzebuje używany sprzęt w rozsądnej cenie to przez oferty z allegro może znaleźć sklep w pobliżu swojego miejsca zamieszkania. Podają przeważnie adres sklepu i telefon kontaktowy. Można coś wybrać. Nie trzeba się nawet rejestrować czy logować aby uzyskać takie dane.
[quote=fnmirk]Jak ktoś naprawdę potrzebuje używany sprzęt w rozsądnej cenie to przez oferty z allegro może znaleźć sklep w pobliżu swojego miejsca zamieszkania. Podają przeważnie adres sklepu i telefon kontaktowy. Można coś wybrać. Nie trzeba się nawet rejestrować czy logować aby uzyskać takie dane.[/quote]
spoko, dzieki, za info, tylko ze ja wiekszosc sprzetu mam z darma. Taki ze mnie szczesciarz...
ja osobiscie nie trawie alegra bo wiekszosc osob ktore tam cos sprzedaja nie ma pojecia o rzeczywistej wartosic tego co sprzedaja stad mamy takie nonsensy jak gf 4 za 100 zl
pozatym mi nie tyle chodzilo o dostanie czegos za free a porpostu o oportunizm, skoro ktos cos daje za free to dlaczego nie wziasc skoro moge tego urzyc, co nie znaczy wcale dorgi 123456 ze ja szukam gratisow. :P
Ostatnio edytowany przez marcusdavidus (2009-02-09 14:31:55)
Co do Allegro, to rzeczywiście, zdarzają się absurdy. Wiem z własnego doświadczenia, że nie raz można kupić niezły sprzęt za przysłowiowe "grosze". Tylko trzeba obserwować aukcje na bieżąco.
piotrku ta tylko zwykle jest tak ze cena z kosmosu wzieta a produkt po tygodniu pada :P juz wole na gieldzie kupowac sprzet bo mam gwarancie na 3 miesiace przynajmniej
Bo ludzie wyrzucają zbyt wiele działających i sprawnych urządzeń. Jest jeszcze ciekawy serwis darmobranie.pl
Strony: 1
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00097 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.116.12.7' WHERE u.id=1 |
0.00068 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.116.12.7', 1732385514) |
0.00059 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732385214 |
0.00044 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=110423 |
0.00140 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=12370 ORDER BY posted |
0.00076 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=12370 AND t.moved_to IS NULL |
0.00004 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00127 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=12370 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00096 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=12370 |
Total query time: 0.00724 s |