Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 27 28 29 30 31 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
[quote=azhag][quote=Małpa]z białym logiem[/quote]
logo MUSI być czerwone[/quote]
A tło musi być niebieskie? ;) Ze zwykłym logiem (hm... identycznym jak powyżej, różowo-białym) też mogłoby być.
[quote=lis6502]Jestem mammofilem..[/quote]
no nie wstydz sie napisz ze masz ginekomastie :D .. mammofilec, rozwaliłeś mnie :D
Rumi, sądząc po tytule '...erotoman'- lisek powinien Ci się podobać w takim stanie o jakim wypisujesz :-)
Nie krępujcie się chłopaki :)
Btw: jak mowa o koszulkach ze zwykłej bawełny, potocznie zwanych t-shirtami bezfasonowymi, to dla nas/lisa z ginekomastią nie ma problemu- co ma się pomieścić to się pomieści.
iwo: potwierdzi że 'tak' :P
Potwierdza :]
no fakt, jak nic nie ma to się pomieści :P
a tak BTW - jak mi ktoś podrzuci wzór to mam firmę co to zrobi. U nas w Gorlicach. Tylko ja się nie znam - w Corelu to ma być ?
oj bodzio, jaki ty sie niedobry zrobiłeś ostatnio. dogadujesz i dogadujesz:>
i tak Cię kocham:)
Rozmawiałem z Mirkiem. Powiedział mi, że jest za granicą Teraz i będzie kombinował sprzęt, i że jak skombinuje to za 2 tygodnie będą. Będe na bierząco informował jaki jest stan rzeczy. Wzory:
http://rumi.dug.net.pl/dug/kosz_deb_d.png
i
http://www.mclog.jawnet.pl/kosz2.jpg
Będę starał się zrealizować. Mirek ma już namiary na nowy sprzęt, powiedział mi, żebym zadzwonił za dwa tygodnie, to będzie wiedział więcej (czy kupił czy nie)
Mafioss. Pozdrawiam DUGowiczów serdecznie.
P.S. Propos DUGowych panienek, to będzie też wersja damska, jak dojdzie do realizacji.
Ostatnio edytowany przez Mafioss (2009-04-25 19:50:11)
No więc tak: jestem jeżeli dojdzie do skutku to od ręki biorę dwie koszuliny ;] Wzory z postu powyżej :) Jeżeli trzeba to zaliczka (a nawet całość) na konto lub osobiście stawię się w Gorlicach i wręczę Ojcu Założycielowi lub Matce Przełożonej gotówkę do ręki ;)
proszę pamiętać, że ja drobna jestem. chce rozmiar 37, 38 max.
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-04-25 20:13:00)
Razem ze wzrostem ilości koszulek ich cena maleje, nieprawdaż? ;P
Czyli tak jak już pisałem: Biorę dwie! ;D
Tylko sprawa z kasą - komu, co i jak? Szkoda, że nie jestem z waszych stron ;/
[quote=winnetou]No więc tak: jestem jeżeli dojdzie do skutku to od ręki biorę dwie koszuliny ;] Wzory z postu powyżej :) Jeżeli trzeba to zaliczka (a nawet całość) na konto lub osobiście stawię się w Gorlicach i wręczę Ojcu Założycielowi lub Matce Przełożonej gotówkę do ręki ;)[/quote]
wszystko jak wyżej, biorę 2 sztuki choćby z przedpłatą, z tym, że do Gorlic niestety nie zawitam w najbliższym czasie. rozmiar bez znaczenia: jak za mała to rozciągnę, a jak za duża, to... no to po prostu będzie za duża :p
Umówimy się tak, że jak już będzie sprzęt nowy, to zrobimy wam je po kosztach. Jak już będzie pewne, to tydzien przed realizacja zrobi się zbiórkę.
Pozdrawiam DUGowiczów serdecznie. Mafioss.
Jak mogę się nie pisać jak muszę :) Oba wzory :)
Ja jak już to ten 'rumiątkowy'.
Robicie liste ile i jakich czy hurtem produkcja leci?
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-04-26 22:26:18)
Witam
dopisuje sie do kolegów, po sztuce z każdego typu
[quote=Trin]Ja jak już to ten 'rumiątkowy'.[/quote]
Robione z myślą o Tobie więc nei mogło w Twoje gusta karaluszku nie trafić ;)
Ja wezme 4 czarne sztuki
http://www.mclog.jawnet.pl/kosz2.jpg
jak by co moge wyslac przedplate/ zaplacic przed odbiorem ect.
(na lewym ramieniu mozna by dodac takie cos - jest na GPL
http://www.debianart.org/cchost/?ccm=/media/files/schosch/143)
Ostatnio edytowany przez sidjestgit (2009-04-27 20:58:07)
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 27 28 29 30 31 … 33 ▶
Time (s) | Query |
---|---|
0.00012 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00096 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.137.169.14' WHERE u.id=1 |
0.00077 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.137.169.14', 1732463955) |
0.00048 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732463655 |
0.00067 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.144.114.8' |
0.00057 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=117082 |
0.00016 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=4603 ORDER BY posted |
0.00061 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=4603 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00635 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=4603 ORDER BY p.id LIMIT 700,25 |
0.00123 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=4603 |
Total query time: 0.01201 s |