Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 28 29 30 31 32 33 ▶
Wątek Zamknięty
A da się tą http://rumi.dug.net.pl/dug/kosz_deb_d.png w czarnym kolorku??
http://img135.imageshack.us/img135/7301/kosz.jpg IMO znacznie lepiej bez tych czerwonych pasków ;)
[color=red][b]ACHTUNG!! ACHTUNG!! WNIMANIE!! WNIMANIE!! UWAGA!! UWAGA!![/b][/color]
Rozmawiałem sobie z właścicielem mieszkania, które wynajmuję. Gość prowadzi agencję reklamową i zajmuje się różnego rodzaju "pierdołami" z tym związanymi. na pytanie gdzie można zrobić porządny nadruk na koszulki stwierdził że bez problemowo u niego się da. Oto wycena dla wzorów [url=http://rumi.dug.net.pl/dug/kosz_deb_d.png]by rumi[/url] i [url=http://img135.imageshack.us/img135/7301/kosz.jpg]tej czarnej[/url].
Przy zamówieniu około 100 sztuk cena nadruku ~7pln + koszulka. Koszulkę można dostarczy własną lub zamówić u niego (ceny różne przyzwoitej jakości materiał 7-10pln). Jestem w stanie się dogadać z gościem pod warunkiem, że dostanę zamówienie z którego nie będzie można się wycofać ;)
Technika nadruku: sito lub coś a'la prasowanka ale nie odłażąca po praniu i rozciągająca się razem z materiałem. Przy sitodruku może być cena troszkę większa... Do kosztów koszulki należy doliczyć koszty przesyłki, no chyba że ktoś preferuje odbiór osobisty w Rzeszowie/Jaśle (ewentualnie hurtowo w Gorlicach)
To nie jest przypadkiem ten "Pan Władek" ze Słowackiego ?
Jak co to ja też - 2 szt
[quote=Bodzio]To nie jest przypadkiem ten "Pan Władek" ze Słowackiego ?
Jak co to ja też - 2 szt[/quote]
Nie to nie jest "Pan Władek" :))
Jak na razie 4 (plus dla mnie ofc:P) sztuki. Tylko jeszcze pytanie w jakiej kombinacji:
jedna taka + jedna taka
2x by rumi
2x ta czarna
Zaktualizujcie, proszę, posty.
Ja 2x czarne XXL
Ostatnio edytowany przez kiko80 (2009-05-28 07:15:39)
raz rumi i raz czarna poproszę
tak jak rychu -> rumi i czarna (bez napisu rumi... może być Bodzio :P - wiem że trudne, wygłupiam się). Rozmiar L
Hej,
taki pomysł mam: czy nie możnaby tych koszulek na allegro wystawić?
Byłoby znacznie więcej chętnych.
Da radę?
Rozmawiałem z Mirkiem. Tj. jeżeli chcecie u nas. Przy 100 sztukach:
15PLN - Prasowanka HQ. Przy tym jakośc materiału wysoka.
Co do sitodruku to się dowiem dzisiaj.
Próbne koszulki możemy wysłać do Bodzia, aby sprawdził jakośc i potwierdzil.
Za nadruk wysokiej jakości bierzemy 5pln + założenie matrycy.
Jeżeli ktoś ma koszulki i chce sam nadruk to możemy się dogadać.
Możecie też załatwic 100 czarnych kosztulek.
Będę dzisiaj rozmawiał z Bodziem w tej sprawie.
Ostatnio edytowany przez Mafioss (2009-05-28 10:30:31)
Więc ile w końcu wyjdzie za 1szt koszulki ?
Wyślij to do Bodzia .. koszulke znaczy żeby sie podzielił wiedzą i spostrzeżeniami na temat "jakości materiału wysokiej" .. :D .. i dorzuć z czego one sa(te takie śmieszne literki i cyferki z metki) żebym wiedział ze po praniu uda mi się ją założyć bez pomocy drugiej osoby ;) czy jak kto woli nie wyglądał w niej jak pedzio :P
Dogadałem się z Bodziem, tak dostanie on kontrolną koszulkę. Tylko czy chcecie najtańszą jaką znależliśmy za 5PLN czy przyzwoitą 100% Bawełny za 3x wiecej? (O samej koszulce mówie)
też jestem za droższymi
Jak juz to bawelna. Ja niestety nie dam rady zalatwic probnej koszulki. I pasuje sie zdecydowac kto ma sie zajac zalatwianiem ;))
a jest ktos w stanie podac dokladne rozmiary koszulek? bo L, XL, S to czasami rozne sa.
A jak wygląda tył tego wzoru? http://img135.imageshack.us/img135/7301/kosz.jpg
Ustaliliśmy.
[b]Koszulka 100% Bawełny[/b]: fruit of the loom - 15PLN
[b]Nadruk[/b]: Sitodruk HQ - 7PLN
[b]Nick[/b] Prasowany [Kark] - 3PLN /Możecie dawać dowolny img na nick. [Nieobowiązkowy]
[b]SUMA[/b]: 25 PLN [Bez nicku: 22PLN]
[b]SUMA za partie[/b]: 250 PLN [Bez nicków: 220PLN]
Może być?
Ostatnio edytowany przez Mafioss (2009-05-28 19:07:40)
Ja zamiast nicka widziałbym na w koszulce nr - 1 "www.dug.net.pl", a na nr 2 "www.debian.org"
[quote=andreq]Ja zamiast nicka widziałbym na w koszulce nr - 1 "www.dug.net.pl", a na nr 2 "www.debian.org"[/quote]
Może być dowolny tekst.
Ja jestem za jakością więc 25zł + nick na karku :D
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 28 29 30 31 32 33 ▶
Time (s) | Query |
---|---|
0.00014 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00127 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.15.203.246' WHERE u.id=1 |
0.00109 | UPDATE punbb_online SET logged=1732461787 WHERE ident='3.15.203.246' |
0.00069 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732461487 |
0.00057 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=119307 |
0.00026 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=4603 ORDER BY posted |
0.00067 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=4603 AND t.moved_to IS NULL |
0.00007 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00956 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=4603 ORDER BY p.id LIMIT 725,25 |
0.00132 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=4603 |
Total query time: 0.0157 s |