Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja się nie wycofam :D
Z dobrych informacji, koszty przesyłki ze względu na opóźnienia będą gratis (do bodzia).[/quote]
Moim zdaniem nie ma takiej potrzeby. Każdy śmignie 2 piwka mniej i będzie na przesyłkę nie ma potrzeby żebyście do nas dokładali.P.S. Proszę, abyście się nie wycofywali, osobiście zapłaciłem już w to sporo pieniędzy, materiały, folie, rezerwacje. Ale sadzę, iż było warto i że będziecie zadowoleni jak już do Was dojdą.[/quote]
Nic nie bój :). Ja wciąż czekam na moją koszulkę i nie zamierzam rezygnować pozostali zakładam również wszak koszulka DUG będzie unikatowa :D.
Debian Squeeze x64Offline
ej, a ja apdejtowałem swoje zamówienie :p
[b]interpositus[/b], jesli będziesz mógł to rzuć okiem na pw ode mnie albo na mój post na 1 stronie tego wątku
[quote=interpositus]Z dobrych informacji, koszty przesyłki ze względu na opóźnienia będą gratis (do bodzia).
P.S. Proszę, abyście się nie wycofywali, osobiście zapłaciłem już w to sporo pieniędzy, materiały, folie, rezerwacje. Ale sadzę, iż było warto i że będziecie zadowoleni jak już do Was dojdą.[/quote]
Nie czaje o co chodzi z kosztami wysylki, ale raczej nie moga byc gratis bo niby czemu?
Po drugi u mnie sie chgyba nwet forma odbierania zmieni chyba ze bodzio, albo rumi wydadza mi zakaz zblizania sie do gorlic ;]
Hmm do gliwic mam blisko wiec w razie czego moge tez i tak odebrac.
A co do wycofywania to w razie czego, gdyby byly jakies pozostawione koszulki to jakby co mozemy pogadac o ich przygarnieciu :P
interpositus, flaszke za ekspres chyba juz bodzio sobie zarezerwowal jak chcesz to mam ciastko :)
edit:
Ostatnio edytowany przez wieszti (2009-07-15 12:52:39)
Białe będą pierwsze ;)
Ostatnio edytowany przez interpositus (2009-07-06 13:26:16)
[quote=interpositus]Białe będą pierwsze ;)[/quote]
Dyskryminacja czarnych? :D
Wiadomo coś o terminach na czarne? Będę z dumą reklamował DUG`a na własnej klacie nim wakacje się skończą? :P
Wkrótce /ten tydzien/ Dziś, jutro, pojutrze. Dam fotki i Bodzio powinien tez już coś dostać w tym przedziale czasowym.
[b]interpositus[/b]: jak bedzie towar daj mi znac zeby obgadac odbior ok?
Jak będzie następna tura to zamawiam, bo ostatnio byłem spłukany a teraz wyszłem na prosto:
skotx - XL - 2 - 1 - Poczta, priorytet - 1 - 0
skotx - XL - 1 - 1 - Poczta, priorytet - 0 - 0
mi5tic - XXL - 1 - 1 - poczta, priorytet - 0 - 1 : black
mi5tic - XXL - 2 - 1 - poczta, priorytet - 0 - 1 : white
mi5tic - XXL - 1 - 1 - poczta, priorytet - 0 - 2 : white
Pzdr.
Ostatnio edytowany przez mi5tic (2009-07-13 21:30:34)
temat jest coraz dluzszy i dluzszy... rozne rzeczy sie czyta na co tak naprawde nie ma sie ochoty i czasu. niech ktos odpowiedzialny zedytuje pierwsza wiadomosc tego watku o obecny STAN zamowien oraz o 'szczegoly techniczne' oplaty..... Tak bedzie latwiej, wchodze, czytam 'newsa' o zamowieniach w pierwszym watku, nie musze przechodzic przez wszystkie mniej lub bardziej kreatywne pytania i odpowiedzi.
Bo niedlugo nam sie lato skonczy....
[quote=mc666]Bo niedlugo nam sie lato skonczy....[/quote]
:)
nie wiem, sam chciałbym wiedzieć. Niedługo się ustosunkuję.
Witam.
Sprawa wygląda tak, prasowanki mogą być już na teraz, jeżeli ktoś chce, to prosiłbym o edycję swojego posta.
Załączam również zdjęcia koszulki, jeszcze mokrej na fotkach, stąd dziwny efekt, dam nowsze zdjęcia dziś, jak je dostanę.
A propos sitodruku, to jak rozmawiałem z Mirkiem, będzie jeszcze w tym miesiącu jednak, on nie będzie mógł dostarczyć, gdyż ma wyjazd, a więc sito dostaniecie na początku przyszłego miesiąca.
[b]Biała /Prasowanka/ L[/b]:
[img]http://img21.imageshack.us/img21/3923/obraz006imz.jpg[/img]
[img]http://img524.imageshack.us/img524/4245/obraz001r.jpg[/img]
Ej, Gangsta znów kręcisz.....
2009-07-06 19:02:46 Napisałeś: "Wkrótce /ten tydzien/ Dziś, jutro, pojutrze. Dam fotki i Bodzio powinien tez już coś dostać w tym przedziale czasowym."
Dziś mamy: 2009-07-22 wiec IMO to ni ch nie jest ten tydzień.....
Powiedz lepiej od razu że nic z tego nie będzie a nie...
Czemu te logo takie malutkie na pierwowzorze to zajmuje połowę koszulki ??
e tam, może być.
dawaj gangsta dewasta te koszulki
Dostałem koszulkę - jutro opis
[quote=Bodzio]Dostałem koszulkę - jutro opis[/quote]
Czyżby jeszcze tego lata miały zostać "rozdziewiczone" ?? :> xD
[quote=Bodzio]Dostałem koszulkę - jutro opis[/quote]
Czekamy
Czekamy bardzo
Albo podkoszulka za duża albo logo za małe :)
no raczej jakies takie małe te logo ;/ a jak wyszło logo z tyłu?
Oj... chyba dziś nie będzie opisu :P
Będzie opis - jak coś obiecuję... a takie tam duperele :)
Najpierw zdjęcia - starałem się zrobić jak najdokładniej. Ostrość i rozdzielczość jest wystarczająca do oceny.
[img]http://bodzio.dug.net.pl/fotki/p7251735.jpg[/img]
[img]http://bodzio.dug.net.pl/fotki/p7251736.jpg[/img]
[img]http://bodzio.dug.net.pl/fotki/p7251738.jpg[/img]
[img]http://bodzio.dug.net.pl/fotki/p7251739.jpg[/img]
[b]Przepraszam za nienaturalną pozę, ale chciałem uwypuklić koszulkę i schować brzuch.[/b]
Postaram się być bardzo obiektywny, pomimo tego, że dostałem koszulkę za darmochę :P
Na szmatach się nie znam, zna się moja żona.
Bawełna jest chyba 100%. Materiał jest bardzo cienki. Producent ? prawdopodobnie bliżej Chin niż Brazylii :)
Oczywiście nie jest to sito tylko prasowanka. Folia jest wklejona poprawnie, nigdzie nie odchodzi, jest ładnie zespolona z materiałem.
Za to wrażenie jest takie jakby te części koszulki były z papieru. Nie wiem co to za folia, bo w koszulce którą kupiłem w Edynburgu miało się wrażenie raczej gumy.
Być może to papierowe (szeleszczące) wrażenie zniknie po pierwszym praniu - ale jeszcze jest czysta :)
Jak widać na zdjęciach - nie prasowana, więc nie wiem jak się zachowuje pod żelazkiem, zwłaszcza ta część z wprasowanką.
To na razie tyle. Kolejne wrażenia po praniu i prasowaniu opiszę.
Jak dla mnie ocena 4 z małym plusem w skali 6-stopniowej.
No i co nikt nic nie gada ?
Masz fajną kanapę Bodzio :)
Co do koszulki to mogło być gorzej.
Kolor logo tyko jakiś takiś podobny do Play :)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00012 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00127 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.136.19.124' WHERE u.id=1 |
0.00083 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.136.19.124', 1732252075) |
0.00044 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732251775 |
0.00067 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.191.200.223' |
0.00057 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.145.78.117' |
0.00046 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=123715 |
0.00008 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=14228 ORDER BY posted |
0.00081 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=14228 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.01114 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=14228 ORDER BY p.id LIMIT 75,25 |
0.00091 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=14228 |
Total query time: 0.01739 s |