Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wątek Zamknięty
Tego rozpaczliwego posta napisał pod wpływem chwili. Otóż otrzymałem maila na adres bodzio@dug.net.pl który jest ogólnie znany. Cytuję:
Bodzio może nie jesteś złodziejem, pewnie nie jesteś oszustem, ale ty to firmujesz[/quote]
Nie będę pisał więcej. Wcale się autorowi e-maila nie dziwię i nie mam do niego pretensji. Zaangażowałem się w tę zabawę, ponieważ w grę wchodzą większe pieniądze, a jestem na tyle dorosły i znany aby móc nawet sfinansować produkcję na start. Wiem że większość użytkowników to studenci i uczniowie którzy groszem nie śmierdzą.
Starsi użytkownicy forum wiedzą, że zawsze byłem przeciwny wszelkiego rodzaju operacjom finansowym na forum. Nie robiłem zbiórek na domeną, na sprzęt - choć otrzymywałem tego typu propozycje. Po prostu mnie i Biexi stać jeszcze na to.
Wracają do koszulek
winnetou napisał jak u Niego sprawa wygląda. U mnie też pewnie będzie możliwość. Dowiem się co z grafiki będzie potrzebne do wykonania produkcji.
Namiary i rozmiary mam w postach powyżej. Obiecuję że jak coś będę wiedział to dam znać.
Debian jest lepszy niż wszystkie klony
Linux register users: #359018
[img]http://www.freebsd.org/gifs/powerlogo.gif[/img]
[url=https://goo.gl/photos/5XGKFkvaMimLwM2s9]Beskid Niski[/url]
[quote=Lacer]mimo wszystko chciałbym jednak mieć taką koszulkę więc wpadłem już jakiś czas temu na pomysł, że jak ktoś kto ma [url=http://img135.imageshack.us/img135/7301/kosz.jpg]tą grafę na koszulkę[/url] w rozsądnej rozdzielczości i mógłby to w jakiś sposób udostępnić, to sam bym sobie taką koszulkę wykonał - tak jak zrobiłem koszulkę, którą mam np. w awatarze. Ja wiem, że będzie to jakaś tam naprasowanka niezbyt dobrej jakości, ale zawsze to coś ;)
miłosz[/quote]
Mafioss podobno wczoraj w Corelu rysował te wzorki. Powinien Ci udostępnić.
Proszę wybaczyć, ale wnoszę o sprostowanie.
1. Materiał jest.
2. Projekty są.
3. Pieniądze na zamówienia partii etc. już zapłaciłem.
4. Kontakt cały czas jest.
Wyłożyłem już trochę na materiał, sito etc.
I bardzo przerpaszam, ale wszystko już uzgodniłem
i nie jestem żadnym oszustem ani naciągaczem, gdybym
był, to wówczas bym poprosił o pieniądze wcześniej, a tak
po prostu jak dojdą, to dostaniemy wynagrodzenie.
Powiem tak: Koszulki są, i będą wysłane do Bodzia kurierem.
Ew. mogę ja się zająć wysyłką.
Serdecznie dziękuje [b]@bns[/b] za informację, iż taki temat tu się rozwija.
I proszę tutaj mnie nie nazywać od oszustów, organizacja tylu partii koszulek
w niskiej cenie nie jest łatwa, materiał nie jest sprowadzany na drugi dzień.
Ostatnio edytowany przez interpositus (2009-06-13 22:03:10)
Ok, potwierdzam - właśnie się dogadaliśmy, a moje trochę rozżalone słowa spowodowane były jak wyżej wspominałem dość nieprzyjemnym e-mailem jaki otrzymałem.
Jak dojdzie do mnie pierwsza partia, natychmiast powiadomię wszystkich, a z wysyłką będziecie musieli poczekać do końca miesiąca, do mojego powrotu z urlopu.
[quote=Bodzio]Tego rozpaczliwego posta napisał pod wpływem chwili. Otóż otrzymałem maila na adres bodzio@dug.net.pl który jest ogólnie znany. Cytuję:
Bodzio może nie jesteś złodziejem, pewnie nie jesteś oszustem, ale ty to firmujesz[/quote]
Nie będę pisał więcej. Wcale się autorowi e-maila nie dziwię i nie mam do niego pretensji. Zaangażowałem się w tę zabawę, ponieważ w grę wchodzą większe pieniądze, a jestem na tyle dorosły i znany aby móc nawet sfinansować produkcję na start. Wiem że większość użytkowników to studenci i uczniowie którzy groszem nie śmierdzą.
Starsi użytkownicy forum wiedzą, że zawsze byłem przeciwny wszelkiego rodzaju operacjom finansowym na forum. Nie robiłem zbiórek na domeną, na sprzęt - choć otrzymywałem tego typu propozycje. Po prostu mnie i Biexi stać jeszcze na to.
Wracają do koszulek
winnetou napisał jak u Niego sprawa wygląda. U mnie też pewnie będzie możliwość. Dowiem się co z grafiki będzie potrzebne do wykonania produkcji.
Namiary i rozmiary mam w postach powyżej. Obiecuję że jak coś będę wiedział to dam znać.[/quote]
OKEJOS zgadzam się z Bodkiem na 100%
W pewnych kwestiach śię nie wypowiadam napawa mnie to na wymioty
Mam kolesia który robi profesionalnie dlamnie sprzęt typu skóry ćwieki pasy koszulki rozmawiałem z nim na temat pewnego zamówienia koszulek
mowa o debianowych Wszystko cacy ale po moich refleksjach nie bede dawał głowy Bo ludziki mnie zrobią w bambuko
A pisanie Do adminów na PW w sprawach byle jakich to jednym słowem lizanie loda za pomocą młotka szumowinyOstatnio edytowany przez Ryszard (2009-06-13 22:35:11)
[url=http://img196.imageshack.us/i/freebsde.jpg/][img]http://img196.imageshack.us/img196/3770/freebsde.jpg[/img][/url]
[quote=Ryszard]Wracają do koszulek
Namiary i rozmiary mam w postach powyżej. Obiecuję że jak coś będę wiedział to dam znać.
OKEJOS zgadzam się z Bodkiem na 100%
W pewnych kwestiach śię nie wypowiadam napawa mnie to na wymioty
Mam kolesia który robi profesionalnie dlamnie sprzęt typu skóry ćwieki pasy koszulki rozmawiałem z nim na temat pewnego zamówienia koszulek
mowa o debianowych Wszystko cacy ale po moich refleksjach nie bede dawał głowy Bo ludziki mnie zrobią w bambuko
A pisanie Do adminów na PW w sprawach byle jakich to jednym słowem lizanie loda za pomocą młotka szumowiny[/quote]
Bardzo przepraszam, ale przecież ja nadal organizuję, i opłaciłem już to, więc nie wiem o co Ci chodzi. Zresztą, powyższy post Bodzia, stwierdza to samo co pisałem.
[b]interpositus[/b] te posty były napisane zanim okazało się, że nadal się tym zajmujesz.
w każdym razie dobrze, ze wszystko jest dobrze :]
a Ryszard czasami tak gada, że nawet sam nie wie ocb :P
Tia zanim wysłałem posta Bodek juz sprostował
Ale nikim K#%$##li nie wieszam bez obrazy
Panowie, spokojnie. Niech każdy łyknie browarka i się wyciszy przy swojej ulubionej muzyce. Nie ma sensu się kłócić i gdybać. Sytuacja została pojaśniona więc sza!
[quote=winnetou]i się wyciszy przy swojej ulubionej muzyce[/quote]
tego się nie da zrobić ]:->
<offtopu ciąg dalszy>
Oj tam nie da, grobowe brzmienie gitary też dobrze wycisza i nastraja ;)
<offtopu na razie koniec>
Przepraszam
A kiedy będę mógł w końcu założyć moją koszulkę ?
[quote=Kamyk_^]Czy jeszcze mozna zamowic koszulki?[/quote]
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14228
sorry za głupie pytanie, długo mnie tutaj nie było a teraz nadrabiam zaległości z pisaniem / czytaniem i koszulkami :D
a więc: koszulki są czarne czy białe? czy 1 jest czarna a 2 biała?
od odpowiedzi na to pytanie zależy moje zamówienie ;)
jest czarny model i jest biały...co i jak na temat koszulek, jak to wygląda i nasze opinie na ich temat znajdziesz analizując ten wątek :)
Jak na razie białe odbiegają od pierwowzoru, a na o czarnych jeszcze nic nie wiadomo.
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14228
Ostatnio edytowany przez rafaloo (2009-08-13 12:31:36)
słyszałem, że mieliście gdzieś jechać??? jakieś audi, jakieś betonowe buciki, czy coś :)
po co jechać jak sam pisał wyłożył własna kase na to jemu powinno teraz zależeć zeby chętni byli :]
JAK wyłożył :) chyba nie wyłozył
może już go dorwali i do lasu wywieźli, a wy się czepiacie chłopaka ;]
ostatnio czytałem, że w chinach robią koszulki z glonów...ta biała na taka mi właśnie wygląda :p
ta biała z papieru śniadaniowego jest ;D
na jabberze dostępny jest. Się nie odzywa, to ja też. Czytać pewnie umie.
Wątek Zamknięty
Time (s) | Query |
---|---|
0.00011 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00099 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.135.193.193' WHERE u.id=1 |
0.00071 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.135.193.193', 1732454599) |
0.00050 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732454299 |
0.00036 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=125486 |
0.00017 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=4603 ORDER BY posted |
0.00052 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=4603 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00679 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=4603 ORDER BY p.id LIMIT 775,25 |
0.00090 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=4603 |
Total query time: 0.01115 s |