Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Łapy połamię i przybije do podłogi!
hmmm jak kumpel zdazy mi oddac moje dwie blendy i statyw do nich to wezme, jak nie to innym razem ;)
W sumie to też bym pisał się z soboty na niedziele bo w sobote chyba jeszcze do roboty. Jakieś krótkie wakacje trzeba sobie zrobić.
Jak by ktoś jechał z krk to dajcie znać (nawet nie wiem jak trafić w miarę szybko do Gorlic), to już jakoś się dogadamy :)
Jeżeli ktoś mi pokaże jak się robi dobre fotki (jak się w ogóle robi fotki:P) to zainwestuję w film i przywiozę zenita albo jego niemieckiego brata - zależy który sprawny ;] Tylko ostrzegam mam krzywe oczy :P
Więc tak jeżeli do soboty nic mi nie wypadnie to będę. Mam nadzieję, że żadnych nieprzewidzianych wypadków nie doświadczę do tego czasu. Nie wiem jeszcze, o której bym był ale pewnie dużo wcześniej bo chciałbym zaliczyć najpierw cmentarz i być może rodzinkę nawiedzić ;]
świetnie by było :)
mam wolnego Zenitha z filmem - możesz korzystać
skotx, PKS aczkolwiek do szybkich go zaliczyc nie mozna ;]
bodzio, trzeba bylo isc z Ela do PKP zeby puscili specjalny pociag ;D
taa pociagiem (strzałą południa) to byś na pewno szybciej dojechał ;)
[quote=qluk]skotx, PKS aczkolwiek do szybkich go zaliczyc nie mozna ;][/quote]
Gdyby w pare osób się jechało to i można 2 godziny jechać. Jakieś browary czy "coś" i w drogę ;)
z Jasła od [b]winnetou[/b] jest tylko 32 km
[quote=Bodzio]z Jasła od [b]winnetou[/b] jest tylko 32 km[/quote]
Teoretycznie przy standardowym marszu to około 5-6h drogi ;] Biorąc pod uwagę "zmęczenie materiału", inne warunki brzegowe czy trzepot skrzydeł hałaśliwych motyli - przez 5-6h można przebyć około 60-70% tej trasy a trasy pokonać autobusem ;] :P
Pokażecie mam nadzieję później foty ze spotkania ?
yyy .. nie :P
Banderole pokazemy ;]
A winnetou może nauczy się robić zdjęcia zabytkami xD :p
.... Chamy:((( ....
i prostaki xD
Dokładnie! (:P)
to kiedy to focenie ?
w sobotę i... niedzielę ?
ale terenowe .. jak w dwa dni to => :D
ehh se kurda wymyślacie. Jakem bywal na doma miesiczek tema to ni huja :| Wezme sie kurna obraże heh. Ulubienica też wywiała i symbolicznej obecności nie zamelduje.
to ja mam propozycję, kto mniej więcej w takim rozrzucie ? :
http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=53.374932,-6.058273&spn=0.054891,0.21801&t=h&z=12
podobno dają mi wolne w niedzielę bym się piwa z innym ryjem niż lusterko napił :)
pewnie dlatego taki termin ;)
Panowie i Panie jutro już sobota to jak gdzie kiedy to terenowe focenie :P
ja nie wiem :P Ja się dostosuję ;]
a reszta kiedy przybywa ?
qluk będzie dzisiaj o 21.30
Rumi, wyjdź na dworzec, ja też będę
nie dam rady :/ .. czemu wy tak zawsze w ostatniej chwili :]
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00125 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.225.195.4' WHERE u.id=1 |
0.00060 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.225.195.4', 1732278731) |
0.00039 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732278431 |
0.00036 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=126110 |
0.00022 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=11983 ORDER BY posted |
0.00031 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=11983 AND t.moved_to IS NULL |
0.00022 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00136 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=11983 ORDER BY p.id LIMIT 100,25 |
0.00093 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=11983 |
Total query time: 0.00577 s |