Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Tak jak w temacie, zassałem sobie z Cross Office. I jest z rozszerzeniem sh czyli jak sądze plik binarny do bezpośredniej instalacji. Jak zrobić z niego deba abym mugł potem wywalić go potem po przetestowaniu.
Z tego co wiem to po zainstalowaniu CO, w menu pojawia się opcja jego deinstalacji(tak jak w windowsie)
Z tego co wiem to po zainstalowaniu CO, w menu pojawia się opcja jego deinstalacji(tak jak w windowsie)[/quote]
dokładnie tak, za wyjąrkiem wersji 2. coś_tam która nie ma deinstalatora. Trzeba usuwać ręcznie
Debian jest lepszy niż wszystkie klony
Linux register users: #359018
[img]http://www.freebsd.org/gifs/powerlogo.gif[/img]
[url=https://goo.gl/photos/5XGKFkvaMimLwM2s9]Beskid Niski[/url]
okej ta wersja co mam 4,1 ma uninstall który nawet działa ;)
stabilana czy demo ??
Jak stabilna to podeślij na poczte
dzisaj z tad zassalem http://torrenty.org/czolowka2.php?mode=drukuj&kategoria=10 ale jak chcesz to pośle ci pocztą.
Bodzio ja moge Ci posłać CrossXoffice stablinego jak co to podaj maila
pzdr
ale jestem głupi przecież masz podany więc jeśli sie zdecydujesz że chcesz daj znać
No pewnie że chce :)
bodzio@dug.net.pl
Zyga, jak by Ci sie nudzilo to mi tez podeslij.. raixer@o2.pl :) Dzieki
Zyga, jak by Ci sie nudzilo to mi tez podeslij.. raixer@o2.pl :) Dzieki[/quote]
Ja też bym poprosił
pietrov1@o2.pl
No pewnie że chce :)
bodzio@dug.net.pl[/quote]
------------
Bodzio twoja paczka mi wróciła !! Nie wiem czy nie masz limitu jednorazowej przesyłlki bo to ma ponad 12mb
pzdr
Jak co to daj alternatywny mail
Chyba że Ci to podziele splitem ;)
pzdr
apt-get remove windows ....
apt-get install debian :)
zainstalować Azureus-a i samemu zassać :P
Owca, nie mam limitu - mój dysk, mój serwer 30GB do dyspozycji, może wysyłałeś na adres z wirtualnej.
Puść jeszcze raz
bodzio@dug.net.pl
pozdro
Bodzio poszło, napisz czy doszło. Jeszcze komuś?
-----------------
e chyba coś jednak nie tak jest
Wiadomość z serwera pocztowego o2.pl Z przykrością informujemy, że nie powiodło się dostarczenie wiadomości pod adres bodzio@dug.net.pl odpowiedź serwera docelowego: message size 17664866 exceeds size limit 5000000 of server tyrael.dug.net.pl[212.244.150.68]
owca, jak być mógł to zapodaj: rh0@o2.pl
mam nadzije że tobie doszło.
doszło. dzięki :)
Owca - prośba jeszcze raz. Okazało się że Biexi postawiła limit na postixie, ale jest już zwiększony - mea culpa :)
Bodzio doszło :>
pewnie nie, krew mnie zaleje, to pchnij na bodzip@wp.pl
muszę tamto sprawdzić
Time (s) | Query |
---|---|
0.00013 | SET CHARSET latin2 |
0.00005 | SET NAMES latin2 |
0.00128 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.119.121.234' WHERE u.id=1 |
0.00065 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.119.121.234', 1732566480) |
0.00042 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732566180 |
0.00094 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=13779 |
0.00005 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=1627 ORDER BY posted |
0.00030 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=1627 AND t.moved_to IS NULL |
0.00025 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00195 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=1627 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00187 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=1627 |
Total query time: 0.00789 s |