Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Przykladowo takie coś http://neostrada.pl/tpsa/run?n=h_info_tekst&p1=1447
Czy mozna to administrować z netu czy tylko bezposrednio podlaczonym kompem do ktoregos z portów?
Zadajesz pytanie, na które jest odpowiedź na dołaczonej stronie. Jaki to ma sens?
ja Cie korbol nie rozumie staty nabijasz czy co??
Gdzie jest ta odpowiedz?Jest tlko ze przez www ale nie pisze czy trzeba byc podlaczonym do niego czy nie.
Edit:
ja Cie korbol nie rozumie staty nabijasz czy co??
lotto mi to juz kiedys mowilem:)
Jest tlko ze przez www ale nie pisze czy trzeba byc podlaczonym do niego czy nie.[/quote]
A żeby przez www nim zarządzać to trzeba chyba nawiązać z nim połaczanie. Jakie ma znaczenie czy przez www zrobisz z nim co chcesz czy w inny sposób. Do tego masz napisane, że:
Konfiguracja firewall'a odbywa się przez CLI (linię komend) z poziomu terminala telnet. [/quote]
Na tej stronie masz wszystko. Czytać, a nie od razu na forum.Offline
No wiesz mi takie cos jak CLI nic nie mowi:) A prawie 30 mb pdf nie chce mi sie sciagac wiec pytam.Fakt pisze coś o telnecie no ale nie z ktorej strony.
Strony: 1
Time (s) | Query |
---|---|
0.00008 | SET CHARSET latin2 |
0.00005 | SET NAMES latin2 |
0.00066 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.119.112.143' WHERE u.id=1 |
0.00088 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.119.112.143', 1738314820) |
0.00045 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1738314520 |
0.00051 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=15060 |
0.00006 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=1798 ORDER BY posted |
0.00057 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=1798 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00127 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=1798 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00113 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=1798 |
Total query time: 0.00571 s |