Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 6 7 8 9 10 … 14 ▶
Wątek Zamknięty
[quote=BiExi]jest zasada.....
ABY OTRZYMAĆ KONTO SHELL TRZEBA BYĆ CZŁONKIEM DUG
więcej
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=16317[/quote]
Nie wiem, ale ja umiem czytać ze zrozumieniem ale w tytule tematu pisze:
Serwer shell dla członków i[b] ludzi związanych z DUGiem[/b]
spokojnie mati75 ten zwrot " ludzi związanych z DUGiem" mówi że jak ktoś się wybitnie zasłuży to może starać się o członkostwo i bycie w gangu przed osiągnięciem określonej ilości postów....
Poza tym nie będę dyskutować o przydziale konta z kimś co raptem kilka postów napisał i nie wie jaka tutaj panuje hierarchia i zasady
[quote=raven18]To nic, ja nie dość, że nie ubiegam się o konto, to również nie ubiegam się o członkostwo w gangu :][/quote]
Hmmm... czekasz aż Ci ktoś to zaproponuje? :>
No, czekam, czekam i się doczekać nie mogę :)
Niektórzy zostali wcieleni :D
potrzebuje konto shellowe, da sie zalatwic????;-)
Chciałbym otrzymać konto shellowe.
Może nie piszę masakrycznych ilości postów ale śledzę DUG w miarę na bieżąco.
A czy ja mógłbym zostać wcielony ;) do grona użytkowników owej shellowni?
Pytam dlatego, że chciałbym obaczyć, jak się PLD na Xenie sprawuje. ;)
Pozdrawiam
:D
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2010-10-20 18:47:13)
[quote=Jacekalex]chciałbym obaczyć, jak się PLD na Xenie sprawuje. ;)[/quote]
PLD był na starym, na nowym jest Gentoo :(
[quote=azhag].......
PLD był na starym, na nowym jest Gentoo :([/quote]
To jeszcze lepiej, przynajmniej mógłbym się dowiedzieć , co w moim Gentusiu jest sp... ;)
[quote=Jacekalex]To jeszcze lepiej)[/quote]
oj, bo zaraz windows zainstalujemy ;)
[quote=azhag][quote=Jacekalex]To jeszcze lepiej)[/quote]
oj, bo zaraz windows zainstalujemy ;)[/quote]
Dla mnie to może tam działać DOS/Win ME, BeOS czy AmigaOS - ma po prostu działać :P
A ja pytanie formalne mam. Miałem konto ale po przenosinach nie potrzebowałem więc się nie upominałem, teraz powróciłem do ekg2 i do backupu plików konfiguracyjnych by sie nadało. Jest szansa, czy nie? :-]->
Wnosił bym o konto shellowe ze względu na to, że mam laptopa którego często usypiam zamiast wyłączać więc wywala mnie z irca. Konto przydało by mi się bo nie musiał bym robić ciągłych reconnectów na irca a jedynie do shella.
Ostatnio edytowany przez jerrythemouse (2011-01-02 12:44:15)
Może kiedyś, jak będziesz miał [s]większy[/s] dłuższy staż.
A czy ja mógłbym prosić o konto - głównie do irc ?
[quote=azhag]oj, bo zaraz windows zainstalujemy ;)[/quote]
Windows 2000 server?
Minio Poznań, 19 marca 2011 r. adres nr tel. do wiadomości redakcji Administracja Forum Debian Users Gang Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyznanie konta shellowego na serwerze DUG.net.pl. Prośba moja wynika z faktu, że cała infrastruktura FluxboxPL.org zostaje przeniesiona na serwer DUG. Wraz z FluxboxPL.org, na serwerze znajdowały się również dwie moje strony internetowe, do których nie chciałbym tracić dostępu. Aby go podtrzymać, potrzebuję mieć dostęp do serwera DUG.net.pl. Jednocześnie pragnę zwrócić Państwa uwagę na to, że wsta- wiennictwo za moją sprawą wyraził obywatel azhag. Na wypadek pozytywnego Państwa ustosunkowania się do mojej prośby chciałbym nadmienić, że preferowaną nazwą użyt- kownika (tzw. „login”) jest „minio”. Z wyrazami szacunku Minio
jakie kulturalne podanie :)
[b]Minio[/b] podanie podaniem, ale chyba o załączniku nie zapomniałeś ;)
oraz 5,40 + VAT
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 6 7 8 9 10 … 14 ▶
Time (s) | Query |
---|---|
0.00008 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00088 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.117.75.53' WHERE u.id=1 |
0.00064 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.117.75.53', 1732444274) |
0.00023 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732443974 |
0.00043 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=150926 |
0.00025 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=11359 ORDER BY posted |
0.00039 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=11359 AND t.moved_to IS NULL |
0.00021 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00234 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=11359 ORDER BY p.id LIMIT 175,25 |
0.00086 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=11359 |
Total query time: 0.00637 s |