Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ippo, z całym szacunkiem dla was wszystkich- nie jestem jakąś desperatką :) Tata zawsze powtarzał jak późno wracałam do domu- że grać w karty mogę, jakoś to przeżyje, bylebym ja rozdawała :)
[quote=Trin]Ippo, z całym szacunkiem dla was wszystkich- nie jestem jakąś desperatką :) Tata zawsze powtarzał jak późno wracałam do domu- że grać w karty mogę, jakoś to przeżyje, bylebym ja rozdawała :)[/quote]
No i proszę - dostałem od Ciebie srogą lekcję :)
[quote=ippo76][quote=Trin]Ippo, z całym szacunkiem dla was wszystkich- nie jestem jakąś desperatką :) Tata zawsze powtarzał jak późno wracałam do domu- że grać w karty mogę, jakoś to przeżyje, bylebym ja rozdawała :)[/quote]
No i proszę - dostałem od Ciebie srogą lekcję :)[/quote]
mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć co kryje się pod enigmatycznym "rozdawaniem kart/graniem w karty".
[quote=Trin]mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć co kryje się pod enigmatycznym "rozdawaniem kart/graniem w karty".[/quote]
Chyba że chcesz ;)
[quote=ippo76][quote=Trin]mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć co kryje się pod enigmatycznym "rozdawaniem kart/graniem w karty".[/quote]
Chyba że chcesz ;)[/quote]
Czyli nie muszę. :P
[img]http://yampress.dug.net.pl/ZDJECIA/Rosliny/p7192326a-800x600.jpg[/img]
[img]http://yampress.dug.net.pl/ZDJECIA/Rosliny/p7192328-800x600.jpg[/img]
Paryż :)
[img]http://images40.fotosik.pl/313/76bc851e4598036c.jpg[/img]
[img]http://images49.fotosik.pl/318/4ce1ac38a14fc4b0.jpg[/img]
Luwr i Plac Warszawski (w czasie zawodów triathlonu).
Ostatnio edytowany przez Semerchet (2010-07-22 18:38:36)
no proszę proszę - gdzie się to ludzie szlajają :)
"chryzantemy zlociste" znacie to???
to są dalie akurat :)
ps. znamy :)
obiecane zdjęcie z karmienia kaczek. Siedzimy z kumpelą, gadamy, jemy herbatniki. Jak to dziewczyny- Oj, jakie śliczne małe kaczuszki, no macie, macie. Tak im rzucałysmy aż ze smiechem stwierdziłam że tych kaczek tu do nas płyną tabuny. Zaczęłam rzucać im przy nas na brzegu te okruszki, i taki wariacki pomysł- zaczęłam sobie robić jaja i jedną kaczkę szczuć tym herbatnikiem. Chodzi, chodzi, krąży, nie może się zdecydować. Wyciągnęłam rękę z ciasteczkiem...patrzy, trach! prosto z palca. Miałam ubaw jak cholera, chociaż się bałam że mnie dziobnie. To było na zasadzie- wystaw rączkę i szybko zabierz. Ale słowo, jadła mi z ręki. :d Musicie kiedyś spróbować.
Przepraszam za jakość ale koleżanka robiła telefonem.
[img]http://img205.imageshack.us/img205/2176/dsc00779rf.jpg[/img]
Dla mnie Yampress to są po prostu kaczki, jakich wiele w innych parkach.
Trin, mam wrażenie, że Yampress kontynuował ten wątek:
[quote=Pink]"chryzantemy zlociste" znacie to???[/quote]
[quote=Bodzio]to są dalie akurat :)
ps. znamy :)[/quote]
Aaa. Przepraszam, godzina postu: 00:12:52, śpiąca już byłam.
Ippo, na pewno nie ta która je z ręki ;)
Pytałem pani mgr "rolnik" (autentycznie - AR w Krakowie) - więc dalia i georginia to jest [b]to samo[/b] :P
[quote=Trin]Ippo, na pewno nie ta która je z ręki ;)[/quote]
Przydałoby się trochę Cię podkarmić, bo sama skóra i kości :)
azhag ma jakiś świetny przepis na kaczkę, chwali się nim przy każdej okazji ;)
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2010-07-23 10:35:19)
Koleżanka już wczoraj próbowała podkarmić- nic z tego. Taka szczupła jestem, chciałabym przytyć ale nie daję rady. Przynajmniej nie mam problemów ze sprawnością fizyczną i to mi daje satysfakcję. Ale jestem dość silna jak na swoje gabaryty, mam silne i długie nogi (zasługa 3 lat wuefu w LO) Sama sobie przypominam pod tym względem jaszczurkę,cieńka i zwinna. Tak ma być.
Kobieta jak jaszczurka? Cienka i zwinna? Muchy łapiesz? Kobieta ma być miękka i przyjemna w dotyku :)
A facet twardy i nieprzyjemny w dotyku ;]
[quote=ippo76]Kobieta jak jaszczurka? Cienka i zwinna? Muchy łapiesz? Kobieta ma być miękka i przyjemna w dotyku :)[/quote]
Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę :P
Time (s) | Query |
---|---|
0.00013 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00099 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.145.79.236' WHERE u.id=1 |
0.00081 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.145.79.236', 1737275474) |
0.00051 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1737275174 |
0.00084 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='54.36.148.11' |
0.00067 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='54.36.148.19' |
0.00075 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='54.36.148.78' |
0.00045 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=152324 |
0.00074 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=10723 ORDER BY posted |
0.00060 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=10723 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.02342 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=10723 ORDER BY p.id LIMIT 3375,25 |
0.00100 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=10723 |
Total query time: 0.03101 s |