Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Dzięki ;-)
[quote=azhag]Czyli znowu zapomnisz o moich urodzinach? Buuu...[/quote]
Ja nawet o swoich urodzinach/imieninach nie pamiętam zbytnio a co dopiero...napisz mi szminką na lustrze to będę pamiętać.
No dobra, pamiętałam o was i w tym roku.
Wszystkiego najlepszego, zdróóóówka, kasy, miłości, kobiet i szybkich aut, mocnych procesorów i stabilnych jaj.
- Świeżo upieczona studentka (Enigmatyczna zielona książeczka odebrana dziś rano :P )
//edit
A teraz będę miała w cholerę chłopów u siebie :P Na immatrykulacji naliczyliśmy aż 8 kobiet - zapytałam kumpla dla pewności czy mnie też policzył.
Ostatnio edytowany przez Trin (2010-09-30 13:44:12)
Dziękujemy!!!! :)
Dzienkować - też jestem chłopak :P (na pewno)
Jako chłop - dziękuję
Jako były student - zazdroszczę
ippo- popatrz w mój podpis :)
Elektryczny w Łodzi.
Jeszcze nie tak dawno się pociłam przed maturą. A i pierwszy dzień liceum pamiętam. Brzuch mnie bolał ze stresu jak skurczybyk, i miałam pierwszą matematykę. To był wtorek.
O ironio - wszystko przez matematykę.
Teraz zacznie się zycie.
Btw. siedzimy dziś na wykladzie wprowadzającym, slajdy - fuksówka. Chłopak opowiada o Fuksówce :" Impreza organizowana wspólnie z wydziałem BAIŚ - gdzie stosunek kobiet do mężczyzn jest inny niż u was...co znacznie ułatwia kontynuację imprezy...niekoniecznie w klubie"
Aż nas wygięło do tyłu ze śmiechu.
Ostatnio edytowany przez Trin (2010-09-30 14:19:51)
[quote=Trin]ippo- popatrz w mój podpis :)
Elektryczny w Łodzi.
....[/quote]
Trudno :)
Ps. No to miłej zabawy i pamiętaj, że nauka to nauka, a studia to studia :P
Może na ścisłych jest inaczej ale po humanistycznych nie liczy się to, co masz w głowie tylko notes z telefonami ;)
A dziękuje za życzonka - oby się spełniły :-)
Ja również Bardzo Dziękuję Aniołkowi :)))
Powodzenie murowane :)
Dzięki za życzenia.
Dostałem dziś wafelka i jakieś drobne słodycze, trochę uścisków i propozycję wpadnięcia na kawę, ale i pod te życzenia się podepnę (jako "ciągnik"), chociaz jestem tu nowy. :)
No, od piątku znowu start na studiach, pierwsze zajęcia to "systemy informatyczne w jednostkach administracji państwowej". Hmmmm... Ciekawe, o której dystrybucji będą uczyć. :D
[quote=JesterRaiin]Dostałem dziś wafelka i jakieś drobne słodycze, trochę uścisków i propozycję wpadnięcia na kawę, ale i pod te życzenia się podepnę (jako "ciągnik"), chociaz jestem tu nowy. :)
No, od piątku znowu start na studiach, pierwsze zajęcia to "systemy informatyczne w jednostkach administracji państwowej". Hmmmm... Ciekawe, o której dystrybucji będą uczyć. :D[/quote]
Spokojnie - pracuję w Inspekcji Sanitarnej i wprowadzam Debiana. A uczyć będą i MS i Linucha. FBSD pewnie już nie, a szkoda.
[quote=JesterRaiin]Dostałem dziś wafelka i jakieś drobne słodycze, trochę uścisków i propozycję wpadnięcia na kawę, ale i pod te życzenia się podepnę (jako "ciągnik"), chociaz jestem tu nowy. :)
No, od piątku znowu start na studiach, pierwsze zajęcia to "systemy informatyczne w jednostkach administracji państwowej". Hmmmm... Ciekawe, o której dystrybucji będą uczyć. :D[/quote]
Ty tutaj, ziom? To się porobiło!
Master Bodzio, ostatnim czasem na pakietach biurowych mieliśmy Worda i Excela w wersji 2007, a na moje grzeczne stwierdzenie, że pracuję w firmie, w której z góry do dołu są OOffice usłyszałem, że angażowanie się w tak niestabilne oprogramowane nie ma sensu w przypadku poważnych firm. Mam więc pewne obawy. :|
Master Lucjan ;)
Pamietaj, że istnieje zasadnicza różnica między tym czego Ci ę uczą / czego się uczysz - a tym co firmy stosują.
Jak brak kasy a informatyk firmowy ma jakie takie pojęcie to i linux będzie dobry
Dzięki za życzenia.;)
Ostatnio edytowany przez crazyperson1 (2010-09-30 18:17:20)
dzięki za życzenia.
W zasadzie panowie szanowni to by się jakoś zrewanżować trzeba było.
Ciacha nie mam, ale kawulkę to od ręki. ;)
[url=http://ifotos.pl/zobacz/coffee_snhash.png/][img]http://ifotos.pl/mini/coffee_snhash.png[/img][/url]
To takie "święto" w ogóle istnieje? ;)
Dzięki.
:DD Nawet się [i]nowi[/i] na życzenia załapali. BTW w sumie to nawet nie widziałem dzisiaj o tym :P A BTW jutrzejszego cudownego dnia: ehh pojawię się na uczelni dopiero we wtorek :PP, jutro tylko przelotnie, swoje rzeczy przenieść do Krakowa (przy okazji jadąc do roboty :)
P.s. dzięki Trin - jedyna osoba, która o tym (Mi) przypomniała :)
Ostatnio edytowany przez paoolo (2010-09-30 21:03:56)
Ja tam komunistycznych świąt nie świętuję :]
i nie dziękuję ;)
Komunistyczne ? eee
http://halloween.friko.net/dzien-chlopaka.html
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00118 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.138.126.124' WHERE u.id=1 |
0.00083 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.138.126.124', 1732258958) |
0.00048 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732258658 |
0.00083 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='54.36.149.22' |
0.00078 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='85.208.96.199' |
0.00124 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=154532 |
0.00697 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=17439 ORDER BY posted |
0.00112 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=17439 AND t.moved_to IS NULL |
0.00012 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00438 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=17439 ORDER BY p.id LIMIT 75,25 |
0.00119 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=17439 |
Total query time: 0.01927 s |