Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wszystkiego Najlepszego , oby Wam się ... itp. itd. w składaniu życzeń nie jestem najlepszy, ale za to macie choinkę.
#
####
#######
##########
#############
################
##################
##
##
Prezenty we własnym (Mikołaja !!) zakresie ;)
heh, aż przypomniała mi się [s]zeszłoroczna miotła świąteczna[/s] perfekcyjna choinka Ojca Założyciela :)
Tylko na to czekałam.
Ciepłych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze i sukcesów w Nowym Roku miśki.
Reszta przychodzi z czasem :)
Ja zaś wszystkim życzę mało denerwujących świąt.
Ja również życzę wszystkim wesołych i spokojnych świat oraz spokojnego nowego roku, żebyśmy nie musieli się wkurzać oglądając codziennie wiadomości.
Zdrowych, Wesołych i Radosnych Świąt :)
Malutkiej Choinki pod sufitem (albo na dachu) ;)
Pozdrawiam
;-)
Dużo Zdrowia :)
Pamiętam o Was :)
ps. miotły nie będzie :P
Oby Wasze święta były lepsze, niż te które zapowiadają się być u mnie w domu :(
Spełnienia marzeń.
Pełnych Życia Świąt w realu, a nie na Javie :)
spokoju, odpoczynku, wybaczania i pojednania :)
[s]Ruskich[/s] Pysznych pierogów i barszczu z uszkami.
Ostatnio edytowany przez sal_i (2010-12-23 14:30:56)
[quote=sal_i]Ruskich pierogów[/quote]
no i będzie flame...
Stabilnych serwerów :)
Ze względu na fakt iż jestem po spożyciu orzechów laskowych w płynie** to chciałbym wszystkim życzyć byście spędzili świeta jak chcecie i w jakiej chcecie atmosferze,
ze względu na fakt iż każdy ma swoją wizję świąt (czy to święta ateistyczne, wierzące czy "neutralne") i niech w takiej wizji spędzi te święta oraz byście nie byli do niczego zmuszani ;)
**[url]obiektywrynku.pl/nowosci/1287/tradycja-w-oryginalnym-wydaniu/[/url]
Wszystkim użytkownikom i użytkowniczkom forum życzę radosnych, pogodnych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku.
:)
Ja wszystkim życzę spokojnych, spędzonych w miłej atmosferze świąt, bez denerwujących telefonów, i z n-tym "kevinem" w TV ;-) (ale tak nawiasem stare ale jare).
PS. No i nie przejadać się!
Muszę Wam powiedzieć, że wszyscy dostaniecie różgi w tym roku pod choinkę, bo byliście - z przykrością muszę to stwierdzić- bardzo niedobrzy, a zwłaszcza azhag ilin i Arnie, a że o Bodziu to już w ogóle nie wspomnę ;)
Z Mikołajem to już wszystko jest uzgodnione, ja już dobrze z nim pogadałem, acha no i zapomniałby jeszcze o Trin - ta to już była w tym roku tak niegrzeczna, że dostanie dwie rózgi :D
Hehe :)
Wszystkiego dobrego życzę wszystkim i czego sobie tam chcecie, obojętne, bo i tak nie dostaniecie - jak wyżej :D
I Świąt bez komputera :D
Ostatnio edytowany przez marg1 (2010-12-24 11:03:05)
Spełnienia zależności:)
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochani
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdego z was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem
życzę Każdemu z Was również dużo zdrowia i
szczęścia. Niech nie opuszcza Was
pomyślność i spełnią się te
najskrytsze marzenia
.
Ostatnio edytowany przez mareq (2013-11-14 05:57:17)
[quote=marg1]acha no i zapomniałby jeszcze o Trin - ta to już była w tym roku tak niegrzeczna, że dostanie dwie rózgi :D[/quote]
Dla mnie wszystkie rózgi świata to by było za mało ;) Wcale nie zamierzam się poprawić ;]
Tak serio, życzę wam szczerze żeby mimo wielu problemów jakie się nam nieraz zdarzają, wszystko było do przeskoczenia. Z przyjaciółmi i bliskimi nic nie jest takie straszne, te święta tylko mnie w tym utwierdzają :)
[quote=skotx]byście nie byli do niczego zmuszani[/quote]
płonne marzenia, czego z resztą nawet ten wątek dowodzi
ale mimo wszystko dzięki skotx
Ostatnio edytowany przez azhag (2010-12-24 13:53:13)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00011 | SET CHARSET latin2 |
0.00005 | SET NAMES latin2 |
0.00132 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.149.250.65' WHERE u.id=1 |
0.00119 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.149.250.65', 1732260648) |
0.00045 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732260348 |
0.00050 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=161233 |
0.00006 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=17972 ORDER BY posted |
0.00052 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=17972 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00201 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=17972 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00078 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=17972 |
Total query time: 0.00704 s |