Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
[quote=paoolo][quote=SpeedVin][quote=Bodzio]
a masz[/quote]
Dzięki :)
100 post :D[/quote]
A skąd wiesz? Ja się muszę zgłaszać do dyrekcji o stan licznika, sam się nie dowiem, ale drogą dedukcji jest to mój 883 post (?) :)[/quote]
Po jego napisaniu pojawił mi się trzeci żwirek :D
.
Ostatnio edytowany przez mareq (2013-11-06 02:18:11)
.
Ostatnio edytowany przez mareq (2013-11-06 02:18:23)
Witajcie.
Tak sobie pomyślałem, że miło byłoby należeć do oficjalnie do Drużyny Użytkowników Gentoo:)
Co na to Zarząd DUG?;)
[quote=Marvell]Co na to Zarząd DUG?;)[/quote]
Się zastanowi. [i]DUG's HR[/i]
Główny kadrowy akurat choruje, ale wydajesz się spełniać wymagania.
Wprawdzie niezgodne to z przepisami ZUS, aby na chorobowym....
ale co tam, ZUS i tak nas dynda :P - masz.
ps. dziś na chorobowym ratowałem stery dug w sanepidzie. Fajnie dostać auto z kierowcą do dyspozycji :) - uzależnieni od neta cy cuś ? :D
Limuzyna z hostessami? To może popsuj od czasu do czasu serwerek? ;)
[quote=BiExi]Będzie nowy sprzęt?[/quote]
eee nie, ale tak napomknąłem o podwyżce
[quote=Bodzio]Wprawdzie niezgodne to z przepisami ZUS, aby na chorobowym....
ale co tam, ZUS i tak nas dynda :P - masz.[/quote]
Yeah, dziękuję i szybko pokonaj tą 'chorobę' :D
Co prawda to nie ten temat/wątek, ale ktoś spytać musi. A czy z gangu można się wypisać? Jak? (tylko tak pytam by pomóc ewentualnym... klientom...)
Najlepiej w ogóle się nie zapisywać :] a tak poza tym zawsze możesz założyć nowe konto ;)
Ależ można, jest nawet opcja "ograniczeni użytkownicy"
Jak w klanie hien - samce mają najgorzej.
Witam,
Czy można prosić??
Art może być o [url=http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=17894]TYM[/url]. Co prawda jest to na forum, ale może być to ładnie opisane :)
A udzielać się będę. :)
Pozdrawiam
Z przyjemnością :)
Bardzo dziękuje :)
[quote=tomii]Czy mnie też przyjmiecie ?[/quote]
oczywiście :)
Chciałem zamieścić dwie porady:
http://forum.linuxmint.pl/index.php/topic,2716.0.html
http://forum.linuxmint.pl/index.php/topic,2717.0.html
W miarę możliwości postaram się napisać kolejne, o ile się zgodzicie :)
Jeśli chodzi o przeprowadzkę na Sida, to chyba diabelnie zaawansowanych użytkowników.
[quote=sir_lucjan]Chciałem zamieścić dwie porady:
http://forum.linuxmint.pl/index.php/topic,2716.0.html
http://forum.linuxmint.pl/index.php/topic,2717.0.html
W miarę możliwości postaram się napisać kolejne, o ile się zgodzicie :)[/quote]
No bez przesady, ale taki art to moze kazdy napisac w 10min przy zalozeniu, ze z linuksem ma do czynienia kilka godzin :P
Ale oczywiscie decyduja wladze forum o przyjeciu danego delikwenta lub nie :)
Mnie tam zależy tylko na tym, by móc dać How To, Kwestia przynależności do DUG to rzecz drugorzędna - pisałem do [b]ArnVaker[/b], czy mogę umieścić How To, to wysłał mnie tutaj. Wyróżnienie członkostwem było by miłe, ale jak napisałem, nie nalegam :) Nie jestem interesowny. Tyle w temacie :)
Ostatnio edytowany przez sir_lucjan (2011-03-07 19:38:46)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00007 | SET NAMES latin2 |
0.00092 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.147.82.193' WHERE u.id=1 |
0.00094 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.147.82.193', 1736970540) |
0.00044 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1736970240 |
0.00079 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='54.36.149.59' |
0.00060 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=164275 |
0.00009 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=16317 ORDER BY posted |
0.00060 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=16317 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00159 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=16317 ORDER BY p.id LIMIT 75,25 |
0.00104 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=16317 |
Total query time: 0.00723 s |