Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
No to lux. Trzeba bedzie teraz obgadać sprawe dostarczenia tego do kazdego kto zapłacił. Bo chyba toche bedzie wazyć.
srednio to od 27 do ponad 50 mb :) spora cegla jak na pdf :D
Twoje zamówienie:
Wersja PDF Hakin9, numer: 4/2005, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 5/2004, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 3/2004, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 2/2004, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 1/2004, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 2/2003, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 1/2003, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
te numery zamowilem, rogos ma kilka wiec sie skompletuje, w sumie kosztowalo to 182zl, reszte trzymam na nastepne numery (zostalo na 4 nastepne) dzwonilem do nich dzisiaj, maja problemy z serwisem, dopioero jutro sie zajma zamowieniem, dam znac jak tylko bede cos wiedzial ;)
pozdrawiam
i dzeikuje za wspolprace! gratuluje zgrania!
nastepna akcja to zlot debianowcow :] co wy na to?? tylko ja na powaznie ;)
tzn... reszte trzymasz na nasze piwo? :>[/quote]
normalnie sie popłakałem ze śmiechu
Debian jest lepszy niż wszystkie klony
Linux register users: #359018
[img]http://www.freebsd.org/gifs/powerlogo.gif[/img]
[url=https://goo.gl/photos/5XGKFkvaMimLwM2s9]Beskid Niski[/url]
to wasza kasa, jak chcecie moge rozeslac spowrotem reszte, ale mysle ze lepiej juz zmontowac za to nastepne numery...
nie no zartuje... kupilem sobie nowa nagrywarke do kompa :D dzieki :)
Jeśli zapłacisz za przelew ze swoich to możesz rozesłać
29 * 2.50 = 72,50
heh bogaty jesteś zamiast rozsyłać tą kaske możesz wykupić jeszcze ze 3 numery dla nas ;)
a o co chodzi z tym logowaniem pod ta lista??
z tego servera bedziemy drzec te hakin9i??
jeszcze nie wiadomo gdzie beda hakiny z wstepnych ustalen wynika ze beda na serwerze duga, bo przez maila niestety to nie przejdzie :)
Potwierdzam, będą u mnie. Biexi przygotowuje odpowiedni FTP do tego celu
no taki mam zamiar :) wykupic 4 nastepne numery (11-7=4)[/quote]
nie zrozumieliśmy sie chodziło o dodatkowe 3 oprócz tych czterech ;)
Nigdy się niektórych rzeczy nie dowiesz, jeśli na niektóre pytania samemu sobie nie odpowiesz - STFW
Witam, kiedy mozna sie spodziewac dostepu do materialów hackinga ?
Dam znać - wszyscy co zapłacili dostaną namiary na ftp
juz jestem spowrotem! ale za mna wsyzscy tesknili :D
hakin juz wyslany, pozdrawiam, milej lekturki ;)
Ekhm, gdzie wysłany? Na maila? Mam nadzieję, że uwzdględniłeś, że niektórzy mają ograniczenia przypadające na list :P
wyslany na duga, teraz meczcie szefowa, ona jest w posiadaniu wszystkiego, ja swoja prace domowa odrobilem na 6+ :)
No to czekamy na szefowa :)
Oczekiwanie zakończone :) - przeyłam namiary ftp-ka wszystkim zainteresowanym na PM
super pdf'ki sa w najblizszym czasie i moje tam trafia, ale juamji jedna sprawa dlaczego tak chaotycznie zamwailes te numery, tzn 2003/1, 2003/2 i teraz duza przerwa i 2004/1, 2004/2??
PDF-y mam ale... z uwagi na to ze dużo ważą niewygodnie mi się je czyta czym moge zastąpić kpdf aby praca z tymi podręcznikami była bardziej wygodna gdyz w tej chwili bardzo muląco to działa?
może xpdf ?
evince - mi działa bardzo szybko :)
ja uzywam acrobata i dziala swietnie :D
dlaczego tak chaotycznie zamawialem?? rogos sie zaoferowal z numerami ktore posiada, ale jakos ich nie widze jeszcze na serwerze... wiec nie wiem o co chodzi :) powinno byc ich grubo ponad 11 :)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00078 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.149.243.86' WHERE u.id=1 |
0.00222 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.149.243.86', 1732473370) |
0.00025 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732473070 |
0.00021 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=16599 |
0.00033 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=1846 ORDER BY posted |
0.00040 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=1846 AND t.moved_to IS NULL |
0.00041 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00097 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=1846 ORDER BY p.id LIMIT 25,25 |
0.00251 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=1846 |
Total query time: 0.00822 s |