Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
[quote=debianus_userus][quote=sir_lucjan]Chciałem zamieścić dwie porady:
http://forum.linuxmint.pl/index.php/topic,2716.0.html
http://forum.linuxmint.pl/index.php/topic,2717.0.html
W miarę możliwości postaram się napisać kolejne, o ile się zgodzicie :)[/quote]
No bez przesady, ale taki art to moze kazdy napisac w 10min przy zalozeniu, ze z linuksem ma do czynienia kilka godzin :P
Ale oczywiscie decyduja wladze forum o przyjeciu danego delikwenta lub nie :)[/quote]
debianus_userus Trochę spokojniej, każdy nawet najprostszy art pozwoli nowym użytkownikom debiana :]
sir_lucjan - masz już dostęp do pisania artów
Bardzo dziękuję, napisałem
http://dug.net.pl/tekst/146/przerabiamy_linux_mint_debian_edition_na_debian_sid/
http://dug.net.pl/tekst/147/iceweasel_3_6_w_debian_testing___unstable/
W razie potrzeby poprawię.
Dołączę jutro, muszę wrzucić na nowo, bo nie działają tam te miniatury :D
Można poprosić o zapis do gangu?
[quote=torrentow]Można poprosić o zapis do gangu?[/quote]
Już :)
[b]Bodzio[/b], Podziękował :>
Ja też bym prosił o dodanie do gangu
Proszę bardzo :)
Dla Horneta znajdzie się jakieś miejsce? :P A jakiś podpisik wymyślicie, czy to moja inwencja twórcza? Proszę o coś fajnego, chyba czymś się wyróżniam? :P
[quote=hornet]chyba czymś się wyróżniam? :P[/quote]
Czym konkretnie? xD Sam [s]możesz[/s] będziesz mógł ustawić tytuł w profilu. :)
..myślałem, że mi powiecie ;D
Mnie to się z Gentoo kojarzysz, ale nie o to chyba Ci chodziło. ;)
Ja myślałem, że podpisy w stylu "klub małych jąder", "Kapelusznik" zostały w jakiś ceremonialny sposób nadane przez gremium DUG. :P
Niee, my z azhagiem tylko uroczyście przezwaliśmy Biexi i Bodzia, kiedyś zaczęliśmy sobie tak wkręcać na ircu ;] A za nimi poszedł tłum, jakoś się porobilo że każdy coś sobie wymyślił.
No ja to inaczej zapamiętałem...
A jak ładnie poproszę, wymyślicie coś dla mnie? ;P Chociaż się domyślam, że to będzie po prostu: Maruda :D
[quote=hornet]A jak ładnie poproszę, wymyślicie coś dla mnie? ;P Chociaż się domyślam, że to będzie po prostu: Maruda :D[/quote]
Niech Ci będzie - wymolestowałeś. Sam sobie zmień w profilu
Dziękuję. :)
A ja chce się wypisać ... ]:->
[quote=Yampress]A ja chce się wypisać ... ]:->[/quote]
nie no Yampress takiej opcji nie ma. To jest dożywocie bez możliwości zwolnienia :)
buu. za wiedze sie płaci :/ #%^&*()
Siemka
Jak macie miejsce to proszę o dokompletowanie mnie do gangu , chociażby nie ze względu na moją "niższość wiedzy" ale chociażby z chęci bycia w gronie wśród lepszych dużo od siebie...
Troszkę wątków na forum zakładam ,większość pod znakiem 'POMOŻECIE' ale zawsze coś jest na dobry start :)
[quote=g0rn]Siemka
Jak macie miejsce to proszę o dokompletowanie mnie do gangu , chociażby nie ze względu na moją "niższość wiedzy" ale chociażby z chęci bycia w gronie wśród lepszych dużo od siebie...
Troszkę wątków na forum zakładam ,większość pod znakiem 'POMOŻECIE' ale zawsze coś jest na dobry start :)[/quote]
Jeszcze nie, ale już bardzo niedużo Ci brakuje. Musisz mieć trzy wirki pod nickiem.
Niech Ci kolego będzie , wirki lada moment będą ... :)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00018 | SET CHARSET latin2 |
0.00005 | SET NAMES latin2 |
0.00152 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.116.27.25' WHERE u.id=1 |
0.00177 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.116.27.25', 1736964201) |
0.00055 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1736963901 |
0.00096 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=167532 |
0.00009 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=16317 ORDER BY posted |
0.00097 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=16317 AND t.moved_to IS NULL |
0.00007 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.01464 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=16317 ORDER BY p.id LIMIT 100,25 |
0.00134 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=16317 |
Total query time: 0.02214 s |