Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam
Jest praca dla Administratora IT w Tarnowskich Górach.
Główne obowiązki:
Administracja siecią komputerową ( około 120 stacji roboczych) - z chętnym do pracy 3 ludzi w dziale
Administracja serwerami : Linux (Debian, Centos) - sztuk 4, Windows -1 sztuka, czyli archiwizacje, aktualizacje oprogramowania
Pomoc użytkownikom .
Praca w stałych godzinach, sobota i niedziela wolne.
Więcej na priv. Niestety stawki nie znam
Pozdrawiam
Jakieś wymagania i doświadczenia?
Tak blisko "Gentoowego głupka"? Może i on się załapie, a może za słaby?
"Dołanczam" się - może coś więcej?
Ja również chętnie zapoznam się z ofertą, szczegóły na PW (wysłałe).
Po pierwsze to jest narazie tak nieoficjalnie dlatego nie chcę szaleć z szczegółami. Najlepsza jest rozmowa osobista
Jeżeli ktoś zainteresowany to proszę o jakieś CV na maila :tomaszmzyk@poczta.fm
Także zapraszam a napewno się odezwę
Pozdrawiam
Ja mam tylko pytanie jaki to rejon Tarnowskich Gór.
Dobra mogę mniej więcej nieoficjalnie wam napisać :
Praca w szpitalu:
Główne obowiązki to nadzór nad serwerami, tak jak już napisałem
Wspomaganie rozliczeń z NFZ (głównie w sferze kontaktów z dostawcami oprogramowania)
Nadzór nad sieci komputerową ( 3com, Molex 6A)
To są główne obowiązki
Praca w godzinach od 7.25 do 15.00
Płaca: na początek ok 3 tys brutto
Pozdrawiam
Sieć ok, serwery ok, rozliczenia z NFZ - temat z punktu widzenia NFZ z pewnością skomplikowany, ale raczej dla Prawników, Ordynatora i Zarządu, niż Informatyka.
Wylecieć na wszelki wypadek można za np: - ujawnienia informacji o sytuacji, gdzie w skutek błędu po stronie systemu NFZ, wszystkie dane poszły otwartym tekstem, z naruszeniem ustaw m.in o ochronie danych osobowych (pacjentów) i tajemnicy korespondencji. ;)
Pozdrawiam
;)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2011-03-16 18:49:57)
No chyba się nie orientujesz na temat rozliczeń z NFZ, nie mówię tutaj o ujawnianiu danych, chodzi bardziej o błędy związane z oprogramowaniem i błędami które one powodują. Mnie merytoryka nie interesuje interesują mnie schematy xml itp.
Jeżeli działa to na bazie plików xml, to chwała Bogu, to przynajmniej jest jakiś udokumentowany standard, który można ogarnąć.
Ja natomiast wspomniałem sprawę, o której było w gazetach kilka lat temu, dotyczyło to (o ile pamiętam), katowickiego oddziału NFZ.
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2011-03-16 20:54:47)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00068 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.118.146.180' WHERE u.id=1 |
0.00071 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.118.146.180', 1732383962) |
0.00044 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732383662 |
0.00043 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=168370 |
0.00139 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=18544 ORDER BY posted |
0.00096 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=18544 AND t.moved_to IS NULL |
0.00012 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00104 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=18544 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00074 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=18544 |
Total query time: 0.00664 s |