Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
"Trójmiejska Grupa Użytkowników Linuksa (TLUG) zaprasza na Zimowisko." i tak jak w temacie jezeli jest ktos z okolicy to moze wpadnie :)
Ja sie wybieram i bede godnie reprezentowac DUG-a
Info
http://linux.gda.pl/Puck/
A przywieźć śniegu ?
Bodzio przyjedz, ja stawiam :) i mam nawet sanki bolsssa.
tez bede..
nie wiem jeszcze jak dojade, ale bede..:)
qrka, też bym wpadłbym, ale czasu brak.... się zobaczy.
Ja sie wybieram i bede godnie reprezentowac DUG-a[/quote]
znaczy jak? bierze się czarną koszulkę, butelkę ace (wybielacz nad wybielacze), patyczki do uszu i smaruje "DUG"? swoją drogą niezła rzecz, tylko kto sqma o co biega.
linux regd. user #248790
Bylo by fajnie :)
Ja sie wybieram i bede godnie reprezentowac DUG-a[/quote]
znaczy jak? bierze się czarną koszulkę, butelkę ace (wybielacz nad wybielacze), patyczki do uszu i smaruje "DUG"? swoją drogą niezła rzecz, tylko kto sqma o co biega.[/quote]
Nie lapie ?
Ktoś mądry kiedyś powiedział: jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to się nie odzywaj !!!
Linux Registered User: #344405
GnuPG - C22A 2BA8 BECA 173F 713B A57B DF1A C4B4 E282 AE82Offline
no... jak człowiek był młodszy o te parę i miał więcej czasu na różne zabawne historie to fabrykował sobie takie wesołe koszulki, np. z nazwami zespołów metalowych albo innymi tekstami w stylu "RTFM", "jestem zdrowy, zbieram na pivo" itd. Koszulkę kupowało się byle jaką za 5 złota i smarowało po niej wacikiem do czyszczenia uszu umaczanym w wybielaczu. technika tania i prosta jak yebanie, a efekt w sumie zabawny. tak sobie pomyślałem, że skoro zamierzasz reprezentować DUG, to może i reprezentacyjna koszulka ;)
Musze napisac do kierownictwa DUG-a o koszulke :)
Tech Bodzio mowi ze ty tez jestes w kierownictwie[/quote]
To se sam musze kupic koszuline :) Pomysle nad sprawa i se chyba zamowie takie cos z napisem DUG + jakas grafika
Ktoś mądry kiedyś powiedział: jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to się nie odzywaj !!!
Linux Registered User: #344405
GnuPG - C22A 2BA8 BECA 173F 713B A57B DF1A C4B4 E282 AE82
bajer. jak coś zorganizujesz to daj znać, też wezmę.
Dla mnie też. Rozmiar - uhm XL :))
Dla mnei też 2!! z napisem "Windą do nieba :D" i wielkim logosem Windowsa na plecach to jak juz postman przyniesie to ja też wpadne w tej dziarsiej koszulce:), zawsze miło nowe twarze poznać hehehe (to chyba coś jak by czarny chciał sei wprosić na spotkanie KKK) DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY
Rumi jak bys sie piokazal na spotkaniu TLUG-u w takiej koszulce to muglbys z tamtad nie wyjsc....
I lepiej zebys mnie z daleka na ulicy omijal jak bedziesz mial taka koszulke bo ja zwalczam windowsa :]
(grozi pobiciem)
BiExi widze cie prawie co dzień i nigdy nei widziałem żebyś kogoś biła, może dlatego że pora skłania do chodzenia w kurtkach a na takiej trudniej o oryginalny emblemacik. Ale powiem ci że planuje taki zakup, tak specjalnie dla ciebie:) znaczy dla mnei ale żeby sprawdze twoje reakcje (czytaj: odruchy bezwarunkowe).
No i dupa nie pojade :( na sobote mam zabawe z vdsl-ami ale nic straconego bynajmniej bede mial praktyke w zestawianiu tego cuda :) moze zalapie sie na niedzielne wyklady.
no jak tam? był w końcu ktoś na zimowisku? bo ja dałem ciała...
PS: może by jakąś dogrywkę zorganizować w czasie ferii, biorę urlop? zjazd gangsterów z dug? są chętni czy nie?
bylem..:)
przeziebilem sie na ognisku...:)
wyklady jak to wyklady.
jedne ciekawsze inne mniej..:)
ale ogolnie - warto bylo..:)
z tego co podsluchalem, sa plany regularnego spotykania sie w tej lokacji, ale jak bedzie, nie wiadomo.
a miejscowka nieczego sobie..:)
Był ktoś w t-shercie Win ??? :) znaczy pokrewna dusza :)
A ja dalem ciala :( szef zagonil mnie do roboty w sobote i niedziele
Jata masz moze jakies notatki ? nagrania (mp3, avi itp.)
zdaje się, że wrzucili coś na http://linux.gda.pl/Puck-20050115/
Tam jest paru facetów z kałachami - to już prawdziwa wojna z Win$ ??
Ps. na którym jpg-u jesteś ?
właśnie n aktórym zaraz cie napiętnujemy :)
A tak apropo zdjęć BiExi ma fajną fote w marynareczce :)
BiExi feee feee palenie szkodzi ;)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00138 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.135.220.219' WHERE u.id=1 |
0.00064 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.135.220.219', 1732228699) |
0.00048 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732228399 |
0.00044 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=2057 |
0.00006 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=300 ORDER BY posted |
0.00039 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=300 AND t.moved_to IS NULL |
0.00020 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00092 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=300 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00090 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=300 |
Total query time: 0.00555 s |