Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam.
Rozpocząłem naukę w nowej szkole - mianowicie w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w moim mieście. Wybrałem kierunek TI (Technik informatyk). Nawet fajnie całkiem, lepiej niż w (tfu, tfu) gimnazjum. Naszą klasę połączyli z klasą Technik hotelarstwa (bo było w każdej dość mało osób). Dobra, apel się zaczął, po apelu przydzielenie wychowawców do klas (ja mam niestety matematyczkę która nic nie tłumaczy, ale nie o to chodzi w tym temacie), wchodzimy do szkoły, jesteśmy w klasie, wychodzimy a tu zauważyłem że jedna dziewczyna z TH "nmap-uje" mnie wzrokiem. Pomyślałem, że się jej spodobałem. Dziewczyna jak dziewczyna - wysoka blondyna z okularami - trochę się interesuje informatyką (z tego co wiem) ale nie poszła do TI bo pewno kobiety troszeczkę się dyskryminuje w przemyśle IT. Trochę sobie pogadaliśmy, przedstawiliśmy się. Następne dni to parę minut gadania "o niczym". I właśnie. Co robić by dobrze do niej zagadać i jak się jej spodobać (to już częściowo wiem - dobry ubiór, częste mycie zębów, dobrze uczesane włosy, antyperspirant po WF-ie). Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam.
Spytaj ja o numer telefonu. Jak da to za pare dni zadzwoń do niej i sie umów. Jak nie da to nie masz szans. Wtedy odpuść i poszukaj innej. A to że się patrzy to dobry znak.
Zawsze patrzymy sie na tych, którzy nam sie podobają.
[quote=Evilus]Witam.
Rozpocząłem naukę w nowej szkole - mianowicie w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w moim mieście. Wybrałem kierunek TI (Technik informatyk). Nawet fajnie całkiem, lepiej niż w (tfu, tfu) gimnazjum. Naszą klasę połączyli z klasą Technik hotelarstwa (bo było w każdej dość mało osób). Dobra, apel się zaczął, po apelu przydzielenie wychowawców do klas (ja mam niestety matematyczkę która nic nie tłumaczy, ale nie o to chodzi w tym temacie), wchodzimy do szkoły, jesteśmy w klasie, wychodzimy a tu zauważyłem że jedna dziewczyna z TH "nmap-uje" mnie wzrokiem. Pomyślałem, że się jej spodobałem. Dziewczyna jak dziewczyna - wysoka blondyna z okularami - trochę się interesuje informatyką (z tego co wiem) ale nie poszła do TI bo pewno kobiety troszeczkę się dyskryminuje w przemyśle IT. Trochę sobie pogadaliśmy, przedstawiliśmy się. Następne dni to parę minut gadania "o niczym". I właśnie. Co robić by dobrze do niej zagadać i jak się jej spodobać (to już częściowo wiem - dobry ubiór, częste mycie zębów, dobrze uczesane włosy, antyperspirant po WF-ie). Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam.[/quote]
LOL :D
Ty na serio? buehehehe
Zaproś Ją na romantyczne instalowanie gentoo.
...hej ciekawy temat :) , chętnie się dowiem jak to teraz jest bo już trochę tych "wiosen" licze.... :D
"Młoda Damo pozwól że zademonstruję Ci z jaką wprawą kompiluję sobie jądra".
PS.
(to już częściowo wiem - dobry ubiór, częste mycie zębów, dobrze uczesane włosy, antyperspirant po WF-ie)[/quote]
Oj tam oj tam, kapitalistyczna propaganda. Bez tego też można, trust me. Wiem z doświadczenia. A jak chcesz użytecznej odpowiedzi to cóż: bądź sobą i nie zachowuj się jak skończony [tu popularne określenie odnoszące się do drugorzędowych męskich cech płciowych].
Powinno wystarczyć.
Można by wiele pisać na ten temat, ale jedna jest rzecz podstawowa, o której mało kto wspomina, wielu młodych się tego obawia, a kobiety się wypierają. Najbardziej wrażliwym i pobudzającym zmysłem kobiety jest dotyk. Od złapania za rączkę zaczynając....
To tyle z mojej strony w tym temacie.
Wystarczy, że na początku nie dasz jej o sobie zapomnieć. Skoro to nowa klasa to zawsze masz do przodu jak inni będą cicho siedzieć ;] (krótko mówiąc musisz zaznaczyć teren D:). W kolejnych rozmowach szybko wyjdzie co kto zacz i z czym. Bo tak na pałę to będzie jak dawno temu z jednym moim znajomkiem, który miał podobne dylematy. Akcja wyglądała tak:
- Jak zagadać, no jak poradźcie (zaczął męczyć)
Kumpel doradził - spytaj czy ma jakieś hobby.
Ten odwrócił się, poszedł do laski i wypalił - Hodujesz rybki?
:D
Problem w tym, że już na starcie bardzo Ci zalezy.
Dużo łatwoej sie takie tematy załatwia, kiedy nie ma się nic do stracenia..
Wracając do tematu - głupio tak zagadywac na przerwie na korytarzu, może zaproś ją na kawe, czy co tam się teraz pija i pogadaj swobodnie.
Nie napalaj sie bez potrzeby, bo tylko wprowadzisz niepotrzebne napiecie w pierwszych kontaktach :)
[quote=Evilus]a tu zauważyłem, że jedna dziewczyna z TH "nmap-uje" mnie wzrokiem.[/quote]
zapodaj konfig iptables heh.
Na pewno dobrze się ogarnąć przed tym. Dziewczyny również patrzą na wygląd i stylówkę. Zwłaszcza ładne i w tym wieku (w dwóch znaczeniach). Nie masz nic do stracenia ;)
Ostatnio edytowany przez dominbik (2012-09-10 22:56:12)
jak bym miał dzidę to bym cię upolował
ooo to jest ten tekst ^^
no i chłopak sie zamknoł w sobie.
Nie ma złotego środka, każda baba jest inna, jedna lubi pewnych siebie, inna skromnych , jedna lubi "maczo" inna woli pantofli, jedna miesniakow inna inteligentnych itp itd. Wiec nie ma zlotego środka, nie ma sensu sie "podkładać pod nią" i zachowywac tak jak ona by chciała, trzeba być sobą gadać często, zarzucać komplementem i od czasu do czasu podtekstem seksualnym. Albo sie uda albo nie, albo rybki albo żłówik nie mozna miec wszystkiego .
Ostatnio edytowany przez gindek (2012-09-10 23:26:20)
Dzisiaj przed południem słyszałam jak "moi" gadają między sobą, cytuję "Stary, jak ja się najebię to do każdej dziewczyny zagadam! Kumpel tak samo, zawsze taki nieśmiały a jak się napił to i tańczyć zaczął." (podobnych słucham na co dzień.)
Oj, jako dziewczyna radzę, spytaj jej co robi po południu. Może ma kłopoty z matematyką czy czymś? Zaproponuj jej korki ;)
Śmiało czerp inspirację: http://9gag.com/gag/3296715
Ostatni zawsze działa, zaufaj mi.
Poza tym podtrzymuję co mówiłem, bądź sobą. I jak już zaczniecie ze sobą gadać naucz się słuchać. Podobno to lubią.
Gdyby ludzie laczyli sie ze soba w "pary" pod wplywem wspolnych zainteresowan, a nie tylko pragnienia bycia z kims, lub tego, ze ktos im sie po prostu podoba, to takich pytan jak pytanie autora by nie bylo ;)
Kwestie zwiazana z tym co jest naturalne, a co kulturowe pozostawiam na inna okazje.
Prosze mi wybaczyc te dygresje. Jestem z zawodu filozofem i informatykiem.
Najważniejsze, że wraca wzrokiem po pierwszej ocenie/spojrzeniu :)
Znaczy są szanse.
W sumie... koniec końców... to i tak kobiety zawsze wybierają (wbrew temu co nam się wydaje :] ).
Witam,
Taka rada od starego wyjadacza: Nie zapomnij jej przytulić jak ją odprowadzisz do domu/mieszkania.
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow
zauważyłem że jedna dziewczyna z TH ...[/quote]
szybko też zainstaluj PLD, od razu będziecie mieli o czym rozmwaiać :-)
"God, root, what is difference?"
[quote=mati75]"Cześć piękna zainstalować Ci Debiana?"[/quote]
Lepszy: [i]"Zamontować Ci pendrive'a?"[/i]
Tak serio... zaproś na pizze, przyjdź umyty i z kwiatkiem, ew. małym bukiecikiem.
Zrób coś spontanicznego. Ja tam cieszyłam się jak mnie chłopak w środku zimy zabrał do zoo. Było mroźno ale śmiesznie, i całe zoo dla siebie ;]
@Trin - i mozna zobaczyc niedzwiedzie polarne ... ! czy cos ... ;)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00131 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.128.255.168' WHERE u.id=1 |
0.00109 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.128.255.168', 1731267776) |
0.00059 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1731267476 |
0.00075 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='184.72.84.154' |
0.00371 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.213.46.222' |
0.00077 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='52.167.144.137' |
0.00071 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=210719 |
0.00295 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=21962 ORDER BY posted |
0.00080 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=21962 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00170 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=21962 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00103 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=21962 |
Total query time: 0.0156 s |