Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja tam widzę, że niemal każdy ma dobrze wykształcony mięsień piwny ;)
[quote=mati75]To kto będzie zamawiał?[/quote]
Administracja? :D
Mnie za często nie ma w domku ostatnio, więc osobiście ciężko byłoby rozesłać jak już by dojechały. Ale odebrać przesyłkę może moja luba :)
[quote=azhag]Ja tam widzę, że niemal każdy ma dobrze wykształcony mięsień piwny ;)[/quote]
Jedni mają teorię, że to opuchlizna głodowa :D
Ostatnio edytowany przez BlackEvo (2014-01-08 21:29:45)
[quote=mati75]1. BlackEvo ( L ) black
2. mati75 (L) black
3. gindek (XL)
4. copowieryba (XL) black
5. thomsson (L)
6. chmuri (XXL) black
7. yampress (XL) black
8. P@blo (XL) black
9. dominbik(L) black
10. lacer (XL) black
11. Pavlo950 (XL) black
12. Elder (L) black
13. diabolic (XL) black
14. bonus (L) black
15 .rulezdc (L) black
16. ba10 (XL) black[/quote]
Podług tej listy wyliczyłem że mediana obwodu klatki piersiowej wynosi [url=https://lh4.googleusercontent.com/-xMWshXSxQ7M/Us21HLGK9HI/AAAAAAAAAEg/0nbQvIdBLr8/w691-h546-no/DSCF0032.JPG]117,2 cm.[/url]
[quote=$pwd]Podług tej listy wyliczyłem że mediana obwodu klatki piersiowej wynosi [url=https://lh4.googleusercontent.com/-xMWshXSxQ7M/Us21HLGK9HI/AAAAAAAAAEg/0nbQvIdBLr8/w691-h546-no/DSCF0032.JPG]117,2 cm.[/url][/quote]
Moje skojarzenie po spojrzeniu na screena:
"Piękny umysł" ;-)
Ostatnio edytowany przez BlackEvo (2014-01-08 21:35:50)
ja nie mam :P mięśnia piwnego
[quote=BlackEvo][quote=mati75]To kto będzie zamawiał?[/quote]
Administracja? :D
Mnie za często nie ma w domku ostatnio, więc osobiście ciężko byłoby rozesłać jak już by dojechały. Ale odebrać przesyłkę może moja luba :)
[quote=azhag]Ja tam widzę, że niemal każdy ma dobrze wykształcony mięsień piwny ;)[/quote]
Jedni mają teorię, że to opuchlizna głodowa :D[/quote]
Jak nie będzie "chętnego" to ja moge zamowic i potem rozesłać dalej w kraj.
Scenariusz:
1. wystawiam aukcje na allegro (kupił 55 / 26 sprzedał)
2. klikacie w koszulki
3. składam zamowienie
4. zamówienie przychodzi :-).
5. dpkg-buildpaczkage i wysyłka do was.
(odbior osobisty w Krakowie w okolicy Ronda Matecznego, dojazd albo komunikacja albo z własnym kierowcą bo o "suchym ryju" z mieszkania nie wypuszcze).
Koszt allegro:
Wystawienie: 25,00-49,99 zł 0,25 zł
Marza: 7% ceny końcowej * ilosc sprzedanych przedmiotow. Czyli kazdka koszulka po 29zl bedzie obciarzona dodatkowym kosztem allegro 2zl, czyli na aukcji bedzie po 31zl.
Wysyłka z 5zl + koperta bąbelkowa 1.5zl.
Cennik "alledrogo.pl".
http://pomoc.allegro.pl/artykul/2071/cennik-ile-kosztuje-korzystanie-z-allegro
@up przyjmuje tez BitCoin i LTC :-)
Nie lepiej po prostu podać numer konta w tytle przelewu nick z duga i to wszystko robisz liste wpłacają do któregoś tam potem wysyłasz i po temacie?:)
[quote=chmuri]Nie lepiej po prostu podać numer konta w tytle przelewu nick z duga i to wszystko robisz liste wpłacają do któregoś tam potem wysyłasz i po temacie?:)[/quote]
Dokładnie, po co do tego angażować allegro.
zaproponowalem bo rozumiem ze czesc osob moze miec pewne obawy przed przelaniem pieniedzy obcej osobie :-).
[quote=gindek]zaproponowalem bo rozumiem ze czesc osob moze miec pewne obawy przed przelaniem pieniedzy obcej osobie :-).[/quote]
ja nie widzę obcego tutaj :)
No to nic, pomyślimy nad tym jak się lista "zamknie", myśle ze "deadline" ustalony przez BlackEvo jest dość ok.
[quote=BlackEvo]Proponuje, aby liste zamknac do konca przyszlego tygodnia, moze sie ktos jeszcze dopisze.[/quote]
(czyli niedziela 19.01.2013)
Wtedy przelewy doszły by do mnie do wtorku (21.01.2013), dalej puścił bym zamówienie do drukarni, pewnie realizacja z 3-4 dni wiec do poniedziałku (27.01.2013) powieniem mieć koszulki w biurze, we wtorek 28.01.2013 bym wysłał koszulki do was :-).
Dla osób chętnych aukcje tak czy siak moge wystawić :-), to nie jest problem.
Rzuciłem okiem na cupsell.pl no i 29zl jest za koszulke, za nadruk sie extra płaci :-) (5zl od wzoru).
Wysłałem maila z zapytaniem o rabacik :-).
Jeśli dobrze widziałem to płaci sie 5zl za zadrukowanie jednej strony koszulki :-).
Taki szybki projekt zrobiłem z przodu dałem http://www.4x4suzukisamurai.pl/download/dug_zrodlo.svg
z tyłu na karku logo debiana + login z forum (hell yeahh) no i 39pln krzyczą.
Bez drukowania niczego na plecach było 34zl.
mi przelew jak najbardziej pasuje - jestem wdzięczny za zajęcie się logistycznym aspektem koszulkowym, bo u mnie ostatnio dużo się dzieje i nie mam głowy i czasu na podobne akcje :)
za takie rzeczy jednakowoż dobre piwo - nawet niejedno;) - ode mnie za zorganizowaną akcję się należy jako premia - do zrealizowania może być we Wrocławiu w ZUP-ie, albo gdzieś :)
O, odbiór osobisty w Krakau. Znając moje szczęście do odbioru przesyłek pocztowych to tak by wyszło najlepiej.
Zatem prosiłbym o info w jakiej formie płatność (przelew/przy odbiorze osobistym) i dopisanie do listy na koszulkę king sajz. (XXL znaczy się)
BTW: Wchodzą w grę czarne koszulki z napisem w odwróconym schemacie kolorystycznym, bez nadruków na karku? :> Czarny wyszczupla...
Ostatnio edytowany przez enether (2014-01-11 00:46:50)
Czyli dla wszystkich jednakowy kolor? Czy można zamówić 2 black & white?
Też bym się z chęcią dopisał do listy,tylko czy istnieje możliwość wysyłki poza terytorium Polski?
Jak ta koszyulka ma wyglądać w całośći gotowe... Jakieś foto by się zdało
]:->
Time (s) | Query |
---|---|
0.00011 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00152 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.119.28.213' WHERE u.id=1 |
0.00064 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.119.28.213', 1732190547) |
0.00048 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732190247 |
0.00025 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=251239 |
0.00024 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=24941 ORDER BY posted |
0.00037 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=24941 AND t.moved_to IS NULL |
0.00025 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00423 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=24941 ORDER BY p.id LIMIT 25,25 |
0.00103 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=24941 |
Total query time: 0.00916 s |