Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Paczka przyszla :-)
Jeszcze nie otwieram, otworze w domu bo w pracy jestem.
[edit]
https://dl.dropboxusercontent.com/u/12024854/naDUG/238
Ostatnio edytowany przez gindek (2014-02-10 16:37:36)
materiał spoko, białe wyszły świetnie, czarne wyszly słabiej, biała farba nie pokryla idealnie koszulki.
jak sie zalzy to jest ok :-).
Prawie wszystkie koszulki zostaly dzisiaj wyslane, z potweirdzeniem nadania. Wysylka dzisiaj, bo wczoraj po powrocie z pracy pakowalem.
NIe zostalo wyslane zamowienie ba10, bo nie mialem adresu (wczoraj wiecorem forum nie dzialalo i dopiero dzisiaj do niego napisalem), wiec koszulke wysle przed 12 we srode.
Nie zostalo wyslane zamowienie caro_cenzura, bo odgrazal sie ze przyjedzie osobiscie odebrac :-). Wiec koszulki czekaja.
Reszta osob z listy + rychu ktorego nie ma na liscie, ma wyslane koszulki :-).
podziękował :)
piwo dla tego gościa i medal za zasługi dla forum
Potwierdzam odbiór ;)
Fajny ma materiał, a to niepełne pokrycie czerni wcale nie jest takie złe jak się obawiałem :D
Gdyby tak się stało że do kogoś nie doszła przesyłka prosze mnie informować, mam "potwierdzenia " wysyłek więc będe dochodził na poczcie co mogło się stać.
Wysyłałem bez priorytetu, więc myśle do wtorku wszyscy powinni dostać przesyłke.
[edit]
mam tez numerki do sledzenia przesylek ;-).
Poki co tylko ba10 wyslalem numerek, ponieważ wysłałem ją później.
rzuciłem okiem na kilka numerkow, tak z ciekawosci no i wyszlo mi ze Chmuri ma awizo :-).
Dziś i do mnie doszła paczka, więc git malina. Ogólnie rzecz biorąc to zadowolony jestem, że dodatkowo jeszcze wziąłem białą ;).
tez dostalem
podziekowal
jak bedziesz przejazdem w Tarnowskich Gorach zapraszam
Koszulki przyszły, dość szerokie są, ale zobaczymy jak po praniu. Biała super, czarna też spoko. Dzięki wielkie gindek.
Też wczoraj dostałem. Super. Dzięki ;) Dobra robota!
[quote=Elder]Koszulki przyszły, dość szerokie są, ale zobaczymy jak po praniu.[/quote]
No zaskoczylo mnie to, moja XL jest na mnie troche za duza. No ale fakt faktem ze na rozmiarowke nie popatrzylem wczesniej, a jest opisana na stronie.
[quote=gindek][quote=Elder]Koszulki przyszły, dość szerokie są, ale zobaczymy jak po praniu.[/quote]
No zaskoczylo mnie to, moja XL jest na mnie troche za duza. No ale fakt faktem ze na rozmiarowke nie popatrzylem wczesniej, a jest opisana na stronie.[/quote]
Heh, no XL niby na 180, mam 185 ale raczej węższy jak szerszy :) ale jak jeszcze raz mierzyłem to nie jest tak źle. Po prostu trochę luźniejsza koszulka.
Takie same i ja miałem pierwsze wrażenie z tą szerokością, przyznam się, że też nie patrzyłem na rozmiarówkę.
Potwierdzam, dostałem
Są świetne ale jak na mnie XXL jest lekko opinające (lepiej pasowałby XXXL) tylko brzuch.
Szacun dla organizatora sprawy. Za rok zamawiamy w tym samym źródle każdy bedzie znał swój rozmiar bo dla mnie L nieco za długi, ale nie jest źle :-).
Odebrałem przesyłkę. Dzięki za realizację gindek. Ogólnie koszulka jest fajna, ale L'ka lekko podchodzi pod XL'kę ;)
W zasadzie mi nie przeszkadza bo po zimie najpierw idzie mój brzuch, potem ja :]
Pozdrawiam
Przesyłka dotarła , wielkie dzięki. Biała 5/5, czarna nieco gorsza 4/5 ;) Rozmiar XL ok. Dziś w pracy "szpan" nową koszulką :)
U mnie cisza w skrzynce nadal :/
No trzeba napisać do cupsella aby nie wysyłali takich koszulek bo wyglądają jakby rok czasu były prane:P Doszła dziękuje:)
@qluk, wczoraj formu nie sprawdzialem, dzisiaj dotre do domu i sprawdze potwierdzenie nadanie, oraz wysle ci numerek.
Dotarło brat odebrał ;-)
Hmm tylko troche te proporcje dziwne, nastepnym razem jednak L :D
Dzięki
Witam,
Może jakaś reakrywacja/nowa edycja? ;)
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00094 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.147.76.183' WHERE u.id=1 |
0.00084 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.147.76.183', 1732226726) |
0.00044 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732226426 |
0.00086 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='88.97.162.176' |
0.00097 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=256497 |
0.00011 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=24941 ORDER BY posted |
0.00077 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=24941 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00708 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=24941 ORDER BY p.id LIMIT 150,25 |
0.00147 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=24941 |
Total query time: 0.01368 s |