Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Taki modny temat - lista Wildsteina, właśnie ściągnąłem. Jka ktoś chce to pisać na priva.
Ufff, mnie nie ma, a tak się bałem :D
o ja tez musze sprawdzic czy mnie nie ma. Za czasow ub mialem juz parenascie lat, kto wie czy czegos nie donioslem na kogo.
ja byłem chyba za mały, ale zawsze warto się pośmiać. w ogóle cała ta sytuacja jest trochę komiczna, czyż nie?
Zaraz komiczna. A ja slyszalem ze dla wielu to tragedia zyciowa bedzie. Ja nie wiem Rychu... tak sie z cudzych nieszczesc nasmiewac;)
no Bodzio dawaj, chłopie, dawaj!
nie jestem Bodzio ale dam
http://www.astercity.net/~jackal/lista/
hej owca, dzięki!
ale beka, jestem na liście!
policzmy: urodziłem się w 1978, a komuna upadła jakoś tak w 1989 - znaczy, miałem wtedy 11 lat. no to zamiast kopać piłkę, ciągać koleżanki za włosy i rzucać kulkami z błota w tramwaje kapowałem na ub?!
co za sodomistyczny zwyrol ze mnie.
hahahhahaaaaaaaaaa!!!
no ja pierdolę!!!!!
Widze że już wszyscy macie :). Nie chciałem wrzucać na serwer bo by nam w niedługim czasie i nasz serwer zatkali - i kto by pisał na forum. Ale jak kto chce to jest w "Niespodziance" na http://www.bodzio.dug.net.pl
login i hasło na priva
A z tej strony co owca podał to sie ściąga pół godziny.
wielkie dzieki Bodzio. Wyszlo na to ze ja wiedzialem co robic jak mialem 12 lat:) Zadnej wspolpracy:)
A jak mnie nie ma na liście do dobrze czy nie dobrze bo już sam nie wiem. Ale pewnie dobrze bo ktoś by mnie mógł pokazać na ulicy paluchem. W dobrym roczniku się urodziłem 82, stan wojenny.
też mam liste... nie ma mnie, za młody jestem... lałem w pampersy (pieluchy...nie było pampersa) jak się to tworzyło pewnoż.. zresztą...
A jak myślicie? [b][color=darkblue][/color]DOBRZE ŻE TA LISTA ZOSTAŁA OPUBLIKOWANA, CZY TEŻ NIE? [/b]
Jak dla mnie to są plusy, ale i minusy tego.
też mam liste... nie ma mnie, za młody jestem... lałem w pampersy (pieluchy...nie było pampersa) jak się to tworzyło pewnoż.. zresztą...
A jak myślicie? [b][color=darkblue][/color]DOBRZE ŻE TA LISTA ZOSTAŁA OPUBLIKOWANA, CZY TEŻ NIE? [/b]
Jak dla mnie to są plusy, ale i minusy tego.[/quote]
totalna chamowa z ta lista. przeciez wszyscy teraz patrza na te osoby jak na kapusi. co z tego ze jest to lista takze tych na ktorych donoszono, czyli pokrzywdzonych przez ub? totalne nieporozumienie.
Linux Registered User: #348830
In a World without Walls and Fences,
who needs Windows and Gates?
A ja uważam że bardzo dobrze że lista wyszła. U naszych południowych sąsiadów sprawa byłych agentów już dawno załatwiono, właściwie zaczeli od tego swoją demokracje. A u nas nikt nie miał odwagi zająć się tym do pożądku, i szybko. Dlatego sprawy się ciągną długo, długo. A teraz po tych kiku dobrych latach ludzi się oburzają, zapomnieli o nie których rzeczach które mineły. A kto jest niewinny to nie ma się czego bać.
A ja uważam że bardzo dobrze że lista wyszła. U naszych południowych sąsiadów sprawa byłych agentów już dawno załatwiono, właściwie zaczeli od tego swoją demokracje. A u nas nikt nie miał odwagi zająć się tym do pożądku, i szybko. Dlatego sprawy się ciągną długo, długo. A teraz po tych kiku dobrych latach ludzi się oburzają, zapomnieli o nie których rzeczach które mineły. A kto jest niewinny to nie ma się czego bać.[/quote]
problem w tym ze niewinni tez sie boja. nagle okazalo sie ze sb jako jedyna w komunistycznym panstwie jest uwazana za wiarygodna. jej raporty sa czysciutkie bez zadnych szwindlow. myslicie ze tak jest? nie. i dlatego ludzie uczciwi tez maja sie czego bac. coz z tego ze nie kapowal ktos jak nie wie co sie znajduje w teczkach. poza tym wizyta na komendzie milicji tez mogla sie skonczyc zalozeniem teczki i juz mamy ubeka. problem w tym ze sprawy lustracji nie da sie zalatwic. przynajmniej nie w polsce. problem w tym ze 50% wyrokow bedzie nie slusznych. orzekajacych wine uczciwych i uniewinniajacych agentow.
Linux Registered User: #348830
In a World without Walls and Fences,
who needs Windows and Gates?
Mnie osobiście to zwisa i powiewa. ale dzisiaj przyszła do mnie kumpela, która razem ze mną pracuje i razem żeśmy do ogólniaka chodzili - i beczy. Wiecie dlaczego ? Znajomi do niej zadzwonili że jest na liście i jest kapusiem. Chciała zobaczyć jak to na liście wygląda - no to jej pokazałem.
Ale - tu konkluzja - Rybek ma po części rację, można oskarżyć niewinnych ludzi i to przez najbliższych przyjaciół.
Owca też ma rację, bo niemcy i czesi już dawno to zakończyli, a u nas dalej się tym gra.
Ps. Rychu Ty kablu - w pamperasach to robiłeś ? hehehe
cytat:
"...Ale Wildsteinem kierowały też bardziej osobiste motywy, związane z chęcią wyjaśnienia śmierci jego przyjaciela, Stanisława Pyjasa. "Uważam wręcz, że jest to mój psi obowiązek. Staszek był dla mnie niezwykle ważną osobą w chwili, gdy został zabity. Uważałem go za najbliższego przyjaciela. Ale to nie są moje jedyne rachunki z SB" - tłumaczy dziennikowi Wildstein..." (Źródło: INTERIA)
[i] Rachunki z SB, a przy okazji wciąga razem z nimi ludzi uczciwych, którzy znaleźli się na liście choć nigdy nie wiedzieli o tym. Ktoś znajdzie się na liście, nagle rozdzwaniają się telefony od znajomych, które mają na celu uświadomienie Ci, że jesteś owym kapusiem. I przez jakieś porachunki Pana w/w cierpią niewinni ludzie. A w Polsce jak to w Polsce sami wiemy jak jest... Przeglądając ową listę, znalazłem nazwiska znanych polityków, i co mam zadzwonić i powiedzieć jesteś kapusiem - pilnuj się..? Dla mnie osobiście ta cała sprawa dosłownie śmierdzi... niby opublikowane, niby jest, ale tutaj chodzi chyba o coś więcej. [/i]
A ciekawe jakim sposobem lista została wyniesiona z IPN, czyżby popularne hasło w szyfsze: 1234# ??
Ale ludziska nie przejmujcie się... oglądałem program PROSTO W OCZY i był członek kolegium IPN, ta obecna lista nie jest listą końcową, także są jeszcze inne listy, a ta to tylko nieznaczna część...
A czy to prawda czy tylko taka gra w mediach to nie wiem...
http://info.onet.pl/lista.html
POPIERAM!!![/quote]
A ja nie...
bo nei znam treści :) Edytka przestała czytać, okres demonstracyjny sie skączył :( a o pierdołach czytać sie mi nie chce, wogle jakiś ostatnim czesem leniwy :]
[url=http://przyklej24.pl][b][color=green]ogłoszenia internetowe[/color][/b][/url]
[url=http://l-ka.gorlice.pl/][b][color=blue]nauka jazdy gorlice[/color][/b][/url]
[url=http://ciasny.net][color=#FF0000][b]Katalog stron[/b][/color][/url]
[url=http://www.abc-prawko.pl][b]Baza OSK[/b][/url]
E nie ja sie czymam jednej panny :P
no to może romatyczna kolacja i Edytce się odmieni albo cracka nowego?
A tak powracając do tematu postu, ta lista Wildsteina to czysta gra polityczna teraz. Cokolwiek by nie włączył, wszędzie o tym media nadają. A jeszcze lepsze jest to, że Senat wczoraj przegłosował fakt, że posełsenator przebywający w tymczasowym areszcie dostanie 50% diety... za ponad 4tyś zł miesięcznie za nic nie robienie to moge iść i siedzieć w tym areszcie. Jak wyjdę to i konto będzie pełne... GŁUPOTA POPROTU W POLSCE ISTNIEJE W NAJBARDZIEJ ZAAWANSOWANEJ FORMIE
Time (s) | Query |
---|---|
0.00008 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00120 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.147.13.220' WHERE u.id=1 |
0.00080 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.147.13.220', 1732205437) |
0.00040 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732205137 |
0.00214 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=2581 |
0.00005 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=354 ORDER BY posted |
0.00066 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=354 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00194 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=354 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00082 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=354 |
Total query time: 0.00818 s |